Kvalifikacije za MundoBasket 2027
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Kvalifikacije za MundoBasket 2027
Ima li neko link??
Apsolutno mi ne smeta, zasluzili su i gore najiskrenije. Ali se nadam da ovdje nece biti plakanja kad nam budu davali na revansu epitete standardne njima.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
bordobijeli
- Kontakt:
Jah eto uvijek nas lijepo docekaju .četnici i gusle.marlostanf1eld je napisao/la: ↑30 nov 2025, 19:59Balijanderi ce plakati onda kad se lose docekaju u Beogradu.
Napusi se kurca sandzackogmarlostanf1eld je napisao/la: ↑30 nov 2025, 19:57Maric gospodin. Sto bi igrao da mu krezube sandzacke bradonje srpsku majku psuju.
Zadnja izmjena: Derdiyok, dana/u 30 nov 2025, 20:06, ukupno mijenjano 1 put.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Inace nas nebi lose docekali?Haj ne zajebajite.Kad su skandirali Musi,Musa turcine napusi se,kad je Real igro sa Partizanom,ma hajte molim vas.Genocidasi su docekani onako kako i treba.
Brko iz druge galaksije!
Zaboli me šta će biti u revanšu. Oni nas mrze iz dna duše, znamo šta misle o nama, bilo bi nam isto i sa zvižducima u Skenderiji i bez njih. Muka mi je od ovog ljigavog poltronstva i beskičmenjaštva, fakat ko da smo anestezirani, kao da smo zaboravili šta su radili prije 30 godina i opet bi ponovili iste zločine i genocid samo da im se pruži i najmanja prilika. Želim im sve najgore u životu!
Zadnja izmjena: galia95, dana/u 30 nov 2025, 20:07, ukupno mijenjano 1 put.
- bromazepam
- Kontakt:
Standardno izdanje seljačke publike u Sarajevu.
Santos sa Tušnja
A što bi ikome bilo problem to? Kad je bilo drugacije? I šta nas boli briga za bilo sta iz vlahistana?
A čak i ta paralela nema smisla. BiH nema nikakav grijeh pr ma Srbiji, nije pravila genocid. Ovi jesu. Dakle, da do sudnjeg dana mi zvizdimo, a oni ne, naše nije neispravno. Kao da ja ubijem tebi familiju i ti me mrziš, a onda se ja čudim i recipročno mrzim.
Ja se zaista nadam da NIKAD, ali nikad himna Srbije u Sarajevu neće biti dočekana s poštovanjem. To je poniženje.
I niste se čudili i vrištali kad se sviđalo Rumuniji, zbog 20 huligana. Ovdje se čudite iako je za cijelu naciju Ratko heroj, iako se digne cijela nacija da obori rezoluciju o Srebrenici, iako cijena država svojata dio BiH.
Zadnja izmjena: zaostrog, dana/u 30 nov 2025, 20:08, ukupno mijenjano 1 put.
- Hrammm1921
- Kontakt:
Komunista pravac Beograd i ne vracaj se
- feniksptica
- Kontakt:
Taman nas kontali lijepo docakt i mi ih zajebasmo
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Nismo im dali priliku da nas dočekaju kao velike prijatelje
Pa sto to ne prikazujemo prema njima iz BiH koji glume vece srbende od onih iz Beograda? Dopustili smo da sacica njih sve bitno upravlja u drzavi. Da ne idem dalje u off topic, sretno BiHgalia95 je napisao/la: ↑30 nov 2025, 20:06Zaboli me šta će biti u revanšu. Oni nas mrze iz dna duše, znamo šta misle o nama, bilo bi nam isto i sa zvižducima u Skenderiji i bez njih. Muka mi je od ovog ljigavog poltronstva i beskičmenjaštva, fakat ko da smo anestezirani, kao da smo zaboravili šta su radili prije 30 godina i opet bi ponovili iste zločine i genocid samo da im se pruži i najmanja prilika. Želim im sve najgore u životu!
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
A ko zna sta bi bilo. Da se sa Hrvatskom prva igrala u Sarajevu, bilo bi isto ovako, uz razloge da bi mi tamo bili isto docekani. A ono bio aplauz. Bosnjaci debelo pate od sindroma naivan ko ‘92, pa i ako ne zvizdis onda si naivan i opet ce te klati. Zamisli tu pricu o klanju uopste uvesti u ovu temu, ko ovaj gore. 
Upravo tako. Fakat mi nisu jasni ovi komentari, šta se događa s ovim narodom, kao da niko nije proveo rat pod granatama i snajperima, je li ostalo ikakvog ponosa, patriotizma i samopoštovanja?
Bravo Castaneda namjesti tu ruku hahahahaha, Vrabac legenda! 

Leti letiii Vrabac
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
E upravo to.Kajzer10 je napisao/la: ↑30 nov 2025, 20:09A ko zna sta bi bilo. Da se sa Hrvatskom prva igrala u Sarajevu, bilo bi isto ovako, uz razloge da bi mi tamo bili isto docekani. A ono bio aplauz. Bosnjaci debelo pate od sindroma naivan ko ‘92, pa i ako ne zvizdis onda si naivan i opet ce te klati. Zamisli tu pricu o klanju uopste uvesti u ovu temu, ko ovaj gore.![]()
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
TripleThreat
- Kontakt:
ADINEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
"Your favorite player's favorite player" - MB
Trenutno korisnika/ca: Bordo10, DjaniTarik, General505, Google Adsense [Bot], invincible1921, mirsad993, N3R3D, napapijri1987, Sveti, TripleThreat, Vaya, zeljovolimte i 62 gosta.