Slazem se da se Campari nije dala prava sansa (bas kao sto kazes - nesto slicno kao s Penavom), ali je ovaj bio strpljiv i istu je sacekao, a Sani ocito nije htio da ceka. Mogao je i on u ovim utakmicama pokazati da ima neki kvalitet da doprinese reprezentaciji. Misljenja sam da bi on veceras mogao dati solidnih 10-15 minuta, ali je sam odlucio da ne dodje i da glumi uvrijedjenu mladu jer nije isao na prvenstvo. Opet ponavljam, po meni neopravdano nije isao, ali sad je novi trener tu i kreces ispocetka.mirsad993 je napisao/la: ↑01 dec 2025, 01:09Zbog toga sam i rekao da selektor očito nije stigao da isprati i uprati sve momke pa mu je neko rekao da ovi trebaju da igraju i biti će mi veoma drago ako selektor skonta a mislim da hoće pa nijednog više nikad ne stavi na spisak taman za neko sljedeće okupljanje imali još slabiji izbor igrača.
Šta misliš kojih par igrača bi mogao do februara/jula da iskopa i da im šansu ja mislim da se Čampari nije nikad isto dala prava šansa nešto slično kao sa Penavom kako u KK Bosna tako ni u A reprezentaciji, isto tako Sikiraš u Belgiji valjda isto ima jako dobre brojke (ne nužno toliko loša liga), Durmo, Mutić, Manjgafić nekako mislim da nam se roster treba proširiti sa igračima koji imaju poene u svojim rukama i u svojim klubovima imaju jednu od uloga lidera pa taman ta ekipa bila i slabija generalno gledano. Dosta mi je V.Ilića, Arslanagića, Gutića, Polutaka, Lončara, Sejfića i tako nekih igrača koji ni u ekipi gdje igraju nemaju 10 poena u rukama (jedino ako je neka baš jaka ekipa pa onda i ok da imaju i slabiju statistiku)
Sto se tice ostalih koje si spomenuo, tesko da je ijedan bolji od ovih koji su vec (bili) tu. Odnosno, Sikiras i Manjgafic nisu bolji od Penave i Marica, Durmo vjerovatno nije bolji od Vrabca (mada bih ga ja nenormalno volio vidjet bar jednom), Mutic nije bolji od Lazica (ali ga treba zamijeniti ako ovaj definitivno odluci da se vise ne odaziva). Problem je sto se neki od tih momaka totalno zapostavljaju i ne budu ni na spisku od 24 igraca, a onda kad nam roster spadne na 6 i po igraca, ti nemas jednog Mutica ili Durme da odigraju kvalitetnih 15-ak minuta. Zato na kraju uvijek spadnemo na to da nam Sejfic, Loncar, Gutic, Arslanagic i slicni budu dio rotacije i da nas skupo kostaju... Teoretski se i u Turskoj i veceras odredjeno vrijeme moglo igrati s Adinom na 2, Muticem/Durmom na 3 i da se bar muski potuces za svaku loptu. Neko ce reci 'ok, ali tu nema suta', pa jesmo li ga mi veceras kroz cijelih 40 minuta imali?!