Odron odrona bio, uspio je biti gori i od trudnog Radovca, al eto Dule ce od njega praviti igracinu.
Premijer liga BiH - aktuelno
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Nikad a mozda ni tad.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- imekorisnicko
- Kontakt:
Radovac je mrtav igrac. Kad uhvati formu je vrh ali to je obicno kratkog daha. Ja mislim da je dosta igraca Želje trenutno podcjenjeno zbog slabih rezultata,ali Erik mi se recimo čini malo precjenjen,ipak iskoristiv i ima bolji kontinuitet od Radovca . Čak i da smo sa tom postavkom nekad igrali, pokazao bi se Adzemov limit.jurisicduska je napisao/la: ↑10 jan 2026, 17:41Lagumdzija Radovac Milosevic bi svakom veznom redu napravili problem. Ali to nikad nije odigrano.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑10 jan 2026, 17:35Ma nisu ga znali iskoristiti definitivno.Nekoliko godina od 6ica prave 8ice i 10ke to sam primjetio.jurisicduska je napisao/la: ↑10 jan 2026, 17:27
To ti je igrac koji uzme loptu i doda prvom do sebe
Dobar na prekidu
Dobar na drugoj lopti
Dobar u defanzivi
Kod vas se očekivalo da on organizuje igru. Uparili ga sa Brazilcem koji također nije od razmišljanja i dobili sta ste dobili. Dan je odličan igrac i u Zrinjskom će to i pokazat. Mislim da ga niste znali iskoristiti i da vas trener nije bio nešto od taktike.
Cveatnovski previše oscilira i ne može 90 minuta. Zbog tog ne bi njega stavio u najbolje igrače.
Vec povlace nelogicne poteze u smislu pustanja ovog momka djaba rivalu i najboljeg strijelca iz prosle sezone za sicu od mozda 50k a prizeljkuju povratnike i ostavljaju Koningse
- KONTRASVIH
- Kontakt:
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
-
jurisicduska
- Kontakt:
Fer je reci da sam govorio da je igracina i prije vas i kad je tek potpisao za vas. Tako da nemoj me ubrajati u grupu ljudi koji govore to jer vam ga je Zrinjski uzeo. Ne kažem da nema i takvih ali ja nisam taj.
Pa svi su vam igraci bili dobri na početku sezone a kasnije katastrofa ima li jedan da je bio dobar.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 10 jan 2026, 19:21, ukupno mijenjano 1 put.
Kao grupa daleko ispred ostalih.KONTRASVIH je napisao/la: ↑10 jan 2026, 19:07Za svega nekoliko sati od početka članstva za 2026. godinu, već smo dosegli više od 1.000 članova!
![]()
Fk Željezničar.
- ErosViverosViv
- Kontakt:
-
jurisicduska
- Kontakt:
Sad će oni preuzeti inicijativu.
Tanka je linija između Juventusa i želje.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Stvarno me zanima šta se nalazi u ovoj glavi.
Zamisli o čemu to razmišlja (neka sanja, nemam ništa protiv), ali da je spreman svaki dan toliku lavinu gluposti pustiti niz ovaj forum i da mu nikad nije dosta, to nadmašuje sve forumaše.
-
jurisicduska
- Kontakt:
Mene samo zanima kako se babuka (39) uklapa u dugorocnu viziju kluba ?
Dakle napustiše ih dva ponajbolja igraca.
Počeli tjerat ove dobre a ove loše ostaviše.
Jest Adzem dao dugogodišnje ugovore ljudima. On će isto bit dobar bar još 300.000 od želje. Sve dok su ovi pod ugovorom kapa.
Jest Adzem dao dugogodišnje ugovore ljudima. On će isto bit dobar bar još 300.000 od želje. Sve dok su ovi pod ugovorom kapa.
Kad bi takva situacija bila najveci igrac ikada u nasoj drzavi se uklapa u bilo koju viziju.jurisicduska je napisao/la: ↑10 jan 2026, 19:31Mene samo zanima kako se babuka (39) uklapa u dugorocnu viziju kluba ?
Ne znam kako je Dan medju najboljim ali hajd..
Fk Željezničar.
-
jurisicduska
- Kontakt:
Pa to je moje misljenje od prije i za Boljevica i Dana, nisam ga sad formirao kad su otišli.Pablo11 je napisao/la: ↑10 jan 2026, 19:34Kad bi takva situacija bila najveci igrac ikada u nasoj drzavi se uklapa u bilo koju viziju.jurisicduska je napisao/la: ↑10 jan 2026, 19:31Mene samo zanima kako se babuka (39) uklapa u dugorocnu viziju kluba ?
Nerealno je da niste htjeli platit trening kompenzaciju i da registrujere igrače na amaterske ugovore. Kad isplivaju takvi detalji onda je to zabrinjavajuće. Ko je još na amaterskom ? Ko ima klauzulu da može ići kad hoće ?
Pablo za pare koje moras dat Dzeki možeš 5 vrhunskih igraca dovest. Preglup potez uopste razmišljati o tom.
- imekorisnicko
- Kontakt:
Ne postoje pare koje Željo moze dati Dzeki,on moze doci samo iz vlastitog hira. Kad bi dosao imao bi vjerovatno najvecu platu ali za 1000 KM vecu od iduce najvece. Simbolicno za njega. Da se razumijemo,poatoji 0.1% šanse da Dzeko dodje. Bajica ako nafatamo,dobro i jest...jurisicduska je napisao/la: ↑10 jan 2026, 19:37Pa to je moje misljenje od prije i za Boljevica i Dana, nisam ga sad formirao kad su otišli.Pablo11 je napisao/la: ↑10 jan 2026, 19:34Kad bi takva situacija bila najveci igrac ikada u nasoj drzavi se uklapa u bilo koju viziju.jurisicduska je napisao/la: ↑10 jan 2026, 19:31Mene samo zanima kako se babuka (39) uklapa u dugorocnu viziju kluba ?
Nerealno je da niste htjeli platit trening kompenzaciju i da registrujere igrače na amaterske ugovore. Kad isplivaju takvi detalji onda je to zabrinjavajuće. Ko je još na amaterskom ? Ko ima klauzulu da može ići kad hoće ?
Pablo za pare koje moras dat Dzeki možeš 5 vrhunskih igraca dovest. Preglup potez uopste razmišljati o tom.
Ma evo sve ovo gledamo da se desi, ti ne bi u istoj ovoj situaciji volio vidjeti igraca kao Dzeko u svom voljenom dresu pa makar jednu utakmicu? Budi realan.jurisicduska je napisao/la: ↑10 jan 2026, 19:37Pa to je moje misljenje od prije i za Boljevica i Dana, nisam ga sad formirao kad su otišli.Pablo11 je napisao/la: ↑10 jan 2026, 19:34Kad bi takva situacija bila najveci igrac ikada u nasoj drzavi se uklapa u bilo koju viziju.jurisicduska je napisao/la: ↑10 jan 2026, 19:31Mene samo zanima kako se babuka (39) uklapa u dugorocnu viziju kluba ?
Fk Željezničar.
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Pa dobro, to je sad taj period koji vam dolazi.Pablo11 je napisao/la: ↑10 jan 2026, 19:34Kad bi takva situacija bila najveci igrac ikada u nasoj drzavi se uklapa u bilo koju viziju.jurisicduska je napisao/la: ↑10 jan 2026, 19:31Mene samo zanima kako se babuka (39) uklapa u dugorocnu viziju kluba ?
Period raznih prevara i istrošenih igrača s kojim ćete imati problema narednih par godina dok se neke stvari ne uspostave. 15 puta više menadžera, 15 puta veća ponuda igrača nego je to do sada bio slučaj, isto tako 50% veće mogućnosti da se dovede prevara. Treba proći par godina dok se ne uspostavi sistem i unutrašnja struktura. Mislite da se to može za godinu, neka mislite. Čovjek nije ni potpisao ulazak, vi već najavili titulu sljedeće sezone. Kao da ostali klubovi ne postoje.
Što se tiče babuke, smiješno je i pomisliti da se on može u ovom trenutku uklopiti u bilo koji tim. Trebao se penzionisati u 2024-25 i završiti karijeru, on želi dodatne pare i da se blamira po nižerazrednim klubovima kao što je fiorentina, pa ga tjeraju poslije par utakmica, to je doživio u 40oj.
Sutra ce Dan biti najbolji igrac lige, za par dana ce biti najbolji igrac ove lige svih vremena.Pablo11 je napisao/la: ↑10 jan 2026, 19:34Kad bi takva situacija bila najveci igrac ikada u nasoj drzavi se uklapa u bilo koju viziju.jurisicduska je napisao/la: ↑10 jan 2026, 19:31Mene samo zanima kako se babuka (39) uklapa u dugorocnu viziju kluba ?
U svakom slucaju, strasan gubitak za Zelju
-
jurisicduska
- Kontakt:
Opet se lud praviš.let3 je napisao/la: ↑10 jan 2026, 19:43Sutra ce Dan biti najbolji igrac lige, za par dana ce biti najbolji igrac ove lige svih vremena.Pablo11 je napisao/la: ↑10 jan 2026, 19:34Kad bi takva situacija bila najveci igrac ikada u nasoj drzavi se uklapa u bilo koju viziju.jurisicduska je napisao/la: ↑10 jan 2026, 19:31Mene samo zanima kako se babuka (39) uklapa u dugorocnu viziju kluba ?
U svakom slucaju, strasan gubitak za Zelju![]()
Sigurno u top 3 vasa igraca i igrac na kojeg ste računali.
Samo sto niste bili spremni platiti trening kompenzaciju i čovjeka pokupio Zrinjski. Jbga.
- Mi kao klub u prošlim godinama smo imali podršku od države, s njima smo u komunikaciji i pregovorima i nadamo se da ćemo i tu dobiti pomoć kao i u prošlim godinama - istakao je Misimović.