Premijer liga BiH - aktuelno

rimljanin90
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la rimljanin90 » 09 jan 2026, 17:29

chily-rz je napisao/la:
09 jan 2026, 17:26
Noke995 je napisao/la:
09 jan 2026, 17:15
chily-rz je napisao/la:
09 jan 2026, 16:37

Igrat će i za par mjeseci protiv Posušja pred 1500 ljudi, vaša "Evropa" stane u jednu utakmicu kvalifikacija za istu ali nejse, svakako da je napredak u ovom trenutku, spomenuo sam da je Sarajevo kao klub bio i jedina razumna opcija iz našeg fudbala i za Čelik i za njega. Podstanari u smislu da igrate na oronulom stadionu u sablasnom ambijentu, tu je napravio korak nazad.
Jedino što mogu prihvatiti je da vam je krivo što vam je otišao dobar igrač.
Sve ostalo je gomila gluposti i nerezonsko razmišljanje.
Nek je rezonski spomenuti jednu utakmicu kvalifikacija za Evropsko takmičenje u kontekstu:" mi igramo Evropu pred dvadeset pet hiljada ljudi". Naravno, neces spomenuti da takva veličina od kluba ima trenutno manju posjetu od Čelika u federaciji.
Celik mi je drag ali bolidi kao ti ne. Jedna dobra sezona navijacki i misle da su relevantni

Venom
Kontakt:

Post Postao/la Venom » 09 jan 2026, 17:29

N3R3D je napisao/la:
09 jan 2026, 16:48
chily-rz je napisao/la:
09 jan 2026, 16:47
N3R3D je napisao/la:
09 jan 2026, 16:44

Prejaki ste, zato smo vam uzeli najboljeg igrača.
Naravno, možda sad imate ekipu dovoljno kvalitetnu da dobijete Čelik na Bilinom, će da vidimo.
Sreća vaša pa se igra u Zenici, dolazi vam Sarajevo zaradit ćete još koju marku na kartama. Uživajte u majstorijama Adema Ljajića.
Mi na karatama svakako zaradimo vise nego vi. Posjeta sve govori.
Srce, čast i ponos!

N3R3D
Kontakt:

Post Postao/la N3R3D » 09 jan 2026, 17:30

Venom je napisao/la:
09 jan 2026, 17:29
N3R3D je napisao/la:
09 jan 2026, 16:48
chily-rz je napisao/la:
09 jan 2026, 16:47

Naravno, možda sad imate ekipu dovoljno kvalitetnu da dobijete Čelik na Bilinom, će da vidimo.
Sreća vaša pa se igra u Zenici, dolazi vam Sarajevo zaradit ćete još koju marku na kartama. Uživajte u majstorijama Adema Ljajića.
Mi na karatama svakako zaradimo vise nego vi. Posjeta sve govori.
Koliko možete karata kupiti za 300.000 KM?

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 09 jan 2026, 17:35

rimljanin90 je napisao/la:
09 jan 2026, 17:29
chily-rz je napisao/la:
Noke995 je napisao/la:

Nek je rezonski spomenuti jednu utakmicu kvalifikacija za Evropsko takmičenje u kontekstu:" mi igramo Evropu pred dvadeset pet hiljada ljudi". Naravno, neces spomenuti da takva veličina od kluba ima trenutno manju posjetu od Čelika u federaciji.
Celik mi je drag ali bolidi kao ti ne. Jedna dobra sezona navijacki i misle da su relevantni
Meni ste vi pitari uvijek bili posebna sorta, volite pljuvati, omaložavati i provocirati a kad vam se odgovori ponašate se kao neke uvrijeđene mlade i spominjete nekakve komplekse.

Jedna dobra sezona ? Da mi je vas vidjeti sa ovakvom sezonom iza sebe, udarali bi se medjusobno na tribini i prebacivali odgovornost jedni na druge i tražili opet Husrefa da se vrati.

MostarNeretva
Kontakt:

Post Postao/la MostarNeretva » 09 jan 2026, 17:35

Vidim odredjen broj forumasa zabrinut za odnose Veleza i Sarajeva, ne brinite mi imamo ljude koji o tome vode racuna. Meni licno se ta saradnja svidja, dok je korist obostrana sto mi se cini da je do sada bio slucaj.

Gulliu sve najbolje u karijeri posten rada momak koji nam je mnogo valjao.

Mlinaric jos uvijek veoma podcijenjen igrac al ce se pokazati vrijedan svake marke.

Inace ako netko nekoga gdje zakine za koju marku ne krivim drugu stranu nego nas licno, ako si neuk i bavis se ovim poslom onda i treba da te uzmu. Desava se i u puno vecim kontekstima.

Ima li gdje kvalitetan video od Telalovica pa da odma kazemo koliki mu je domet.

Zaboljesutra
Kontakt:

Post Postao/la Zaboljesutra » 09 jan 2026, 17:36

Turo je napisao/la:
09 jan 2026, 16:07
Jakov Pranjić

Nezvanične informacije koje imamo kažu da će mostarski klub na ime obeštećenja inkasirati sto hiljada eura.

Haris Berbić

Klub koji je spreman za njega platiti obeštećenje je Slovan iz Libereca, a radi se o sumi od sto hiljada eura.

:rol:

slika

Pranjić je izrazio želju za odlaskom jer je dolaskom Mikića,Šakote i Ćuže pao skroz u drugi plan.
400 000 eura za igrača koji neće imati na proljeće neku minutažu je sasvim ok posao.
[email protected] utakmice FK Borca.
-datum utakmice
-ime sudije
-video materija
Što više mailova veća mogućnost za Uefa inspekciju!
Za bolje sutra BiH nogometa !!!

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 09 jan 2026, 17:36

Kqkve veze to ima sa tim, momak zeli postqti neko i nesto, ucit ce od najboljih trenera i igraca, samo da stojis npr pored adema, i nekog ko ce doci i gledas i ucis da postanes igrac a o transferu da ti ne pricam, vi ste mu maximum u karijeri i to je to... Poredis posjećenost u gradu gdje se navija za jedan klub i gradu gdje je dvije navijacke skupine, poredis stadion koji je natkriven i stadion gdje se u toku tekme prehladis.. i kad dodje 7 8 9 hiljada na stadion od 30k gledalaca onda kazes vidi ima ih 2 3 milje....a ostalo ne zelim ni komentarisati, proteci ce miljacke i bosne dok neki klub dodje na naš nivo pa kakvi god bili
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

Threeplanetrees
Kontakt:

Post Postao/la Threeplanetrees » 09 jan 2026, 17:37

Zamisli nazivati filijalom nekoga ko je u tvoj klub slao igrače na kaljenje i razvijanje. Još budala sam sa sobom pise sa dva profila i uvjerava nekoga u svoje bolesne halucinacije. Kasnije će postavljati sastavljenu od chat gpt premium dijagnozu "shizopitara," i nazivati nekoga istim nazivom koji njega oslikava. Stvarno jako bolestan i poremećen momak :urnebes:

N3R3D
Kontakt:

Post Postao/la N3R3D » 09 jan 2026, 17:38

Threeplanetrees je napisao/la:
09 jan 2026, 17:37
Zamisli nazivati filijalom nekoga ko je u tvoj klub slao igrače na kaljenje i razvijanje. Još budala sam sa sobom pise sa dva profila i uvjerava nekoga u svoje bolesne halucinacije. Kasnije će postavljati sastavljenu od chat gpt premium dijagnozu "shizopitara," i nazivati nekoga istim nazivom koji njega oslikava. Stvarno jako bolestan i poremećen momak :urnebes:
Htjeli bi i oni Pidru, ali ne može :D

Bersaga
Kontakt:

Post Postao/la Bersaga » 09 jan 2026, 17:42

Zaboljesutra je napisao/la:
09 jan 2026, 17:36
Turo je napisao/la:
Jakov Pranjić

Nezvanične informacije koje imamo kažu da će mostarski klub na ime obeštećenja inkasirati sto hiljada eura.

Haris Berbić

Klub koji je spreman za njega platiti obeštećenje je Slovan iz Libereca, a radi se o sumi od sto hiljada eura.

slika

Pranjić je izrazio želju za odlaskom jer je dolaskom Mikića,Šakote i Ćuže pao skroz u drugi plan.
400 000 eura za igrača koji neće imati na proljeće neku minutažu je sasvim ok posao.
Samo ok?
Ovo je odličan posao, ako se ne varam više ste uzeli nego za Ćužea onda kada je otišao u Južnu Koreju a mnogo je više dao od Pranjića.
Uz tebe sam od rođenja svog,
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 09 jan 2026, 17:44

Rule_hz je napisao/la:
Kqkve veze to ima sa tim, momak zeli postqti neko i nesto, ucit ce od najboljih trenera i igraca, samo da stojis npr pored adema, i nekog ko ce doci i gledas i ucis da postanes igrac a o transferu da ti ne pricam, vi ste mu maximum u karijeri i to je to... Poredis posjećenost u gradu gdje se navija za jedan klub i gradu gdje je dvije navijacke skupine, poredis stadion koji je natkriven i stadion gdje se u toku tekme prehladis.. i kad dodje 7 8 9 hiljada na stadion od 30k gledalaca onda kazes vidi ima ih 2 3 milje....a ostalo ne zelim ni komentarisati, proteci ce miljacke i bosne dok neki klub dodje na naš nivo pa kakvi god bili
Moj je prijedlog da se skine krov sa zapadne tribine Bilinog Polja kako bi napravili prvi korak približavanja vašem nivou. Možda ako Mirvići eventualno imaju nekog trećeg brata pa da i mi postanemo golemi i naštimamo neki kup.

Noke995
Kontakt:

Post Postao/la Noke995 » 09 jan 2026, 17:44

chily-rz je napisao/la:
Noke995 je napisao/la:
chily-rz je napisao/la:

Igrat će i za par mjeseci protiv Posušja pred 1500 ljudi, vaša "Evropa" stane u jednu utakmicu kvalifikacija za istu ali nejse, svakako da je napredak u ovom trenutku, spomenuo sam da je Sarajevo kao klub bio i jedina razumna opcija iz našeg fudbala i za Čelik i za njega. Podstanari u smislu da igrate na oronulom stadionu u sablasnom ambijentu, tu je napravio korak nazad.
Krenuo sam nešto tipkat, pa obrišem, ne ide mi nikako da se raspravljam s navijačem Čelika o Evropi, posjeti itd..

Vozdra drug.
MNON

Zaboljesutra
Kontakt:

Post Postao/la Zaboljesutra » 09 jan 2026, 17:48

Bersaga je napisao/la:
09 jan 2026, 17:42
Zaboljesutra je napisao/la:
Turo je napisao/la:
Jakov Pranjić

Haris Berbić

slika

Samo ok?
Ovo je odličan posao, ako se ne varam više ste uzeli nego za Ćužea onda kada je otišao u Južnu Koreju a mnogo je više dao od Pranjića.
Ćuže je imao u ugovoru minimalnu otkupnu klauzulu kao i Ćorluka koji je otišao za sitniš ali to je realnost kad potpisuju produženje ugovora.
Uspud dolazi nam napadač koji je nastupao za Australiju na SP-2018 a i 2014 bio u kadru sa reprezentacijom kao zamjena za Nemanju i Damascana ovu polusezonu.
[email protected] utakmice FK Borca.
-datum utakmice
-ime sudije
-video materija
Što više mailova veća mogućnost za Uefa inspekciju!
Za bolje sutra BiH nogometa !!!

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 09 jan 2026, 17:48

chily-rz je napisao/la:
09 jan 2026, 17:44
Rule_hz je napisao/la:
Moj je prijedlog da se skine krov sa zapadne tribine Bilinog Polja kako bi napravili prvi korak približavanja vašem nivou. Možda ako Mirvići eventualno imaju nekog trećeg brata pa da i mi postanemo golemi i naštimamo neki kup.

Ne blqmiraj se pasa, cim nemas nikakvih argumenata i bilo cega za normalnu raspravu.. ne javljaj se, tovarite po kantonalnoj, vi premijer ligu necete vidjet ni za 5 godina
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 09 jan 2026, 17:54

chily-rz je napisao/la:
Rule_hz je napisao/la:
Budite gospoda jednom u vasim yebenim zivotima i recite hvala Sarajevu sto nas je vadilo iz govana i pomagalo davanjem igraca kad su svi gledali kako se patite.
Mogli smo i ovog momka premuntati da dodje prije mjesec i dobijete kar.inu ali nismo od tog posla,mi smo gospoda zato i imamo.

Bilino je usminkano radi reprezentacije i sam znas(svlacionice uzas),Kosevo bi davno postao broj 1 stadion da nas ne yebe opstina kako hoce ali to su neke druge teme nebitno sad da ne ulazim u analizu
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

Pablo11
Kontakt:

Post Postao/la Pablo11 » 09 jan 2026, 17:57

Ko plitak potok u februaru, digli se zenicani, a manji od makovog zrna. 0:2 na poluvremenu.
Fk Željezničar.

mnon46
Kontakt:

Post Postao/la mnon46 » 09 jan 2026, 17:59

Mole se radioaktivni niželigaši da napuste temu. Čuj nije mu Sarajevo kao grad i klub napredak u odnosu na Zenicu i Čelik…
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.

Vorovus
Kontakt:

Post Postao/la Vorovus » 09 jan 2026, 18:00

chily-rz je napisao/la:
Podstanari u smislu da igrate na oronulom stadionu u sablasnom ambijentu, tu je napravio korak nazad.
Vrlo bitan faktor za njegovu karijeru. :urnebes:
Kontam kad je Mamic dovodio klince sa svih strana u Dinamo i prodavao ih za desetine miliona, klinci su se sjebali jer moraju igrati na oronulom stadionu u sablasnom ambijentu Maksimira, odmah su mislili jebote ovo nam je korak nazad. :urnebes:
Kao da dolazi iz Dortmunda ili Hajduka, a ne iz Zenice.

KONTRASVIH
Kontakt:

Post Postao/la KONTRASVIH » 09 jan 2026, 18:01

MostarNeretva je napisao/la:
09 jan 2026, 17:35
Vidim odredjen broj forumasa zabrinut za odnose Veleza i Sarajeva, ne brinite mi imamo ljude koji o tome vode racuna.
Pa sta je ovo :tokralju: :rol:
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA

Hordas1990
Kontakt:

Post Postao/la Hordas1990 » 09 jan 2026, 18:02

NajvecaRadosti je napisao/la:
09 jan 2026, 17:54
chily-rz je napisao/la:
Rule_hz je napisao/la:
Budite gospoda jednom u vasim yebenim zivotima i recite hvala Sarajevu sto nas je vadilo iz govana i pomagalo davanjem igraca kad su svi gledali kako se patite.
Mogli smo i ovog momka premuntati da dodje prije mjesec i dobijete kar.inu ali nismo od tog posla,mi smo gospoda zato i imamo.

Bilino je usminkano radi reprezentacije i sam znas(svlacionice uzas),Kosevo bi davno postao broj 1 stadion da nas ne yebe opstina kako hoce ali to su neke druge teme nebitno sad da ne ulazim u analizu
Nevjerovatno kako se prave glupi. Momka umjesto da uzmes platis im fino, ispostujes ih i procentom ali opet ne valja i opet ono nesto vrijedja. Klub mu u drugoj ligi, grupa mu davno ugasena, za germe nema i ono se kurci. Naravno nista od ovoga ne bi bio problem da je potpisao za klub iz bilo kojeg drugog grada sto i sami priznaju. A sto je najgore i mali ih je ispostovao mogao je da ih povali ali eto i njemu se babo psuje i grafiti se saraju. Nemoguce kakvi divljaci. Nemojte ulazit molim vas u ligu neka vas tamo.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: trunks1946 i 20 gostiju.