svemalim1 je napisao/la: ↑25 dec 2025, 13:37
jurisicduska je napisao/la: ↑25 dec 2025, 13:23
Znaci našli frajera da vam posudi pare po kamati 15% i dali mu komplet klub na upravljanje zauzvrat.

ja investitora i govana, obavezao se da će dodat do 10 miliona, a već imaju tuda negdje prihod. Dali klub za 500 k godišnje maksimum i u slučaju da mu se digne k, moras mu i to vratit +15%, bolje odmah založit svu imovinu kod banke.
Hadžija je bas lijepo to sumirao.
Ja konto vi ozbiljni. Kad ono ništa
Salu na stranu sere i ovaj hadzija. Pravi prevarant.
jel ti vjerujes hadziji i mislis da on vjerodostojno predstavlja sta je dogovoreno u ovom smijesnom placenom tekstu? budi realan.
Iskreno brate ne vjerujem.
Hadzija je prevarant koji vam je uspio ocrniti najveću legendu kluba. Mislim ne vjerujem u njegove namjere sekunde.
Ali vi ovdje se ne trebate baviti Hazdijom nego situacijom u klubu i vidjeti kakav je aranžman ovo za vas. Ono sto provjereno znam i sto nam je svima bilo dostupno je draft ponude, finalna ponuda ne može bit dijametralna suprotnost draftu a po tom draftu nije dobro za vas. Moje misljenje. Kako sam i sam u biznis svijetu , finalne ponude od drafta odstupaju 10% u najoptimističnijim scenarijima na ovo ili na onu stranu, naprave se 2 ustupka tamo 2 ovamo. Nije da se kompletno to sve izmjeni.
Idealan scenarij za vas je da vam ovaj da para i da ih onda vrati kroz redovno poslovanje transfere i tako dalje a da bi se stvorio održiv klub morate godišnje prodat igraca za oko 5 miliona , igrat Europu svake godine i imat akademiju drama razvijenu, u suprotnom on aktivira pozajmicu vi morate sve prodat. Tako da ta stavka zaštita imovine nije bas potrebna. Jer mora se naplatiti. Dakle postoje šanse da vam ovo izdobri ali su 10:90. Najiskrenije.
A Hadzija ima plan pisao sam vam spreman u ladici i spremne ljude u politici da ga sprovede. Nego vi ne vjerujete.
I da vam nesto kazem oko ove kamate jer ce vas ubjeđivat da nije 15% nego 8%.
Posotji zakonska zatezna kamata od 7% i ovih 8% je u zbiru 15 tako da Hadzija to vrlo dobro zna i on je tako.