Premijer liga BiH - aktuelno
- jurisicduska
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Lagano samo, opet ce pojedinci u rupe ali ce nastavit s nekakvim suludim pricama
Da vam je dosao ovaj prije 4-5 godina pa mozda ali trebao mu je neko reci u nevakat da dolazi i da ce se tesko takmiciti
Da vam je dosao ovaj prije 4-5 godina pa mozda ali trebao mu je neko reci u nevakat da dolazi i da ce se tesko takmiciti
Duska, znas li je li istina da ce Mirvah ulagati u KK Bosnu?jurisicduska je napisao/la: ↑30 dec 2025, 11:54Lagano samo, opet ce pojedinci u rupe ali ce nastavit s nekakvim suludim pricama![]()
Da vam je dosao ovaj prije 4-5 godina pa mozda ali trebao mu je neko reci u nevakat da dolazi i da ce se tesko takmiciti![]()
Volim taj klub i mislim da bi to moglo na nesto liciti, za razliku od ovoga s vama
- mamonelafo
- Kontakt:
Ode Guliša u poreznu za četvorku, taman brz kurir.
FK ŽELJEZNIČAR! MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
Jači od ratova, režima i partija!
Jači od ratova, režima i partija!
- jurisicduska
- Kontakt:
Po mojim informacijama želi ulagati. Samo bi mogao imati on problema druge vrste zbog kojih bi mogao biti spriječen da ulaze. Tu je negdje s Dubravkom da se dogovori. Ako bude davao pare a ova ekipa sto je sad se pitala ima šanse da bude dobra priča, ako vam prebaci Aylah slobodno računaj da će se ugasit klub.Bumbaclat je napisao/la: ↑30 dec 2025, 11:58Duska, znas li je li istina da ce Mirvah ulagati u KK Bosnu?jurisicduska je napisao/la: ↑30 dec 2025, 11:54Lagano samo, opet ce pojedinci u rupe ali ce nastavit s nekakvim suludim pricama![]()
Da vam je dosao ovaj prije 4-5 godina pa mozda ali trebao mu je neko reci u nevakat da dolazi i da ce se tesko takmiciti![]()
Volim taj klub i mislim da bi to moglo na nesto liciti, za razliku od ovoga s vama
Aylah i Magoda su dobri haveri , pravi se već dugo podloga da se gurne u Bosnu sila para.
Ako navuce Aylah i slicne ublehe bojim se da nema nista od toga, ali eto. Puno lakse je napraviti ekipu i rezultat u kosarci, nadam se da ce biti malo pametniji ako udje u to.jurisicduska je napisao/la: ↑30 dec 2025, 12:01Po mojim informacijama želi ulagati. Samo bi mogao imati on problema druge vrste zbog kojih bi mogao biti spriječen da ulaze. Tu je negdje s Dubravkom da se dogovori. Ako bude davao pare a ova ekipa sto je sad se pitala ima šanse da bude dobra priča, ako vam prebaci Aylah slobodno računaj da će se ugasit klub.Bumbaclat je napisao/la: ↑30 dec 2025, 11:58Duska, znas li je li istina da ce Mirvah ulagati u KK Bosnu?jurisicduska je napisao/la: ↑30 dec 2025, 11:54Lagano samo, opet ce pojedinci u rupe ali ce nastavit s nekakvim suludim pricama![]()
Aylah i Magoda su dobri haveri , pravi se već dugo podloga da se gurne u Bosnu sila para.
Ako duska tako kaze sve ok u sarajevu bez brige, kod Zelje sve sumnjivo standardno, pred gasenjem smo.
Fk Željezničar.
- jurisicduska
- Kontakt:
Niste pred gašenjem. A da vam nije ovaj usao bilo bi vam drama guravo u narednih 6 mjeseci. Zato ste i dali klub na upravljanje u veoma nesigurnu situaciju.
Imate i vi vise duga poreza nego sto je 2.2 miliona glavnice koliko mi imamo. Tako da pusti šuplju. Nego vas drma euforija pa vam sve med i mlijeko.
Ne sekiraj se za nas. Situacija jest gurava ali znamo mi ovo već duže vremena. Radilo se na tom da se to riješi. Riješit će se.
Nisam vas spomenuo nigdje tako da nemoj me uzimati u tom kontekstu , pričali smo o našim dugovanjima, vi imate svoje , sad vam je dobro uživajte i to je to.
- jurisicduska
- Kontakt:
Ima plan on jedan klub u Hrvatskoj fudbal i Košarku, sinoc je doslo do tog da su oni formalno i dogovorili ulaganje u Bosnu. Vjeruj mi samo još službeno da postane da nema nikakve veze sa Sarajevom ja ću biti najsretniji čovjek na svijetu.Bumbaclat je napisao/la: ↑30 dec 2025, 12:04Ako navuce Aylah i slicne ublehe bojim se da nema nista od toga, ali eto. Puno lakse je napraviti ekipu i rezultat u kosarci, nadam se da ce biti malo pametniji ako udje u to.jurisicduska je napisao/la: ↑30 dec 2025, 12:01Po mojim informacijama želi ulagati. Samo bi mogao imati on problema druge vrste zbog kojih bi mogao biti spriječen da ulaze. Tu je negdje s Dubravkom da se dogovori. Ako bude davao pare a ova ekipa sto je sad se pitala ima šanse da bude dobra priča, ako vam prebaci Aylah slobodno računaj da će se ugasit klub.
Ali dobro manipulisete javnim servisima, pogotovo preko foruma. Udjes na pdf covjek spominje nas a tema vasa dugovanja. Nevjerovatno, sve da bi se nesto sakrilo. Ljudi se boje ko da ce se klub ugasiti.jurisicduska je napisao/la: ↑30 dec 2025, 12:07Niste pred gašenjem. A da vam nije ovaj usao bilo bi vam drama guravo u narednih 6 mjeseci. Zato ste i dali klub na upravljanje u veoma nesigurnu situaciju.
Imate i vi vise duga poreza nego sto je 2.2 miliona glavnice koliko mi imamo. Tako da pusti šuplju. Nego vas drma euforija pa vam sve med i mlijeko.
Ne sekiraj se za nas. Situacija jest gurava ali znamo mi ovo već duže vremena. Radilo se na tom da se to riješi. Riješit će se.
Nisam vas spomenuo nigdje tako da nemoj me uzimati u tom kontekstu , pričali smo o našim dugovanjima, vi imate svoje , sad vam je dobro uživajte i to je to.
Fk Željezničar.
- jurisicduska
- Kontakt:
A debili. Klub nam dužan 10 miliona oni tamo spinuju kako nemamo ništa duzni i kako je sve uredu. I kako smo mi koji pišemo to plaćenici. I vidi želje. E tako ste i vi pisali isto pa zamalo katanac. Treba pogledat istinu u oci. Mirvic je zavrnuo pipe, porez je dospio od prije 7-8 godina, dužne su se plate i dužno se dobavljačima. Otprilike je situacija ista kao prije ulaska Tana i prije ulaska Nama i prije ulaska Mirvica.Pablo11 je napisao/la: ↑30 dec 2025, 12:10Ali dobro manipulisete javnim servisima, pogotovo preko foruma. Udjes na pdf covjek spominje nas a tema vasa dugovanja. Nevjerovatno, sve da bi se nesto sakrilo. Ljudi se boje ko da ce se klub ugasiti.jurisicduska je napisao/la: ↑30 dec 2025, 12:07Niste pred gašenjem. A da vam nije ovaj usao bilo bi vam drama guravo u narednih 6 mjeseci. Zato ste i dali klub na upravljanje u veoma nesigurnu situaciju.
Nisam vas spomenuo nigdje tako da nemoj me uzimati u tom kontekstu , pričali smo o našim dugovanjima, vi imate svoje , sad vam je dobro uživajte i to je to.![]()
Finalizirat će se jedan dogovor ubrzo. Za Sarajevo ide bolji period nego do sad. Pricat cemo na tu temu za 15-17 dana. Ne mogu tacno precizirat datum.
imate ogroman problem sa botovima. ljudi vam bas vrijedjaju inteligenciju, nevjerovatno sta se pise. gori su nego oni nasi placenici za vrijeme misketa.jurisicduska je napisao/la: ↑30 dec 2025, 12:12A debili. Klub nam dužan 10 miliona oni tamo spinuju kako nemamo ništa duzni i kako je sve uredu. I kako smo mi koji pišemo to plaćenici. I vidi želje. E tako ste i vi pisali isto pa zamalo katanac. Treba pogledat istinu u oci. Mirvic je zavrnuo pipe, porez je dospio od prije 7-8 godina, dužne su se plate i dužno se dobavljačima. Otprilike je situacija ista kao prije ulaska Tana i prije ulaska Nama i prije ulaska Mirvica.
citas nas forum fekalijo, sta je rec? Jeste li prodali i stadion u paketu sa klubom ili cekate ponudu, pa kome godKONTRASVIH je napisao/la: ↑30 dec 2025, 08:11Dobro jutro svima![]()
plisek je napisao/la: ↑29 dec 2025, 23:43Evo da vam brat odmah kaze, dugova nema, clanak je pusten da se unese nemir u nase redove od strane plavih fekalija. Prelistajte clanke koju su objavili za gurbete, nijedan negativan ni u sezoni kad su trebali ispast. Ne nasjedajte bezveze, nit smo u dugu, nit Mirvic odlazi, nit imamo problema.
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
- Combattente87
- Kontakt:
- Shategabri
- Kontakt:
Lud je ko očekuje nešto odmah.Virtu4l je napisao/la: ↑30 dec 2025, 11:42GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑30 dec 2025, 11:36Ma generalno vas je uhvatila euforija, i okej, ne osporavam, međutim ambicije ste generalno prevelike zaciljali, a vidjet će te da to ne ide ni blizu tako kako očekujetei.
Koje su to konkretno ambicije? Par ovih budaletina sa naše teme ne računam.
Nikakva euforija, većina raje je nepovjerljiva, svi čekaju šta će se konkretno dešavati.
Doveli ste trenera koji ima CV, trebalo bi ga pustiti da radi.
Bude li imao vremena složiti ekipu, mogli bi vi biti itekako konkurentni već naredne sezone.
E sad, ono što mi malo zapinje za oko, ovaj se nigdje ne zadržava predugo.
Jel kratak fitilj kod njega ili šta je već, ne znam, ali to je činjenica.
Koševo Zapad
-
Kajkutenjoyer
- Kontakt:
haj barem smo se vratili na to da se prodajemo, nismo vise fekalija koja spinujeplisek je napisao/la: ↑30 dec 2025, 12:21citas nas forum fekalijo, sta je rec? Jeste li prodali i stadion u paketu sa klubom ili cekate ponudu, pa kome godKONTRASVIH je napisao/la: ↑30 dec 2025, 08:11Dobro jutro svima![]()
plisek je napisao/la: ↑29 dec 2025, 23:43Evo da vam brat odmah kaze, dugova nema, clanak je pusten da se unese nemir u nase redove od strane plavih fekalija. Prelistajte clanke koju su objavili za gurbete, nijedan negativan ni u sezoni kad su trebali ispast. Ne nasjedajte bezveze, nit smo u dugu, nit Mirvic odlazi, nit imamo problema.
nek crknu dusmani, najjaci smo
Pored Pitara kojih 90% samo pise i prati Zelju, imamo i mi naae pacijente. Ne znam sto se interesuju za Sarajevo i dugove, a jos manje sto se tome slade - postajete isti kao sto je ovaj ker Ajlah ili Vanja8 i alicni.
Sretno vam u rjesavanju problema, fer bi bio da drzava reprogram napravi i otpise kamatu jer su i sa drugima na isti nacin dogovor napravili. Na kraju vasa stvar sta cete.
Sretno vam u rjesavanju problema, fer bi bio da drzava reprogram napravi i otpise kamatu jer su i sa drugima na isti nacin dogovor napravili. Na kraju vasa stvar sta cete.
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Nisu upravu, jer u 2026oj dolazi skoro 70% novca od tranafera Jabera, tako da je nama budzet za 2026tu najveci ikada bas radi toga.jurisicduska je napisao/la: ↑30 dec 2025, 12:07Niste pred gašenjem. A da vam nije ovaj usao bilo bi vam drama guravo u narednih 6 mjeseci. Zato ste i dali klub na upravljanje u veoma nesigurnu situaciju.
Mi imamo reprogram za porez i u tom dogovoru je otpis kamate. Nije uopste opterecenje jer smo ratu mjesecnu dogovorili da cak malo povecamo.
Lako bi mi sljedecu godinu pregurali, jer i pare od UEFAe dolaze na kraju ove godine, imaa novac na raspolaganju, nama bi sve poslije 2026te bio problem.
Pisao sam post za vas dug, ne da se na Sarajevo referisem nego uopsteno, fer je da drzava izadje u susret.
Prvak NR BiH: 1946
-
BarbareZeljin
- Kontakt:
@duska. Zna li se iz kog razloga je Mirvic zavrnuo pipe.
Kod vas su stvari jako cudne. Kad je Tan odlazio,pa kad je Nam odlazio.Sad opet slicna situacija.
Iskreno ja bi volio da vi zadrzite stabilnost,jer to ima svoju draz. Jer kod nas je vazda jedan klub se pati,drugi stabilan. Jedino one 84 i 85 da su oba bila konkurenta.
Evo pratim 2 dana sta pises,meni je samo smijesno,ne kod tebe,ali kako se u kratkom periodu obrnula situacija,i kako ovi vasi delegati ostave materijala da ih se podjebava. Ali nije da to ne bude i u kontra smijeru.
Hajde evo tebi sad moram priznati da si bar sad ispao posten i da kad je vama kriza pricas o tome i posteno to trpis. Inace cesto zastranis. Valjda si opet na terapiji pa pomalo vracas kredibilitet.
Na stranu sad sve ali bio si nekad normalan sagovornik.
Nego de vidi nam i sa Djipketom,nas je prozivao za porezni dug,i kako vi nemate marke duzni drzavi. Kako sad ta moralna horizontala gleda na ovo.
Kod vas su stvari jako cudne. Kad je Tan odlazio,pa kad je Nam odlazio.Sad opet slicna situacija.
Iskreno ja bi volio da vi zadrzite stabilnost,jer to ima svoju draz. Jer kod nas je vazda jedan klub se pati,drugi stabilan. Jedino one 84 i 85 da su oba bila konkurenta.
Evo pratim 2 dana sta pises,meni je samo smijesno,ne kod tebe,ali kako se u kratkom periodu obrnula situacija,i kako ovi vasi delegati ostave materijala da ih se podjebava. Ali nije da to ne bude i u kontra smijeru.
Hajde evo tebi sad moram priznati da si bar sad ispao posten i da kad je vama kriza pricas o tome i posteno to trpis. Inace cesto zastranis. Valjda si opet na terapiji pa pomalo vracas kredibilitet.
Na stranu sad sve ali bio si nekad normalan sagovornik.
Nego de vidi nam i sa Djipketom,nas je prozivao za porezni dug,i kako vi nemate marke duzni drzavi. Kako sad ta moralna horizontala gleda na ovo.
Trenutno korisnika/ca: perodeformero, VolimBiH96 i 16 gostiju.