Zaista bih volio da FK Sarajevo izgradi svoj stadion sa kapacitetom do 15 000 sjedecih mjesta, i da od tih 15 000 sjedecih mjesta 2-3000 otpadne na tampon zone i da smanje broj karti vlastitim navijacima. Zaista bi volio vidjeti kako biste se vi ponasali u takvoj situaciji.Shategabri je napisao/la: ↑05 dec 2025, 10:38Upravo u tome je problem, vodite se logikom da je to utakmica kao i svaka druga i da je u redu tih 5%.lakilone je napisao/la: ↑05 dec 2025, 09:51Ko kaze da vi kod nas niste mogli?Shategabri je napisao/la: ↑05 dec 2025, 09:17Pa realno u pravu je, ako ne možemo mi kod vas, ne bi trebali ni vi kod nas.
Razlozi zašto ne možemo ne bi trebali biti naš nego vaš problem.
Vi bi trebali da se pobrinete da stvorite uslove za goste.
Uprkos radovima na tribini, FK Željeznicar vam je obezbjedio 5% ulaznica, vama je iz nekog razloga to bilo malo, iako vi nama godinama dajete 5% na stadionu koji ima kapacitet 30 hiljada, a naš trenutno ima 10 hiljada.
Kad mi damo 5%, što nismo čitav jug, što nismo dva sektora zapada, svakako zjapi prazno.
Kad vam odgovorimo istom mjerom, onda je do nas i onda smo mi krivi![]()
Neko sam ko se sjeca derbija na Grbavici kada smo sjedili jedni do drugih bez tampon zona i drotova, sjecam se kada ste imali 2/3 istoka i tada su stajala samo dva reda specijalaca da ne bi doslo belaja sa jugom, sjecam se zajednickih odlazaka i dolazaka na utakmice, sjecam se dobrih zajebancija i provokacija ali toga vise nema. Dosla su neka nova vremena, ali vremena gdje gledas da izvuces zivu glavu odlaskom na derbi.