Tanka je linija između Juventusa i želje.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Stvarno me zanima šta se nalazi u ovoj glavi.
Zamisli o čemu to razmišlja (neka sanja, nemam ništa protiv), ali da je spreman svaki dan toliku lavinu gluposti pustiti niz ovaj forum i da mu nikad nije dosta, to nadmašuje sve forumaše.
- jurisicduska
- Kontakt:
Mene samo zanima kako se babuka (39) uklapa u dugorocnu viziju kluba ?
Dakle napustiše ih dva ponajbolja igraca.
Počeli tjerat ove dobre a ove loše ostaviše.
Jest Adzem dao dugogodišnje ugovore ljudima. On će isto bit dobar bar još 300.000 od želje. Sve dok su ovi pod ugovorom kapa.
Jest Adzem dao dugogodišnje ugovore ljudima. On će isto bit dobar bar još 300.000 od želje. Sve dok su ovi pod ugovorom kapa.
Kad bi takva situacija bila najveci igrac ikada u nasoj drzavi se uklapa u bilo koju viziju.jurisicduska je napisao/la: ↑10 jan 2026, 19:31Mene samo zanima kako se babuka (39) uklapa u dugorocnu viziju kluba ?
Ne znam kako je Dan medju najboljim ali hajd..
Fk Željezničar.
- jurisicduska
- Kontakt:
Pa to je moje misljenje od prije i za Boljevica i Dana, nisam ga sad formirao kad su otišli.Pablo11 je napisao/la: ↑10 jan 2026, 19:34Kad bi takva situacija bila najveci igrac ikada u nasoj drzavi se uklapa u bilo koju viziju.jurisicduska je napisao/la: ↑10 jan 2026, 19:31Mene samo zanima kako se babuka (39) uklapa u dugorocnu viziju kluba ?
Nerealno je da niste htjeli platit trening kompenzaciju i da registrujere igrače na amaterske ugovore. Kad isplivaju takvi detalji onda je to zabrinjavajuće. Ko je još na amaterskom ? Ko ima klauzulu da može ići kad hoće ?
Pablo za pare koje moras dat Dzeki možeš 5 vrhunskih igraca dovest. Preglup potez uopste razmišljati o tom.
- imekorisnicko
- Kontakt:
Ne postoje pare koje Željo moze dati Dzeki,on moze doci samo iz vlastitog hira. Kad bi dosao imao bi vjerovatno najvecu platu ali za 1000 KM vecu od iduce najvece. Simbolicno za njega. Da se razumijemo,poatoji 0.1% šanse da Dzeko dodje. Bajica ako nafatamo,dobro i jest...jurisicduska je napisao/la: ↑10 jan 2026, 19:37Pa to je moje misljenje od prije i za Boljevica i Dana, nisam ga sad formirao kad su otišli.Pablo11 je napisao/la: ↑10 jan 2026, 19:34Kad bi takva situacija bila najveci igrac ikada u nasoj drzavi se uklapa u bilo koju viziju.jurisicduska je napisao/la: ↑10 jan 2026, 19:31Mene samo zanima kako se babuka (39) uklapa u dugorocnu viziju kluba ?
Nerealno je da niste htjeli platit trening kompenzaciju i da registrujere igrače na amaterske ugovore. Kad isplivaju takvi detalji onda je to zabrinjavajuće. Ko je još na amaterskom ? Ko ima klauzulu da može ići kad hoće ?
Pablo za pare koje moras dat Dzeki možeš 5 vrhunskih igraca dovest. Preglup potez uopste razmišljati o tom.
Ma evo sve ovo gledamo da se desi, ti ne bi u istoj ovoj situaciji volio vidjeti igraca kao Dzeko u svom voljenom dresu pa makar jednu utakmicu? Budi realan.jurisicduska je napisao/la: ↑10 jan 2026, 19:37Pa to je moje misljenje od prije i za Boljevica i Dana, nisam ga sad formirao kad su otišli.Pablo11 je napisao/la: ↑10 jan 2026, 19:34Kad bi takva situacija bila najveci igrac ikada u nasoj drzavi se uklapa u bilo koju viziju.jurisicduska je napisao/la: ↑10 jan 2026, 19:31Mene samo zanima kako se babuka (39) uklapa u dugorocnu viziju kluba ?
Fk Željezničar.
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Pa dobro, to je sad taj period koji vam dolazi.Pablo11 je napisao/la: ↑10 jan 2026, 19:34Kad bi takva situacija bila najveci igrac ikada u nasoj drzavi se uklapa u bilo koju viziju.jurisicduska je napisao/la: ↑10 jan 2026, 19:31Mene samo zanima kako se babuka (39) uklapa u dugorocnu viziju kluba ?
Period raznih prevara i istrošenih igrača s kojim ćete imati problema narednih par godina dok se neke stvari ne uspostave. 15 puta više menadžera, 15 puta veća ponuda igrača nego je to do sada bio slučaj, isto tako 50% veće mogućnosti da se dovede prevara. Treba proći par godina dok se ne uspostavi sistem i unutrašnja struktura. Mislite da se to može za godinu, neka mislite. Čovjek nije ni potpisao ulazak, vi već najavili titulu sljedeće sezone. Kao da ostali klubovi ne postoje.
Što se tiče babuke, smiješno je i pomisliti da se on može u ovom trenutku uklopiti u bilo koji tim. Trebao se penzionisati u 2024-25 i završiti karijeru, on želi dodatne pare i da se blamira po nižerazrednim klubovima kao što je fiorentina, pa ga tjeraju poslije par utakmica, to je doživio u 40oj.
Sutra ce Dan biti najbolji igrac lige, za par dana ce biti najbolji igrac ove lige svih vremena.Pablo11 je napisao/la: ↑10 jan 2026, 19:34Kad bi takva situacija bila najveci igrac ikada u nasoj drzavi se uklapa u bilo koju viziju.jurisicduska je napisao/la: ↑10 jan 2026, 19:31Mene samo zanima kako se babuka (39) uklapa u dugorocnu viziju kluba ?
U svakom slucaju, strasan gubitak za Zelju
- jurisicduska
- Kontakt:
Opet se lud praviš.let3 je napisao/la: ↑10 jan 2026, 19:43Sutra ce Dan biti najbolji igrac lige, za par dana ce biti najbolji igrac ove lige svih vremena.Pablo11 je napisao/la: ↑10 jan 2026, 19:34Kad bi takva situacija bila najveci igrac ikada u nasoj drzavi se uklapa u bilo koju viziju.jurisicduska je napisao/la: ↑10 jan 2026, 19:31Mene samo zanima kako se babuka (39) uklapa u dugorocnu viziju kluba ?
U svakom slucaju, strasan gubitak za Zelju![]()
Sigurno u top 3 vasa igraca i igrac na kojeg ste računali.
Samo sto niste bili spremni platiti trening kompenzaciju i čovjeka pokupio Zrinjski. Jbga.
- Mi kao klub u prošlim godinama smo imali podršku od države, s njima smo u komunikaciji i pregovorima i nadamo se da ćemo i tu dobiti pomoć kao i u prošlim godinama - istakao je Misimović.

Ma najbolji igrac lige, svih vremena.jurisicduska je napisao/la: ↑10 jan 2026, 19:50Opet se lud praviš.
Sigurno u top 3 vasa igraca i igrac na kojeg ste računali.
Samo sto niste bili spremni platiti trening kompenzaciju i čovjeka pokupio Zrinjski. Jbga.
U pravu si.
Šta pričaš ti druže, pa Džeko bi se višestruko isplatio, na dresovima, stadion bi bio dupke pun svaku utakmicu, sponzori bi više dolazili, marketing bi buknuo za 5 levela.jurisicduska je napisao/la: ↑10 jan 2026, 19:37Pa to je moje misljenje od prije i za Boljevica i Dana, nisam ga sad formirao kad su otišli.Pablo11 je napisao/la: ↑10 jan 2026, 19:34Kad bi takva situacija bila najveci igrac ikada u nasoj drzavi se uklapa u bilo koju viziju.jurisicduska je napisao/la: ↑10 jan 2026, 19:31Mene samo zanima kako se babuka (39) uklapa u dugorocnu viziju kluba ?
E sad druga je priča da li će doći, u šta čisto sumnjam.
- Combattente87
- Kontakt:
Ubošće i on nekadaErosViverosViv je napisao/la: ↑10 jan 2026, 19:27Stvarno me zanima šta se nalazi u ovoj glavi.
Zamisli o čemu to razmišlja (neka sanja, nemam ništa protiv), ali da je spreman svaki dan toliku lavinu gluposti pustiti niz ovaj forum i da mu nikad nije dosta, to nadmašuje sve forumaše.
BORAC U SRCU VRBAS U VENAMA !
Dobar lik, samo ne uzme terapiju uvijek pa ga preneseErosViverosViv je napisao/la: ↑10 jan 2026, 19:27Stvarno me zanima šta se nalazi u ovoj glavi.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
E čuj amaterski ugovor...e kluba i g o v a n a
Od Davida je jači Hamza sigurno
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Ne moze Dan biti bolji od Madzida, Milosevica, pa i Alica, Erick je vise pokazao. Tako da top3 u ekipi nije sigurno.
Fk Željezničar.
- jurisicduska
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: LondonBlues i 19 gostiju.