NK Jedinstvo Bihać

Moderator/ica: GracanicaAA

Risonja99
Kontakt:

Re: NK Jedinstvo Bihać

Post Postao/la Risonja99 » 13 nov 2025, 23:01

Bihac1299 je napisao/la:
13 nov 2025, 11:43
Zenica ima oko 120.000 stanovnika a nas nema ni 45.000 nažalost, samo da naša gradska raja nije otišla po EU i mi bi danas bili blizu 100.000 sigurno i naravno mogu glavu dati da bi bilo po 5.000 ljudi na utakmicama, prednost je tamo sto su svi uz klub a pogotovo navijači a kod nas non stop neke ,,struje,,…
Sve bi se to nadoknadilo da je borba za prvo mjesto, da imas kakve takve uslove jer bi i iz drugih gradiva dolazili gledati plus veci hype bi bio, mi imamo ovdje “bazen” od 220-250 hiljada ljudi… Da ne govorim o PL, pa 100 biscana ide gledat Bubamaru skoro svaku utk…

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 13 nov 2025, 23:33

harden je napisao/la:
13 nov 2025, 00:37
nebeskasila je napisao/la:
12 nov 2025, 22:10
Top pet najgledanijih timova do sada ove jeseni:

Čelik 19.200 navijača

Sloboda 8.800

Jedinstvo 5.500

TOŠK 5.500

Travnik 5.450.

Mislim da je bilo puno vise gledaoca, ali hajde
Po transfermarktu.. Tosku je diglo brojku veliki broj zenicana na utakmici sa Celikom, Sloboda 2 utakmice vise. Mi smo iza Celika, al Celik je PL nivo... inace ovo sve ide po slobodnoj procjeni delegata svaki mec.

slika
Prvo kolo je Celik nabio Travniku posjetu na 3500, a Travnik u ostali 6 utakmica zajedno nije imao posjetu 2000 :lol:

Iceplayer
Kontakt:

Post Postao/la Iceplayer » 16 nov 2025, 11:51

Na kojem yt kanalu budu naše utakmice live?

legendarnadruga
Kontakt:

Post Postao/la legendarnadruga » 16 nov 2025, 12:00

Iceplayer je napisao/la:
16 nov 2025, 11:51
Budu na jedinstvovom

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 16 nov 2025, 12:57

legendarnadruga je napisao/la:
16 nov 2025, 12:00
Iceplayer je napisao/la:
16 nov 2025, 11:51
Budu na jedinstvovom
Objavili su da nece biti prijenos znog tehnickih problema

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 16 nov 2025, 14:15

Kakva katastrofa od igre. Zericu idi molim te

BosnianRahatluk
Kontakt:

Post Postao/la BosnianRahatluk » 16 nov 2025, 16:29

Pobjeda ocekivana i zasluzena
Gosti do sada najslabija ekipa koja je ovdje igrala.
Nasi , jedva prolazna ocjena. Mora ovo bolje.

Bihac1299
Kontakt:

Post Postao/la Bihac1299 » 16 nov 2025, 17:18

Ruku na srce, pad energije i koncentracije danas a i umorili su se, iznijeli su polusezonu bolje nego očekivano.

Odmoriti se i najbolje bi bilo odmah od 10.1 početi pripreme, vidim da trenutno sastanče u upravi, nadam se da je uprava pametna pa odmah razmišlja o produženjima ugovora…

Bojim se da ćemo izgubiti Uroša, Salkanovića, Zgonjanina i Alija…extra bi bilo da svi ostanu, dovesti po jednog igrača (napad, veza, odbrana), pokušati vratiti Obradova jer se nije naigrao u Želji.

Fina je ovo klapa, odraditi jake i pametne pripreme, Stupčanica i Igman kod kuće su slijedeće utakmice, dobijemo li njih, u igri smo bez obzira sto nemamo ambicija…

BihacSN
Kontakt:

Post Postao/la BihacSN » 16 nov 2025, 17:51

Možda nije do trenera Možda je ovo maksimum ovih igraca

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 16 nov 2025, 18:55

BihacSN je napisao/la:
16 nov 2025, 17:51
Možda nije do trenera Možda je ovo maksimum ovih igraca
Mislim da nisi u pravu. Trener ne zna izvuci maksimum

TEREN MORA BITI VECI PRIORITET NEGO BILO STA U KLUBU

SoloControTutti
Kontakt:

Post Postao/la SoloControTutti » 16 nov 2025, 19:00

Neki rezime polusezone, ukratko ako cemo realno da pricamo i da se spustimo na zemlju moramo priznati da je ovo vise nego dobro jer se treba vratiti na kraj prosle sezone i tad se jedva opstalo na kraju, stanje je u klubu bilo dosta tanje. U ovu se krenulo se vise ambicija, pocelo se raditi bolje i ozbiljnije jedan level i sto se tice igraca i sto se tice infrastrukture i to je napredak iako klub kao NKJ zasluzuje mnogo vise ali s obzirom na 18 godina i kusur propadanja ovo je neki comeback postavljanje novih temelja i treba biti jako strpljiv, ja se samo nadam kontinuitetu. Sto se tice igre i broja osvojenih poena to je tu negdje iako smatram da ova ekipa moze bolje i vise, imali smo 2-3 kiksa koja se nisu smjela desiti i lagano smo mogli da imamo barem nekih 5 bodova vise ali sbbkbb nema smisla sad se vracati. Zera mozda moze bolje neke stvari, postavke i selekcija tima zavisno od tekme je upitna, malo s vise muda ulaziti u tekme, fali malo krvi vise ali ima i do igraca. Ovo ipak nije lose s obzirom kako je bilo, normalno je da smo mi kao navijaci i simpatizeri izgubili strpljenje davno u ovom gradu i da smo zeljni nekog uspjeha ali treba sagledati stvari iz druge perspektive i ponizno raditi da ovaj klub kroz 3 godine bude tip top sto se tice ekipe, infrastrukture, omladinskog pogona, struke i ljudi u klubu itd. Kao sto sam rekao bitan je kontinuitet rada. Ono sto me malo brine je tromost i sporost kododradjivanja nekih poslova evo npr ove klupe i stolice, farbanje ograda itd, jednostavni zadaci, tako prosto a tako se s tim sprda i odugovlaci, onda pomocni teren i sve te stvari iako tu grad ima svoju odgovornost i uvijek je i imao sto e tice NKJ i svega oko njega. Grad mora jos snaznije i odlucnije stati iza NKJ !!!

InatSilniBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilniBosanski » 16 nov 2025, 19:49

SoloControTutti je napisao/la:
16 nov 2025, 19:00
Neki rezime polusezone, ukratko ako cemo realno da pricamo i da se spustimo na zemlju moramo priznati da je ovo vise nego dobro jer se treba vratiti na kraj prosle sezone i tad se jedva opstalo na kraju, stanje je u klubu bilo dosta tanje. U ovu se krenulo se vise ambicija, pocelo se raditi bolje i ozbiljnije jedan level i sto se tice igraca i sto se tice infrastrukture i to je napredak iako klub kao NKJ zasluzuje mnogo vise ali s obzirom na 18 godina i kusur propadanja ovo je neki comeback postavljanje novih temelja i treba biti jako strpljiv, ja se samo nadam kontinuitetu. Sto se tice igre i broja osvojenih poena to je tu negdje iako smatram da ova ekipa moze bolje i vise, imali smo 2-3 kiksa koja se nisu smjela desiti i lagano smo mogli da imamo barem nekih 5 bodova vise ali sbbkbb nema smisla sad se vracati. Zera mozda moze bolje neke stvari, postavke i selekcija tima zavisno od tekme je upitna, malo s vise muda ulaziti u tekme, fali malo krvi vise ali ima i do igraca. Ovo ipak nije lose s obzirom kako je bilo, normalno je da smo mi kao navijaci i simpatizeri izgubili strpljenje davno u ovom gradu i da smo zeljni nekog uspjeha ali treba sagledati stvari iz druge perspektive i ponizno raditi da ovaj klub kroz 3 godine bude tip top sto se tice ekipe, infrastrukture, omladinskog pogona, struke i ljudi u klubu itd. Kao sto sam rekao bitan je kontinuitet rada. Ono sto me malo brine je tromost i sporost kododradjivanja nekih poslova evo npr ove klupe i stolice, farbanje ograda itd, jednostavni zadaci, tako prosto a tako se s tim sprda i odugovlaci, onda pomocni teren i sve te stvari iako tu grad ima svoju odgovornost i uvijek je i imao sto e tice NKJ i svega oko njega. Grad mora jos snaznije i odlucnije stati iza NKJ !!!
Grad moze i treba stati odlucnije uz NKJ, ali ne moze sam…
Tu prica pocinje i zavrsava, prebacuje se loptica na sponzore kojih nema. I tako u krug…

Ybg tesko je to nama svima priznati, ali budite realni ovo je rezultat stanja u klubu, zlatna sredina. Da moze bolje, moze ali ne puno. Samo bacite pogleda na cifre koje se vrte u PL i sve ce biti jasno.
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!

Kinđe hvala ti !

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 16 nov 2025, 19:52

Vidjeti hoce li ostati svi ovi igraci. Nama ne treba nista dovoditi sto je skupo jer ili bili treci ili sesti isto nam je. Mi smo treca ekipa u ligi koja je postigla najmanje golova. Veza i napad su previse kriticni. Tokom polusezone bi MORALI zavrsiti sve ove radove koje su zapoceli. Osigurati igrace i isplatiti sve sto imaju. Vidjeti za trenera sta je najbolje. Bjezimo 7 bodovs od zone ispadanja, tako da smo tu dosta sigurni. Drugi dio sezone od 4 tekme tri igramo kod kuce. Napokon da idemo bez nekog straha. Sad se valjda malo vise ukljuce grad i kanton da do kraja sezone sve to bude na nekom vecem nivou. Imaju dovoljno vremena za sve

leo1946
Kontakt:

Post Postao/la leo1946 » 16 nov 2025, 19:58

16 nov 2025, 19:52
Vidjeti hoce li ostati svi ovi igraci. Nama ne treba nista dovoditi sto je skupo jer ili bili treci ili sesti isto nam je. Mi smo treca ekipa u ligi koja je postigla najmanje golova. Veza i napad su previse kriticni. Tokom polusezone bi MORALI zavrsiti sve ove radove koje su zapoceli. Osigurati igrace i isplatiti sve sto imaju. Vidjeti za trenera sta je najbolje. Bjezimo 7 bodovs od zone ispadanja, tako da smo tu dosta sigurni. Drugi dio sezone od 4 tekme tri igramo kod kuce. Napokon da idemo bez nekog straha. Sad se valjda malo vise ukljuce grad i kanton da do kraja sezone sve to bude na nekom vecem nivou. Imaju dovoljno vremena za sve
Koliko grad izdvaja za jedinstvo?
1946-1987

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 16 nov 2025, 20:00

leo1946 je napisao/la:
16 nov 2025, 19:58
16 nov 2025, 19:52
Koliko grad izdvaja za jedinstvo?
Pa sve sto i imamo izdvaja grad. Ne znam za ovu sezonu, ali prosle sezone su bile oko 500-600k. Iako ne mogu reci ni to da je 100% tacno jer nekad to kasni, nekad se i ne uplati. Sad ovu sezonu bas nemam tacan info, vjerujem da ima netko od kolega ovdje
Pored grada mozda klub nadje neke sitne pare, ali to je nista jer i nemamo sponzore

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.