Sve bi se to nadoknadilo da je borba za prvo mjesto, da imas kakve takve uslove jer bi i iz drugih gradiva dolazili gledati plus veci hype bi bio, mi imamo ovdje “bazen” od 220-250 hiljada ljudi… Da ne govorim o PL, pa 100 biscana ide gledat Bubamaru skoro svaku utk…Bihac1299 je napisao/la: ↑13 nov 2025, 11:43Zenica ima oko 120.000 stanovnika a nas nema ni 45.000 nažalost, samo da naša gradska raja nije otišla po EU i mi bi danas bili blizu 100.000 sigurno i naravno mogu glavu dati da bi bilo po 5.000 ljudi na utakmicama, prednost je tamo sto su svi uz klub a pogotovo navijači a kod nas non stop neke ,,struje,,…
NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Jedinstvo Bihać
Prvo kolo je Celik nabio Travniku posjetu na 3500, a Travnik u ostali 6 utakmica zajedno nije imao posjetu 2000harden je napisao/la: ↑13 nov 2025, 00:37Po transfermarktu.. Tosku je diglo brojku veliki broj zenicana na utakmici sa Celikom, Sloboda 2 utakmice vise. Mi smo iza Celika, al Celik je PL nivo... inace ovo sve ide po slobodnoj procjeni delegata svaki mec.nebeskasila je napisao/la: ↑12 nov 2025, 22:10Top pet najgledanijih timova do sada ove jeseni:
Čelik 19.200 navijača
Sloboda 8.800
Jedinstvo 5.500
TOŠK 5.500
Travnik 5.450.
Mislim da je bilo puno vise gledaoca, ali hajde
![]()
Na kojem yt kanalu budu naše utakmice live?
-
legendarnadruga
- Kontakt:
-
nebeskasila
- Kontakt:
Objavili su da nece biti prijenos znog tehnickih problema
-
nebeskasila
- Kontakt:
Kakva katastrofa od igre. Zericu idi molim te
-
BosnianRahatluk
- Kontakt:
Pobjeda ocekivana i zasluzena
Gosti do sada najslabija ekipa koja je ovdje igrala.
Nasi , jedva prolazna ocjena. Mora ovo bolje.
Gosti do sada najslabija ekipa koja je ovdje igrala.
Nasi , jedva prolazna ocjena. Mora ovo bolje.
Ruku na srce, pad energije i koncentracije danas a i umorili su se, iznijeli su polusezonu bolje nego očekivano.
Odmoriti se i najbolje bi bilo odmah od 10.1 početi pripreme, vidim da trenutno sastanče u upravi, nadam se da je uprava pametna pa odmah razmišlja o produženjima ugovora…
Bojim se da ćemo izgubiti Uroša, Salkanovića, Zgonjanina i Alija…extra bi bilo da svi ostanu, dovesti po jednog igrača (napad, veza, odbrana), pokušati vratiti Obradova jer se nije naigrao u Želji.
Fina je ovo klapa, odraditi jake i pametne pripreme, Stupčanica i Igman kod kuće su slijedeće utakmice, dobijemo li njih, u igri smo bez obzira sto nemamo ambicija…
Odmoriti se i najbolje bi bilo odmah od 10.1 početi pripreme, vidim da trenutno sastanče u upravi, nadam se da je uprava pametna pa odmah razmišlja o produženjima ugovora…
Bojim se da ćemo izgubiti Uroša, Salkanovića, Zgonjanina i Alija…extra bi bilo da svi ostanu, dovesti po jednog igrača (napad, veza, odbrana), pokušati vratiti Obradova jer se nije naigrao u Želji.
Fina je ovo klapa, odraditi jake i pametne pripreme, Stupčanica i Igman kod kuće su slijedeće utakmice, dobijemo li njih, u igri smo bez obzira sto nemamo ambicija…
Možda nije do trenera Možda je ovo maksimum ovih igraca
-
nebeskasila
- Kontakt:
- SoloControTutti
- Kontakt:
Neki rezime polusezone, ukratko ako cemo realno da pricamo i da se spustimo na zemlju moramo priznati da je ovo vise nego dobro jer se treba vratiti na kraj prosle sezone i tad se jedva opstalo na kraju, stanje je u klubu bilo dosta tanje. U ovu se krenulo se vise ambicija, pocelo se raditi bolje i ozbiljnije jedan level i sto se tice igraca i sto se tice infrastrukture i to je napredak iako klub kao NKJ zasluzuje mnogo vise ali s obzirom na 18 godina i kusur propadanja ovo je neki comeback postavljanje novih temelja i treba biti jako strpljiv, ja se samo nadam kontinuitetu. Sto se tice igre i broja osvojenih poena to je tu negdje iako smatram da ova ekipa moze bolje i vise, imali smo 2-3 kiksa koja se nisu smjela desiti i lagano smo mogli da imamo barem nekih 5 bodova vise ali sbbkbb nema smisla sad se vracati. Zera mozda moze bolje neke stvari, postavke i selekcija tima zavisno od tekme je upitna, malo s vise muda ulaziti u tekme, fali malo krvi vise ali ima i do igraca. Ovo ipak nije lose s obzirom kako je bilo, normalno je da smo mi kao navijaci i simpatizeri izgubili strpljenje davno u ovom gradu i da smo zeljni nekog uspjeha ali treba sagledati stvari iz druge perspektive i ponizno raditi da ovaj klub kroz 3 godine bude tip top sto se tice ekipe, infrastrukture, omladinskog pogona, struke i ljudi u klubu itd. Kao sto sam rekao bitan je kontinuitet rada. Ono sto me malo brine je tromost i sporost kododradjivanja nekih poslova evo npr ove klupe i stolice, farbanje ograda itd, jednostavni zadaci, tako prosto a tako se s tim sprda i odugovlaci, onda pomocni teren i sve te stvari iako tu grad ima svoju odgovornost i uvijek je i imao sto e tice NKJ i svega oko njega. Grad mora jos snaznije i odlucnije stati iza NKJ !!!
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
Grad moze i treba stati odlucnije uz NKJ, ali ne moze sam…SoloControTutti je napisao/la: ↑16 nov 2025, 19:00Neki rezime polusezone, ukratko ako cemo realno da pricamo i da se spustimo na zemlju moramo priznati da je ovo vise nego dobro jer se treba vratiti na kraj prosle sezone i tad se jedva opstalo na kraju, stanje je u klubu bilo dosta tanje. U ovu se krenulo se vise ambicija, pocelo se raditi bolje i ozbiljnije jedan level i sto se tice igraca i sto se tice infrastrukture i to je napredak iako klub kao NKJ zasluzuje mnogo vise ali s obzirom na 18 godina i kusur propadanja ovo je neki comeback postavljanje novih temelja i treba biti jako strpljiv, ja se samo nadam kontinuitetu. Sto se tice igre i broja osvojenih poena to je tu negdje iako smatram da ova ekipa moze bolje i vise, imali smo 2-3 kiksa koja se nisu smjela desiti i lagano smo mogli da imamo barem nekih 5 bodova vise ali sbbkbb nema smisla sad se vracati. Zera mozda moze bolje neke stvari, postavke i selekcija tima zavisno od tekme je upitna, malo s vise muda ulaziti u tekme, fali malo krvi vise ali ima i do igraca. Ovo ipak nije lose s obzirom kako je bilo, normalno je da smo mi kao navijaci i simpatizeri izgubili strpljenje davno u ovom gradu i da smo zeljni nekog uspjeha ali treba sagledati stvari iz druge perspektive i ponizno raditi da ovaj klub kroz 3 godine bude tip top sto se tice ekipe, infrastrukture, omladinskog pogona, struke i ljudi u klubu itd. Kao sto sam rekao bitan je kontinuitet rada. Ono sto me malo brine je tromost i sporost kododradjivanja nekih poslova evo npr ove klupe i stolice, farbanje ograda itd, jednostavni zadaci, tako prosto a tako se s tim sprda i odugovlaci, onda pomocni teren i sve te stvari iako tu grad ima svoju odgovornost i uvijek je i imao sto e tice NKJ i svega oko njega. Grad mora jos snaznije i odlucnije stati iza NKJ !!!
Tu prica pocinje i zavrsava, prebacuje se loptica na sponzore kojih nema. I tako u krug…
Ybg tesko je to nama svima priznati, ali budite realni ovo je rezultat stanja u klubu, zlatna sredina. Da moze bolje, moze ali ne puno. Samo bacite pogleda na cifre koje se vrte u PL i sve ce biti jasno.
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
-
nebeskasila
- Kontakt:
Vidjeti hoce li ostati svi ovi igraci. Nama ne treba nista dovoditi sto je skupo jer ili bili treci ili sesti isto nam je. Mi smo treca ekipa u ligi koja je postigla najmanje golova. Veza i napad su previse kriticni. Tokom polusezone bi MORALI zavrsiti sve ove radove koje su zapoceli. Osigurati igrace i isplatiti sve sto imaju. Vidjeti za trenera sta je najbolje. Bjezimo 7 bodovs od zone ispadanja, tako da smo tu dosta sigurni. Drugi dio sezone od 4 tekme tri igramo kod kuce. Napokon da idemo bez nekog straha. Sad se valjda malo vise ukljuce grad i kanton da do kraja sezone sve to bude na nekom vecem nivou. Imaju dovoljno vremena za sve
Koliko grad izdvaja za jedinstvo?nebeskasila je napisao/la: ↑16 nov 2025, 19:52Vidjeti hoce li ostati svi ovi igraci. Nama ne treba nista dovoditi sto je skupo jer ili bili treci ili sesti isto nam je. Mi smo treca ekipa u ligi koja je postigla najmanje golova. Veza i napad su previse kriticni. Tokom polusezone bi MORALI zavrsiti sve ove radove koje su zapoceli. Osigurati igrace i isplatiti sve sto imaju. Vidjeti za trenera sta je najbolje. Bjezimo 7 bodovs od zone ispadanja, tako da smo tu dosta sigurni. Drugi dio sezone od 4 tekme tri igramo kod kuce. Napokon da idemo bez nekog straha. Sad se valjda malo vise ukljuce grad i kanton da do kraja sezone sve to bude na nekom vecem nivou. Imaju dovoljno vremena za sve
1946-1987
-
nebeskasila
- Kontakt:
Pa sve sto i imamo izdvaja grad. Ne znam za ovu sezonu, ali prosle sezone su bile oko 500-600k. Iako ne mogu reci ni to da je 100% tacno jer nekad to kasni, nekad se i ne uplati. Sad ovu sezonu bas nemam tacan info, vjerujem da ima netko od kolega ovdjeleo1946 je napisao/la: ↑16 nov 2025, 19:58Koliko grad izdvaja za jedinstvo?nebeskasila je napisao/la: ↑16 nov 2025, 19:52Vidjeti hoce li ostati svi ovi igraci. Nama ne treba nista dovoditi sto je skupo jer ili bili treci ili sesti isto nam je. Mi smo treca ekipa u ligi koja je postigla najmanje golova. Veza i napad su previse kriticni. Tokom polusezone bi MORALI zavrsiti sve ove radove koje su zapoceli. Osigurati igrace i isplatiti sve sto imaju. Vidjeti za trenera sta je najbolje. Bjezimo 7 bodovs od zone ispadanja, tako da smo tu dosta sigurni. Drugi dio sezone od 4 tekme tri igramo kod kuce. Napokon da idemo bez nekog straha. Sad se valjda malo vise ukljuce grad i kanton da do kraja sezone sve to bude na nekom vecem nivou. Imaju dovoljno vremena za sve
Pored grada mozda klub nadje neke sitne pare, ali to je nista jer i nemamo sponzore
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.