Nije bio amaterski ugovor. Midlim ds je veci lroblem bio sto ima 17 godina.
Prva Liga FBiH 2025/26
Moderator/ica: GracanicaAA
- prisonbreak
- Kontakt:
Re: Prva Liga FBiH 2025/26
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
A gdje problem brate,300 000 maraka plus procenti,dobro ce doci Celiku to da zakrpi rupe i izgura sezonu.Novac je prijeko potreban da nije ne bi ga ni dali,
Moguce. Bez obzira sto je imao profi ugovor na tri godine, vjerovatno je problem sto je maloljetan. Uglavnom, prvi macic se bacio u vodu za 300 hiljada, sa ostalima mudrije, narocito ovaj sto je pozivan u repku i ostali talenti.. ne gurati ih u prvi sastav sa 16 godina,prisonbreak je napisao/la: ↑10 jan 2026, 10:02Nije bio amaterski ugovor. Midlim ds je veci lroblem bio sto ima 17 godina.
-
Marokanci58
- Kontakt:
Bratstvo ostaje sigurno hvala Bogu dovode se pojačanja.
Sloboda neće trošiti previše, gledati će da što manje love potroše i da iduće sezone napadnu PL ako Azmir uopšte ostane jer okolo priča da mu je dosta svega.
Zanimljivo će vidjeti kako će uprava Čelika sada reagovati i potrošiti novac i na koje igrače. Pravi ispit zrelosti.
Nakon ova dva odlaska iz Čelika Stupčanica kojoj se vraćaju Vazda i Haznadar prvi favorit za ulazak, mnogo ozbiljnije rade od Čelika, već je tu i novi Sadiković a još dva PL igrača drže u tajnosti koje će predstaviti na pripremama. Rade u miru.
Travnik misli preko Sarajkića u PL, teško.
Na kraju priča se u savezu da samo jedan ispada i da će liga opet brojati 16 klubova.
M A R O K A N C I ole ole
Sloboda neće trošiti previše, gledati će da što manje love potroše i da iduće sezone napadnu PL ako Azmir uopšte ostane jer okolo priča da mu je dosta svega.
Zanimljivo će vidjeti kako će uprava Čelika sada reagovati i potrošiti novac i na koje igrače. Pravi ispit zrelosti.
Nakon ova dva odlaska iz Čelika Stupčanica kojoj se vraćaju Vazda i Haznadar prvi favorit za ulazak, mnogo ozbiljnije rade od Čelika, već je tu i novi Sadiković a još dva PL igrača drže u tajnosti koje će predstaviti na pripremama. Rade u miru.
Na kraju priča se u savezu da samo jedan ispada i da će liga opet brojati 16 klubova.
- BatistutA19
- Kontakt:
Imo je Telalovic profi ugovor 3 godine ali u ugovoru ima stavka ako dodje ponuda a on zeli da ide onda bez problema moze otic naravno uz dogovor klubova sto je Celik i Sarajevo odradili korektno 300 000 Celiku i 20% procenat buduce prodaje sto je maximum sto se moglo izvucii relativno dobro proso .Puno su manje ponude bile Borca i Zrinjskog i nekih stranih klubova ,Sarajevo je dalo najvecu ponudu e sad sto nama krivo sto je otiso u Sarajevo taj navijacki rivalitet to je nas problem a svaki igrac ide gdje mu bolje kakva ljubav prema klubu,jexino navijaci imaju ljubav prema klubu.
- BatistutA19
- Kontakt:
Mislim da je Stupcanica pokazala prosle sezone ambicije i opet ce imat isti problem sa licencom,cisto sumnjam da imaju ambicija .Mozda Travnik ali i njima je to prevelik zalogaj ,nije to liga od prije 15 god ,sad ti treba 3.5 do 4 miliona da si imalo konkurentan ili glat ispadas.Po meni jedino bi Sloboda i Gosk usli ali oni zaostaju puno bodova pa cisto sumnjam da ce pokusat stic zaostatak i bacat novac u prazno.Sretno Brastvu fin klub fina sredina zdrava jos malo stadion da je dotjerat i super.Marokanci58 je napisao/la: ↑10 jan 2026, 12:44Bratstvo ostaje sigurno hvala Bogu dovode se pojačanja.
Hajmo reci da je uprava NK Celik izvukla neki trenutni maksimum iz ovoga. Sve je ovo dio potpunog finansijskog oporavka kluba i svi se nadaju da ce klub imati vecu kontrolu kod ovakvih situacija u buducnosti. Imaju striktni prioriteti za klub koji nisu skroz poznati ljudima sa strane ili domacim navijacima koji se malo izgube u svom tom hajpu, rezultatima, itd.
Malo nam fali, znat ce se sve za pola godine do godinu i po.
To je amaterski ugovor. Maloljetnici i u saglasnost roditelja ne mogu potpisati pro ugovor do punoljetstva. On moze potpisati ugovor na 3 godine, gdje ugovor automatski postaje profi cim navrsi 18 godina. Ali fakticki do 18 je amaterskiprisonbreak je napisao/la: ↑10 jan 2026, 10:02Nije bio amaterski ugovor. Midlim ds je veci lroblem bio sto ima 17 godina.
- BatistutA19
- Kontakt:
Moze bolan uz prisustvo roditelja je potpisan profi ugovor pa da nije potpisan ko da bi Celik dobio 300 000 ,dobio bi naknadu za treniranje i cao .Samo sto u tom ugovoru ako igrac dobije ponudi i igrac zeli da ode ima pravo otic naravno uz dogovor klubova tj NK Celik i FK Sarajevo sto je se desilo 300 000 Celiku i 20% od sljedece prodaje.
Nije majka karala Muju sto je uradio nego sto se vadio 
-
KimJongEsmer
- Kontakt:
Denis Karić sa učinkom 1 pobjeda, 1 remi i 4 poraza ostaje ŠSŠ i na proljeće. Ne piše se dobro crvenocrnim
Svakako su irelevanti, da im Klopp dodje isto bi im bilo. Jos samo formalno da se ugase i tjt.
Srce, čast i ponos!
-
Marokanci58
- Kontakt:
11.2. sam drugi put u životu na Bilinom polju. Prvi put Bosna - Norveška 1:0!KenoRob je napisao/la: ↑10 jan 2026, 15:32Hajmo reci da je uprava NK Celik izvukla neki trenutni maksimum iz ovoga. Sve je ovo dio potpunog finansijskog oporavka kluba i svi se nadaju da ce klub imati vecu kontrolu kod ovakvih situacija u buducnosti. Imaju striktni prioriteti za klub koji nisu skroz poznati ljudima sa strane ili domacim navijacima koji se malo izgube u svom tom hajpu, rezultatima, itd.
Malo nam fali, znat ce se sve za pola godine do godinu i po.![]()
Želim da se učlanim i da podržim zaista jednu lijepu priču i zdravu što je za BiH rijetkost. Međutim presudno zašto dolazim je ponašanje kluba, igrača i navijača tokom zadnja dva gostovanja u Gračanici. Vidio si i van stadiona nakon našeg poraza da su vam ljudi pružili ruku i čestitali. Od velike navijačke grupe svake se očekuje divljaštvo i psovanje a vi ste 90 minuta posvetili samo Čeliku bez ružnog pogleda prema domaćinu!
Međutim imam ja previše godina, iskustva i svega. Ukoliko se ne plasirate ove sezone razočaranje će biti toliko da ćete doživjeti sudbinu Slobode ove sezone. 150 navijača na tribinama, raspadnuti kadar i niz bez pobjede na 12 poziciji tabele. Zbog vas i vaše viteške i časne borbe koja je u današnjim vremenima rijetkost ja vam to ne želim i svi mi koji 20 godina pratimo federalnu ligu vam želimo plasman u Wwin ligu.
Razlika je velika između Slobode i Čelika,čak da Čelik i ne uđe ove godine...Od Slobode su svi digli ruke... Stadion propada,publike nema,dakle rasulo. Čelik će živnuti dodatno ako se krene i u izgradnju novog stadiona,grad ih je podržao i s lovom i otplaćuje uporedo poreski dug.Dakle imaju se čemu nadati...Marokanci58 je napisao/la: ↑11 jan 2026, 15:5411.2. sam drugi put u životu na Bilinom polju. Prvi put Bosna - Norveška 1:0!KenoRob je napisao/la: ↑10 jan 2026, 15:32Hajmo reci da je uprava NK Celik izvukla neki trenutni maksimum iz ovoga. Sve je ovo dio potpunog finansijskog oporavka kluba i svi se nadaju da ce klub imati vecu kontrolu kod ovakvih situacija u buducnosti. Imaju striktni prioriteti za klub koji nisu skroz poznati ljudima sa strane ili domacim navijacima koji se malo izgube u svom tom hajpu, rezultatima, itd.
Želim da se učlanim i da podržim zaista jednu lijepu priču i zdravu što je za BiH rijetkost. Međutim presudno zašto dolazim je ponašanje kluba, igrača i navijača tokom zadnja dva gostovanja u Gračanici. Vidio si i van stadiona nakon našeg poraza da su vam ljudi pružili ruku i čestitali. Od velike navijačke grupe svake se očekuje divljaštvo i psovanje a vi ste 90 minuta posvetili samo Čeliku bez ružnog pogleda prema domaćinu!
Međutim imam ja previše godina, iskustva i svega. Ukoliko se ne plasirate ove sezone razočaranje će biti toliko da ćete doživjeti sudbinu Slobode ove sezone. 150 navijača na tribinama, raspadnuti kadar i niz bez pobjede na 12 poziciji tabele. Zbog vas i vaše viteške i časne borbe koja je u današnjim vremenima rijetkost ja vam to ne želim i svi mi koji 20 godina pratimo federalnu ligu vam želimo plasman u Wwin ligu.
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Nema uprava Celika nista sa ovim transferom, nisu se nista ni pitali, ovaj transfer je realizovao Vito sa Sarajevom, pitanje je samo koji je dogovor izmedju Vite i Celika u vezi igraca iz njegove akademije sa Celikom.KenoRob je napisao/la: ↑10 jan 2026, 15:32Hajmo reci da je uprava NK Celik izvukla neki trenutni maksimum iz ovoga. Sve je ovo dio potpunog finansijskog oporavka kluba i svi se nadaju da ce klub imati vecu kontrolu kod ovakvih situacija u buducnosti. Imaju striktni prioriteti za klub koji nisu skroz poznati ljudima sa strane ili domacim navijacima koji se malo izgube u svom tom hajpu, rezultatima, itd.
-
Convicts1988
- Kontakt:
Klub mu jadan pred gašenjem on o Čeliku i transferima 
- BatistutA19
- Kontakt:
Ne moze u Zenici bolan bit 150 navijaca ne kad ne bi usli nego da opet u Kanton odemo imali bi vise navijaca .Ne mozes poredit Zenicu i Tuzlu sto se tice navijaca nikako.Marokanci58 je napisao/la: ↑11 jan 2026, 15:5411.2. sam drugi put u životu na Bilinom polju. Prvi put Bosna - Norveška 1:0!KenoRob je napisao/la: ↑10 jan 2026, 15:32Hajmo reci da je uprava NK Celik izvukla neki trenutni maksimum iz ovoga. Sve je ovo dio potpunog finansijskog oporavka kluba i svi se nadaju da ce klub imati vecu kontrolu kod ovakvih situacija u buducnosti. Imaju striktni prioriteti za klub koji nisu skroz poznati ljudima sa strane ili domacim navijacima koji se malo izgube u svom tom hajpu, rezultatima, itd.
Ja ne vidim iskren klub koji ima ambicije za ulazak osim Celika,Slobode,Goska .Sloboda i Gosk puno kasne i stanje u Tuzli bog zna kakvo je ,Stupcanicu opet cekaju problemi sa licencom ,Tosk nema teorije ne zbog kvaliteta nego uslova i svega ,jedino mozda Travnik ali i za njih je to prevelik zalogaj ,gdje ce oni naci 4 miliona kad udju.
Tako da trebo bi Celik uci opet ali et vidjet cemo a tebi dobro doso u Zenicu na kup utakmicu sa Sarajevom i uzivaj sa svojim drustvom i naravno Brastvu sretno do opstanka.
Za ove dusebriznike stanje u Slobodi finansijski stabilno, sigurno bolje od ostalih klubova ni jedan igrac nije dobio ispisnicu, sto zbog potrebnog brojnog stanja, sto zbog slabog ucinka, pojedini su htjeli otici ali moraju odraditi ugovor do ljeta, ne mogu dobiti raskid ugovora zbog neispalcenih plata, islaceni su. Mozda i dodje neki igrac 
- BatistutA19
- Kontakt:
Vama je tuzlaci sto se kazu dan D prvi dan nakon ove sezone.Vidjet cete kuda brod plovi ,ovo ostalo su samo nagadjanja,nikakvih informacija,planova, nema osim da vam trener ostaje.
Mi cemo dobit na mail o transferu Telalovica sve detalje,tako da nece tu bit skrivanja ,mada ono sto se pise 90% je tacno 300 000 Celiku i 20% procenat sto je sasvim korektno.Drugi najjaci transfer u BiH izmedju BiH klubova i najjaci iz 1 lige u Wwin ligu BiH.
Mi cemo dobit na mail o transferu Telalovica sve detalje,tako da nece tu bit skrivanja ,mada ono sto se pise 90% je tacno 300 000 Celiku i 20% procenat sto je sasvim korektno.Drugi najjaci transfer u BiH izmedju BiH klubova i najjaci iz 1 lige u Wwin ligu BiH.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.