Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Bravo.
Prvo isplatiti dugove, pa se onda razbacivati parama i "dobrociniteljstvom".
Prvo isplatiti dugove, pa se onda razbacivati parama i "dobrociniteljstvom".
-
IMResurrected
- Kontakt:
Sto se tice Sarajeva, vrhunski odradjen posao. Telalovic je daleko najveci talenat u federalnoj i igrac kakav se u toj ligi nije pojavio ko zna koliko dugo. S druge strane, ako je 150k Celiku prihvatljiv iznos za njega, onda se postavlja pitanje zasto se uopste vracaju u PLBiH? Ispast ce kako su se i vratili. To je iznos koji nije problem malo boljem granapu ili cevabdzinici, ljudi poslovne prostore i vikendice toliko placaju.
Veoma jasno svakome ko ima dvije čiste u glavi. Ono malo što se osvojilo, osvojilo se zahvaljujući savezu, petljanjem (Ibraković i Selimović), a suštinski klub nije napredovao ni milimetar, što najbolje dokazuje era Ismira Mirvića. Odnos ulog - povrat.
Sad ćeš ti da nastaviš sa šizo-replikama, vadićeš iz konteksta, biti naporan, proglašavati neke pobjede, itd, i sl., a u suštini si plitak, zato mi nisi zanimljiv.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
- OldTownDistrict
- Kontakt:
Ima kompleks Sarajeva. Pogledaj historijat pisanja samo kompleks avaz mu jeste, mrznja. Virtina desna ruka ili sam virto ti je ovaj Neo.Threeplanetrees je napisao/la: ↑09 jan 2026, 10:35Imaš kompleks od članarina Sarajeva samo o njima pišeš. Možda ti to ne vidiš ali jako se blamiraš
Evo vidis iznad tandem jednog covjeka.
"Nemam vremena da se vise bavim Zeljom, a dok investitor ne udje ne interesuje me vise ni kad ni s kim igra" - NoDi80
- OldTownDistrict
- Kontakt:
"Nemam vremena da se vise bavim Zeljom, a dok investitor ne udje ne interesuje me vise ni kad ni s kim igra" - NoDi80
Kada ce se oglasiti stanoviti Zaim i sta on ima da kaze na ovo sve?
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Nevjerovatno sta rade ovi Zenicani i koliko pjene.
Covjek pomisli hajde neka Celika da se hoce vratiti, valjda smo zaboravili kakvi su posto godinama tavore u nizim ligama. Dabogda tavorili jos ovoliko. Tacno znas ako udju ginuce protiv sarajevskih klubova, a preko kurca igrati protiv Zrinjskog i Borca. Kompleksi.
- prisonbreak
- Kontakt:
Oj **** ti glavu retardiranu, pa ako je neko zapinjo protiv Borca i Zrinjskig to je CelikNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑09 jan 2026, 11:01Nevjerovatno sta rade ovi Zenicani i koliko pjene.
Covjek pomisli hajde neka Celika da se hoce vratiti, valjda smo zaboravili kakvi su posto godinama tavore u nizim ligama. Dabogda tavorili jos ovoliko. Tacno znas ako udju ginuce protiv sarajevskih klubova, a preko kurca igrati protiv Zrinjskog i Borca. Kompleksi.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
- imekorisnicko
- Kontakt:
Prvo Sarajevo i Čelik su rivali onoliko koliko su i Sarajevo-Real Madrid. Ne impliciram naravno da je Sarajevo od Čelika udaljeno ko Real od Sarajeva,ali tu rivalstva nema.HercegovinaCali je napisao/la: ↑09 jan 2026, 10:26Normalno da će biti napetosti i vrijeđanja, ogorčenost navijača Čelika po komentarima je sasvim očekivana.
Na polusezoni si prvi i igrač oko kojeg gradiš ekipu za PLu ti ode u rivala (doduše rival u prošlosti).
Ne vidim mjesto čuđenju,kao da ne bi bilo komentara navijača bilo kojeg tima (Zrinjski,Velež,Željo,Sarajevo,Borac) da njihov mladi igrač ode u nekog drugog. Normalno da bi jer je mentalitet isti.
Drugo, mladi talenat iz druge lige ide u jedan od najboljih klubova u državi,koji pritom u zadnjem periodu radi najbolji posao i oko izlaznih transfera.
Treće, i da je ostao u Čeliku veća je šansa da Čelik nikada ništa ne bi zaradio od njega nego da bi ga prodao za veći iznos od ovog što su dobili.
Jednostavno,navijači Čelika imaju nevjerovatno pogrešnu sliku stvarnosti.
Ne laže. Ima on kompletan snimak.pitar je napisao/la: ↑09 jan 2026, 10:48Lažeš, jer vjerovatno i tebe lažu iz Velža, sa prvom razom iz Rusije za Bubanju plaćen vam je cjelokupan iznos za Mlinarića.Balorda je napisao/la: ↑09 jan 2026, 10:45Prvo platite to što ste doveli, pa onda pričati o velikodušnosti i dobrim odnosimaTatamata1946 je napisao/la: ↑09 jan 2026, 10:36
Ali stvarno su ova dva transfera Mlinarica i ovog malog iz Celika pretjerana i velikodusna od strane Mirvica. Ocito zelimo dobre odnose sa Velezom i Celikom jer daj Boze da nam se vrate te pare koje je dao za ta dva igraca koji nece biti ni standardni prvotimcikod nas u narednim sezonama.
Ali valjace i nama Velez i Celik nekad ako ne budemo imali gdje igrati evropske pa ce nam jeftino ustupiti stadion.
Trebamo se paziti![]()
![]()
Mlinarića još niste isplatili.
Sve isto je k'o nekada, sve isto je, ali ništa isto nije ! HB ♥️
Tebe kompleksi uništavaju, rastavljaju te na dijeloveKONTRASVIH je napisao/la: ↑09 jan 2026, 10:33Ko ce ga uclanit?Threeplanetrees je napisao/la: ↑09 jan 2026, 10:08Bez obzira što im je klub pokazao sve dječije bolesti i podlegao pritisku navijači Čelika moraju pokazati puno više poštovanja prema Sarajevu.
![]()
- ErosViverosViv
- Kontakt:
ako ovako boli transfer 17godišnjaka, kako li je bilo kad je Adem šarnoGrbavicaHrammm je napisao/la: ↑09 jan 2026, 09:53Al uskoro ce se vidjeti da je bio promasaj, poslace ga na posudbu u Celik , ko da gledam
Kad vidi kockaste glave na istoku, syebat ce se
-
Hordas1990
- Kontakt:
E jesu pobudalili Zenicani, Boze me sacuvaj. Nisam mislio da ce biti ovakve reakcije.
I ne znam uostalom sto psuju ovog momka uopste? Nije se sam pustio valjda je uprava tu odluku donijela. Ostavite dijete na miru.
- Riquelme1921
- Kontakt:
Mali im donio pola budzeta za narednu godinu, i ovo mu hvala
Grupa iznad svakog pojedinca.
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Ma nesretnik vjerovatno negdje u okolici Tarčina sjedi u kući zameten ovim snjegom i broji članove a ni sam se nikad nije učlanio, mislim šta reći o čovjeku koji je skrinovo story nekog lika sa Grbavice i ovde postavio kao dokaz da je na stadionu. Očekujemo sad da to isto uradi sa članskom ali prvo će doći ovde sa nekim mapama koje je vjerovatno u paintu sam napravio.Morpheus je napisao/la: ↑09 jan 2026, 11:05Tebe kompleksi uništavaju, rastavljaju te na dijeloveKONTRASVIH je napisao/la: ↑09 jan 2026, 10:33Ko ce ga uclanit?Threeplanetrees je napisao/la: ↑09 jan 2026, 10:08Bez obzira što im je klub pokazao sve dječije bolesti i podlegao pritisku navijači Čelika moraju pokazati puno više poštovanja prema Sarajevu.
![]()
Doktor za retardaciju.
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
Realno ginut će jednako protiv svih. Posebna sorta ljudi su Zeničani, ja ih lično volim. Svaka čast na tome što poštuju ko su i šta su, iako nisu svjesni koliko su klubovi Premijer lige u svakom smislu na višem nivou od današnjeg zeničkog Čelika. Kako god, neka ih u Premijer ligi, treba nam više ovakvih klubova koji će se prioritetno boriti za sebe i prodavati nama Pitarima najbolje igrače.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑09 jan 2026, 11:01Nevjerovatno sta rade ovi Zenicani i koliko pjene.
Kupili od Veleža najboljeg igrača, sada od Čelika.... Ko će idući obući bordo dres?
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Koja je to nemoc nesretnika da ih je dovela do halucinacija 
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
-
Hordas1990
- Kontakt:
Ma nisu ba normalni, ja ovo u zivotu nisam vidio. Njima je problem samo sto je u Sarajevo otisao. Bukvalno je to jedini problem. Da je otisao za 0 KM u neki drugi klub izuzev nas i Zeljkana ne bi im smetalo sekunde. Nije normalno ba ovo ponasanje. Sta smo vam uradili? Ne kontam fakat sta je grad Sarajevo uradio da je tolika mrznja. Nije to nista ni novo, ali opet me sokiralo ovo jer su realno dobili finu svotu i procenat. Ubuduce im igrace treba vrbovat na sve nacine. Mogli smo mi ovom malom prici i prije nego je produzio ugovor pa vas izjebati i oteti ga bez feninga, al dobro.
Nije Sarajevo Zenici ništa uradilo, već Sarajevo je space shuttle za Zenicu u svakom smislu, iz tog razloga postoji i ova mržnja i zavist. Kako god, sve je ovo nebitno. Zenica je Bosne zjenica, tamo živi naš narod i ove dječije bolesti ćemo izignorisati. Nije ni naše maslo za Ramazana.Hordas1990 je napisao/la: ↑09 jan 2026, 11:18Ma nisu ba normalni, ja ovo u zivotu nisam vidio. Njima je problem samo sto je u Sarajevo otisao. Bukvalno je to jedini problem. Da je otisao za 0 KM u neki drugi klub izuzev nas i Zeljkana ne bi im smetalo sekunde. Nije normalno ba ovo ponasanje. Sta smo vam uradili? Ne kontam fakat sta je grad Sarajevo uradio da je tolika mrznja. Nije to nista ni novo, ali opet me sokiralo ovo jer su realno dobili finu svotu i procenat. Ubuduce im igrace treba vrbovat na sve nacine. Mogli smo mi ovom malom prici i prije nego je produzio ugovor pa vas izjebati i oteti ga bez feninga, al dobro.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 63 gosta.

.png)