Mi smo za period investitora postali najtrofejniji klub u drzavi a kasnili smo znacajno.Argentina je napisao/la: ↑08 jan 2026, 22:12Vi ste meni najneuspjesjiji klub koji ima investitora. Treba se potruditi, pa to postici sto ste vi napravili.jurisicduska je napisao/la: ↑08 jan 2026, 21:31Jel to opet navijaci kluba ciji je jedini izlazni transfer napravila agencija koja je dovela arapa i prodala komentarisu najuspjesniji sportski kolektiv po tom pitanju u drzavi ?
Eto vi cete nam reci kako treba i kad treba.
Hoćemo ko vi Santosa za 0 prodat i aplaudirat ?
Guliasvili je presretan u Sarajevu i Sarajevo je njemu uslijed tih ponuda produžilo ugovor.to mogu sanjat ostali klubovi koji bi sad kompletan roster prodali za pare koje cemo mi za njeg dobit.
Kad budemo pricali o strateškim partnerima vi se uključite a transfere molim vas nemojte komentarisat. Imali smo raspravu prije 10 godina tvrdio si da cete vi prodavat mi stagnirat. Vrijeme te ponizilo.
Također za period investitora smo stvorili najbolju akademiju ili skolu fudbala u drzavi.
Za period investitora smo izgradili svoj trening kamp, koji ce ovih mjeseci dobit i zgradu i bukvalno nece bit potrebe ni napustat taj kamp.
Ne znam kakva su ocekivanja ali ovo je pristojno.
Imaju i drugi klubovi investitore.
Zrinjski
Borac
Sloboda
Velez
Vi
Neko pojedince neko državu neko stranku ali investiralo se i u ostale klubove i investirat će se.

.png)