Sve što Lando i dalje treba je samo paziti na incidente u prvom krugu i završavati na podijumu. Ne mora se uopšte koncentrisat na borbe za pobjedu.
No Katar bi mogao biti prva staza u dugo vremena gdje bi mu Piastri trebao parirati, i ne bi me čudilo da tu bude kontakta ako budu startali jedan blizu drugog.
Vidjet ćemo koliko će ovaj dupli DSQ uticati na tim. Ide sprint vikend gdje imaš jedan trening da postaviš setup. Vjerujem da će biti oprezniji tokom setupa što bi moglo negativno uticati na brzinu
Formula 1
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: Formula 1
KO ce se pretvoriti u novog Latifija? Da li je to Yuki ili pak Isack, mozda Liam? 
Daj Tsunodu, da neka korist i od njega bude. Ova druga dvojica makar isporuce neki dobar rezultat.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Pa i Piastrija su 70% sezone gurali da je najbolji, daleko bolji od Landa pa vidi sada obrnuta situacija. Kimi osim trka po Europi, bio je poprilično dobar i konkurentan. Ne spori se činjenica da je Russel trenutno jedan od najboljih na gridu, ali vozi nekako kao Prost, nema te agresivnosti neke, samo preciznost. Kimiju je prva sezona i na nekim stazama prvi put vozi, a odlično je odvozio. On bi mogao biti ne možda tačno početkom sljedeće sezona kao Senna ili Hamilton u McLarenu. Popravi kvalifikacije i gore si u vrhu.
63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.

/origin-imgresizer.eurosport.com/2024/06/12/image-b3c9ebe4-2186-4541-88ba-0b9790003858-85-2560-1440.jpeg)