Nemas nista od hajlajtsa nit to sta znaci. Sad ce pripremne pa cemo vidjeti. Mozda ga bace u velez, ko zna.SilaMoc1946 je napisao/la: ↑09 jan 2026, 13:17Ima li neki Highlights od Telalovića ne mogu da nađem nigdje a iskreno čelik nikad ne gledam u životu.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ima i prijateljska utk protiv Gruzije, prvo pol igrao msm da je sve duele dobio, bas je odskakao tu. Dosta radi momak Celik je igrao vecinom 4231, momak je bas dobar za prvi ligu fed, vidjet cemo kako ce se snaci..jurisicduska je napisao/la: ↑09 jan 2026, 14:13Nemaš imas utakmicu protiv Stupcanice 2:1 ima tu gol i asistencija ali oboje bezveze. Sve sto možeš vidjet da je fizički zvijer za te godine.SilaMoc1946 je napisao/la: ↑09 jan 2026, 13:17Ima li neki Highlights od Telalovića ne mogu da nađem nigdje a iskreno čelik nikad ne gledam u životu.
Ma ne samo to, mi da smo i zeljeli takvog covjeka ne bi mogli da ga dovedemo, njega je mogao na ovim prostorima imati Dinamo i tjt, ovo je neka luda sreca sto nas je pogodila, i sad treba nekog mladog uz njega stavit da uci da hoda ko ker uz njega i uzivati u plodovimaDBR1987 je napisao/la: ↑09 jan 2026, 14:35Slazem se.
Mislim da unazad 10 godina kako imamo investitora nismo imali dovoljno sposobne ljude koji ce taj novac iskoristiti kako treba.
Jesmo mi nesto osvojili al to je sve tanko koliko je ulozeno.
10 godina smo zrtva menadjera i kojekakvih talova i raskida ugovora.
Zali Boze para bacenih.
Vise smo svi poceli gubiti nadu vrtimo se u krug, bombasticni naslovi i neka i mena a slabi rezultati.
Ja se nadam konacno da cemo napraviti lijepu pricu i ovo nam je mozda zadnja sansa da ovo izadje na dobro.
Banić
Ristovski (Beganović) - Gojković (Bralić) - Maroodza (Mujkić) - Kuprešak
Ignatkov (Telalović) - Cimirot (Mamas)
Kyeremeh (Gelson) - Elezi - Ljajić
Renan (Mlinarić)
Fali tu još jedno ili dva pojačanja, po meni brza krila su nam prioritet.
Ristovski (Beganović) - Gojković (Bralić) - Maroodza (Mujkić) - Kuprešak
Ignatkov (Telalović) - Cimirot (Mamas)
Kyeremeh (Gelson) - Elezi - Ljajić
Renan (Mlinarić)
Fali tu još jedno ili dva pojačanja, po meni brza krila su nam prioritet.
Napadac, krilo i desni bek su prioritet. Ako tu ubodemo bice fina ekipa.
Sve se slažem osim konstatacije da je Sarajevo najveći klub u BiH. Nažalost, Sarajevo nema svoj stadion, igra fudbal na atletskom stadionu koji ne zadovoljava osnovne uslove. Čelik u drugoj ligi ima bolju posjetu. Zrinjski dominira ligom rezultatski. Sarajevo svake godine obruka državu u evropskim takmičenjima.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑09 jan 2026, 00:03Ovaj nivo ogranicenosti jos nisam vidiobordobijeli je napisao/la: ↑08 jan 2026, 23:44Čitam komentare na NK Čelik i užasno sta decku pisu . Često sam ovdje pisao da i nasi navijaci imaju uzasan pristup prema igračima koji su igrali za FKS pa predju u neki drugi klub i sto je najgore vrlo često nam ti bivši uvale i golčinu.
Decko nece da ode besplatno a mogao je nego potpise ugovor da i oni nesto zarade uz dogovor da ga puste ako stigne ponuda
Stigne ponuda da umjesto 1000KM igra za 10k KM,umjesto federalne igra za najveci klub u drzavi i sta treba da odbije?
A pritom donese im brutalne pare za njihove uslove
Ne znam kako neko moze momku od 17 godina pisati da slomije noge,propadne ili jos gore neke stvari koji sam se nacitao danas.Nevjerovatno kakvi debili iskompleksirani
Stvarno je budala ako im zabije a ne proslavi momacki u Zenici u stilu Melunovica![]()
Što se tiče našeg mladog igrača, za njega sam saznao tek ove sezone. Odigrao je par solidnih utakmica i pokazao određen potencijal. Donio je finu cifru klubu iako je malo utakmica odigrao, na čemu sam mu zahvalan. Želim da napreduje i talenat pretvori u kvalitet. Ipak se radi o klincu, treba se čuvati teških riječi za djecu tog uzrasta.
Zadnja izmjena: Valencia, dana/u 09 jan 2026, 15:19, ukupno mijenjano 1 put.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
Ogromna je razlika između prve lige federacije i premier lige. Godine su pred njim i ako je talenat vrijedi para, al ne treba očekivati čuda od njega, nismo Jamala doveli.Kyle88 je napisao/la: ↑09 jan 2026, 15:09Ima i prijateljska utk protiv Gruzije, prvo pol igrao msm da je sve duele dobio, bas je odskakao tu. Dosta radi momak Celik je igrao vecinom 4231, momak je bas dobar za prvi ligu fed, vidjet cemo kako ce se snaci..jurisicduska je napisao/la: ↑09 jan 2026, 14:13Nemaš imas utakmicu protiv Stupcanice 2:1 ima tu gol i asistencija ali oboje bezveze. Sve sto možeš vidjet da je fizički zvijer za te godine.SilaMoc1946 je napisao/la: ↑09 jan 2026, 13:17Ima li neki Highlights od Telalovića ne mogu da nađem nigdje a iskreno čelik nikad ne gledam u životu.
Ako je takav talenat, sa boljim igračima će i on izgledati bolje.nokee je napisao/la: ↑09 jan 2026, 15:19Ogromna je razlika između prve lige federacije i premier lige. Godine su pred njim i ako je talenat vrijedi para, al ne treba očekivati čuda od njega, nismo Jamala doveli.Kyle88 je napisao/la: ↑09 jan 2026, 15:09Ima i prijateljska utk protiv Gruzije, prvo pol igrao msm da je sve duele dobio, bas je odskakao tu. Dosta radi momak Celik je igrao vecinom 4231, momak je bas dobar za prvi ligu fed, vidjet cemo kako ce se snaci..jurisicduska je napisao/la: ↑09 jan 2026, 14:13
Nemaš imas utakmicu protiv Stupcanice 2:1 ima tu gol i asistencija ali oboje bezveze. Sve sto možeš vidjet da je fizički zvijer za te godine.
Ja mislim da je vrijeme nakon 2 talenta potpisati i neko pravo pojacanje 
-
jurisicduska
- Kontakt:
A sto ne bi bila 3 talenta i jedno pojacanje 
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Valjevac??
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Vjerovatno misli na onog Miskovica iz Hrvatske. Ko je Valjevac sad?
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
Telalovic je dosao na vrijeme, proci ce pripreme i dobit ce sigurno dosta minuta u pripremama. Sta je jos dobro nismo u utrci za titulu tako da ako je talenat kao sto pricaju ima cijelo proljece sa osjeti premier ligu i da slijedece sezone imamo spremnog igraca.
ovo sta sad imamo u kadru nama fali desni bek zamjena za Beganovica.
ako prelazimo da igramo sa krilima tu trebaju dva igraca. uglavnom pred nama je zanimljiv Januar.
Klub napokon radi dobar posao, nadam se da ce i navijaci to prepoznat evo do sad 2k sto je zaista malo, npr. Hajduk vec ima preko 40k clanova, pa mi bi trebali hladno da idemo preko 10k samo treba da se malo vise razbudimo
ovo sta sad imamo u kadru nama fali desni bek zamjena za Beganovica.
ako prelazimo da igramo sa krilima tu trebaju dva igraca. uglavnom pred nama je zanimljiv Januar.
Klub napokon radi dobar posao, nadam se da ce i navijaci to prepoznat evo do sad 2k sto je zaista malo, npr. Hajduk vec ima preko 40k clanova, pa mi bi trebali hladno da idemo preko 10k samo treba da se malo vise razbudimo
igrac Bratstva iz Gracanice 2008. godiste
pozicija lijevo krilo
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Gledao sam u Gradačcu Valjevca, igrali protiv juniora Zvijezde, veoma brz i jak igrač i fudbalski brezobrazan igrač. Nije loš ali ne znam dali je ga neko pratio od naših, mlad je može biti nešto od njega.
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Vrijeme je da se pojacamo na napadackoj poziciji
Zamjena za kapitena spremna
Zamjena za kapitena spremna
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Pa zar insajderi ne rekoše da je Mamić otišao za Hercegovinu i da ne želi imati ništa više s klubom? 
-
Pitaristok
- Kontakt:
I Ristić je u Hadzićima dero, kod nas, ništanokee je napisao/la: ↑09 jan 2026, 15:19Ogromna je razlika između prve lige federacije i premier lige. Godine su pred njim i ako je talenat vrijedi para, al ne treba očekivati čuda od njega, nismo Jamala doveli.Kyle88 je napisao/la: ↑09 jan 2026, 15:09Ima i prijateljska utk protiv Gruzije, prvo pol igrao msm da je sve duele dobio, bas je odskakao tu. Dosta radi momak Celik je igrao vecinom 4231, momak je bas dobar za prvi ligu fed, vidjet cemo kako ce se snaci..jurisicduska je napisao/la: ↑09 jan 2026, 14:13
Nemaš imas utakmicu protiv Stupcanice 2:1 ima tu gol i asistencija ali oboje bezveze. Sve sto možeš vidjet da je fizički zvijer za te godine.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 28 gostiju.