3.KarloIvandic je napisao/la: ↑09 jan 2026, 13:23jel se vraca RahmanovicJet2Holiday je napisao/la: ↑09 jan 2026, 12:58Sve se odvija planiranim tokom
Uskoro jos bolja vrijest![]()
Evo Rijad potpisan ali samo na 2 godine ugovor![]()
Sretno Guli.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
3.KarloIvandic je napisao/la: ↑09 jan 2026, 13:23jel se vraca RahmanovicJet2Holiday je napisao/la: ↑09 jan 2026, 12:58Sve se odvija planiranim tokom
Obecavao je mali, sto jest jest. Ali dugo stagnira Bgm. Trenutno se ne izdvaja ni u Prvoj ligi, a stariji od Rijada 4 godine i 9 mjeseci tacno.MaroonBjelave je napisao/la: ↑09 jan 2026, 13:38Znam da ga je i zrinjski tražio, jer je mali bio bas potencijal. I koliko me sjećanje služi, babo mu nije bio za tu opciju.NazorUso je napisao/la: ↑09 jan 2026, 13:32Ali je isto ok igrac, ali je skoro pet godina stariji od Rijada. On je sa nekih 18 bas obecavao, ali je onda uslijedio period stagnacije. Npr. u ovoj polusezoni, u skoro identicnoj minutazi, Medjuseljac ima 1 gol, a Telalovic 3 gola i 3 asistencije. Oba su veznjaci, tako da je relevantno poredjenje.MaroonBjelave je napisao/la: ↑09 jan 2026, 12:24
E posto pratiš, bio je kod njih i onaj mali Međuseljac. Znam da se pisalo da je dobar, čak i više nego dobar. Sad ga niko ne spominje, pa sta se dešava s njim?
Nadam se da ce se Telalevic nastaviti pravilno da razvija. Puno je veci talenat od Medjuseljca.
3KarloIvandic je napisao/la: ↑09 jan 2026, 13:23jel se vraca RahmanovicJet2Holiday je napisao/la: ↑09 jan 2026, 12:58Sve se odvija planiranim tokom
I Turda
Uspio sam malo da ispratim B ekipu i meni se onaj Jahić mali učinio boljim od Kamare iako je Kamara fizički superiorniji. Tek sad vidjeh da Senga više nije član B tima. Šteta.NazorUso je napisao/la: ↑09 jan 2026, 13:42Obecavao je mali, sto jest jest. Ali dugo stagnira Bgm. Trenutno se ne izdvaja ni u Prvoj ligi, a stariji od Rijada 4 godine i 9 mjeseci tacno.MaroonBjelave je napisao/la: ↑09 jan 2026, 13:38Znam da ga je i zrinjski tražio, jer je mali bio bas potencijal. I koliko me sjećanje služi, babo mu nije bio za tu opciju.NazorUso je napisao/la: ↑09 jan 2026, 13:32
Ali je isto ok igrac, ali je skoro pet godina stariji od Rijada. On je sa nekih 18 bas obecavao, ali je onda uslijedio period stagnacije. Npr. u ovoj polusezoni, u skoro identicnoj minutazi, Medjuseljac ima 1 gol, a Telalovic 3 gola i 3 asistencije. Oba su veznjaci, tako da je relevantno poredjenje.
Nadam se da ce se Telalevic nastaviti pravilno da razvija. Puno je veci talenat od Medjuseljca.
Btw da li ici s ovim momkom kao back up Beganovicu na desnog beka ;
https://www.transfermarkt.com/oumar-kam ... ler/823349
Međuseljac je propo u čeliku, odbio je sarajevo, zrinjski.NazorUso je napisao/la: ↑09 jan 2026, 13:42Obecavao je mali, sto jest jest. Ali dugo stagnira Bgm. Trenutno se ne izdvaja ni u Prvoj ligi, a stariji od Rijada 4 godine i 9 mjeseci tacno.MaroonBjelave je napisao/la: ↑09 jan 2026, 13:38Znam da ga je i zrinjski tražio, jer je mali bio bas potencijal. I koliko me sjećanje služi, babo mu nije bio za tu opciju.NazorUso je napisao/la: ↑09 jan 2026, 13:32
Ali je isto ok igrac, ali je skoro pet godina stariji od Rijada. On je sa nekih 18 bas obecavao, ali je onda uslijedio period stagnacije. Npr. u ovoj polusezoni, u skoro identicnoj minutazi, Medjuseljac ima 1 gol, a Telalovic 3 gola i 3 asistencije. Oba su veznjaci, tako da je relevantno poredjenje.
Moze i Jahic. Samo da ne gomilamo bespotrebno igrace a iste imamo bukvalno u svom dvoristu.hazarder je napisao/la: ↑09 jan 2026, 13:46Uspio sam malo da ispratim B ekipu i meni se onaj Jahić mali učinio boljim od Kamare iako je Kamara fizički superiorniji. Tek sad vidjeh da Senga više nije član B tima. Šteta.NazorUso je napisao/la: ↑09 jan 2026, 13:42Obecavao je mali, sto jest jest. Ali dugo stagnira Bgm. Trenutno se ne izdvaja ni u Prvoj ligi, a stariji od Rijada 4 godine i 9 mjeseci tacno.MaroonBjelave je napisao/la: ↑09 jan 2026, 13:38
Znam da ga je i zrinjski tražio, jer je mali bio bas potencijal. I koliko me sjećanje služi, babo mu nije bio za tu opciju.
Nemaš imas utakmicu protiv Stupcanice 2:1 ima tu gol i asistencija ali oboje bezveze. Sve sto možeš vidjet da je fizički zvijer za te godine.SilaMoc1946 je napisao/la: ↑09 jan 2026, 13:17Ima li neki Highlights od Telalovića ne mogu da nađem nigdje a iskreno čelik nikad ne gledam u životu.
Slazem se.
Nemas nista od hajlajtsa nit to sta znaci. Sad ce pripremne pa cemo vidjeti. Mozda ga bace u velez, ko zna.SilaMoc1946 je napisao/la: ↑09 jan 2026, 13:17Ima li neki Highlights od Telalovića ne mogu da nađem nigdje a iskreno čelik nikad ne gledam u životu.
Ima i prijateljska utk protiv Gruzije, prvo pol igrao msm da je sve duele dobio, bas je odskakao tu. Dosta radi momak Celik je igrao vecinom 4231, momak je bas dobar za prvi ligu fed, vidjet cemo kako ce se snaci..jurisicduska je napisao/la: ↑09 jan 2026, 14:13Nemaš imas utakmicu protiv Stupcanice 2:1 ima tu gol i asistencija ali oboje bezveze. Sve sto možeš vidjet da je fizički zvijer za te godine.SilaMoc1946 je napisao/la: ↑09 jan 2026, 13:17Ima li neki Highlights od Telalovića ne mogu da nađem nigdje a iskreno čelik nikad ne gledam u životu.
Ma ne samo to, mi da smo i zeljeli takvog covjeka ne bi mogli da ga dovedemo, njega je mogao na ovim prostorima imati Dinamo i tjt, ovo je neka luda sreca sto nas je pogodila, i sad treba nekog mladog uz njega stavit da uci da hoda ko ker uz njega i uzivati u plodovimaDBR1987 je napisao/la: ↑09 jan 2026, 14:35Slazem se.
Mislim da unazad 10 godina kako imamo investitora nismo imali dovoljno sposobne ljude koji ce taj novac iskoristiti kako treba.
Jesmo mi nesto osvojili al to je sve tanko koliko je ulozeno.
10 godina smo zrtva menadjera i kojekakvih talova i raskida ugovora.
Zali Boze para bacenih.
Vise smo svi poceli gubiti nadu vrtimo se u krug, bombasticni naslovi i neka i mena a slabi rezultati.
Ja se nadam konacno da cemo napraviti lijepu pricu i ovo nam je mozda zadnja sansa da ovo izadje na dobro.
Trenutno korisnika/ca: bvsic, OzmoodPinglewood i 29 gostiju.