Šta pričaš ti druže, pa Džeko bi se višestruko isplatio, na dresovima, stadion bi bio dupke pun svaku utakmicu, sponzori bi više dolazili, marketing bi buknuo za 5 levela.jurisicduska je napisao/la: ↑10 jan 2026, 19:37Pa to je moje misljenje od prije i za Boljevica i Dana, nisam ga sad formirao kad su otišli.Pablo11 je napisao/la: ↑10 jan 2026, 19:34Kad bi takva situacija bila najveci igrac ikada u nasoj drzavi se uklapa u bilo koju viziju.jurisicduska je napisao/la: ↑10 jan 2026, 19:31Mene samo zanima kako se babuka (39) uklapa u dugorocnu viziju kluba ?
Dakle napustiše ih dva ponajbolja igraca.
Počeli tjerat ove dobre a ove loše ostaviše.
Jest Adzem dao dugogodišnje ugovore ljudima. On će isto bit dobar bar još 300.000 od želje. Sve dok su ovi pod ugovorom kapa.
Ne znam kako je Dan medju najboljim ali hajd..
Nerealno je da niste htjeli platit trening kompenzaciju i da registrujere igrače na amaterske ugovore. Kad isplivaju takvi detalji onda je to zabrinjavajuće. Ko je još na amaterskom ? Ko ima klauzulu da može ići kad hoće ?
Pablo za pare koje moras dat Dzeki možeš 5 vrhunskih igraca dovest. Preglup potez uopste razmišljati o tom.
E sad druga je priča da li će doći, u šta čisto sumnjam.

.png)