Onako hladne glave kada je sve završilo i kada se prespavalo, a očito da oni nisu svjesni koliko nama znači ovaj klub i koliko se mi osjećamo loše nakon ovakvih kikseva.
Odlika kvalitetnih igrača jeste kontinuitet dobrih igara, kod nas igrači igraju na momente i zbog toga imamo oscilacije u rezultatima. Kada dodaš na sve to da smo doveli istrošene i fudbalere koji nemaju nikakvog motiva za uspjeh onda kao rezultat se dobije i ovo što imamo sada.
Banić - Po meni prolazna ocjena, golman koji definitivno igra iz zadnje linije i on je trenutno najmanji problem u ovoj ekipi.
Ristovski - Jedan od rijetkih igrača koji imaju karakter i tačno se vidi po njegovom govoru tijela da on želi ovoj ekipi uspjeh. Što se tiče utakmice, korektan i odradio je svoj posao kako i treba.
Bralić - Po meni jučer najbolji igrač Sarajeva, odlična partija.
Beganović - Vrijeme je za novog desnog beka, sve je to super, ali nema više smisla. Defanzivno i igra, ali nama treba ofanzivniji desni bek ukoliko mislimo napadati trofeje. Što je bliže protivničkom golu tek vidimo nedostatke kvaliteta.
Maroodza - Uz par grešaka zbog lošeg terena, odlično je zatvarao našu lijevu stranu, čak šta više uvijek miran na lopti i tačno se vidi da kada ima loptu zna sa njom šta hoće, a ne kao pojedinci koji je samo nabiju i očekuju da naši napadači istrče 40 metara i postignu pogodak.
Mujkić - Nakon par dobrih utakmica, evidentno je i tada bilo da je Mujkić najbolji na lijevom stoperu koji je u ovoj formaciji sa tri vanjski stoper. Na tim opcijama po strani trebaju puno bolji igrači i od Mujkića i od Beganovića. Definitivno da je postigao pogodak ili dodao loptu da Butić postigne pogodak utakmica bi se završila i ne bi bilo priče o ovome... Ovako priča je otišla skroz u drugom smjeru. Prvi gol Rudara, pa i drugi kod oba je mogao i morao bolje reagovati.
Ignatkov - 2007. godište, pokazuje znake kvaliteta i pustiti dijete da igra i da se razvija, sve ostalo je suludo.
Mlinarić - Bezveze ga stavljaju na neke pozicije koje on ne može da igra i na kojima je definitivno užasan, bolje ga je staviti na klupu nego na ove pozicije koje on igra. Blijedo, blijedo, blijedo.
Kyeremeh - Sem gola po meni ništa, ispričana priča.
Renan - Jučer je opet davao znao života, ganjao i zadržavao je loptu u našem posjedu pravio im je probleme pritiskom. Njegov pristup iz prošlih utakmica je tako loš da ljudi i kada on odigra dobro imaju loše mišljenje o njegovoj igri, ali to je isključivo njegov problem.
Elezi - Jedini naš vezni igrač koji ima smisla za fudbal, ničije lopte odlično kupi, otvara prostor i nudi se konstantno. On sa podignutom formom i boljom ekipom bi bio i 30-40% bolji igrač.
Izmjene - Užaš, užaš, užaš. Definitivno su ti koji su i ušli najveći problem ovog kluba, ja vjerujem čim se njih riješimo, a dovedemo mlađe koji su željni fudbala i uspjeha tada ćemo i nešto napraviti. Ovako samo se ponavlja jedna te ista priča. Čitaju ovi i iz kluba ovo i neka vam budu ovo samo podsjetnik kada budete dovodili igrače koji nemaju motiva za sportski uspjeh.
Trener - Vodiš 0:1, ubacuješ igrače prema naprijed i sam sebe ubijaš. Na klupi ti Turda, Paskalev, Dizdarević, Kuprešak. Teren i utakmica takva da ti zadnjih 20 minuta trebaju fizikaneri i ovi koji mogu skočit i pogurat se, a ti ubacuješ Cimirota i Ljajića.
Očito se na polusezoni moraju pogledati u oči, nekima se zahvaliti, neke prodati... A ozbiljno dovesti.