Ko je maloupuceniji u Slobodu vec sad zna koji su mogući scenariji na taj prvi dan... Ukoliko ostane Azmir mislim da za nas nema zime, pa mozda padne uskoro derbi u PL, ali polako do tog i za vas i za nas. Transfer je odlican vise niste ni mogli uzeti, oni koji su sanjali milion eura keša mora da se drogiraju, ali pokazali ste malo opet kako ste primitivni navijaci. Momak da je htio mogo vas je ostavit bez marke, ali nije. A njemu boljeg mjesta od Sarajeva za razvoj nema, nije to izdaja nije to potez iz ljubavi to je logičan fudbalski potez.BatistutA19 je napisao/la: ↑11 jan 2026, 19:27Vama je tuzlaci sto se kazu dan D prvi dan nakon ove sezone.Vidjet cete kuda brod plovi ,ovo ostalo su samo nagadjanja,nikakvih informacija,planova, nema osim da vam trener ostaje.
Mi cemo dobit na mail o transferu Telalovica sve detalje,tako da nece tu bit skrivanja ,mada ono sto se pise 90% je tacno 300 000 Celiku i 20% procenat sto je sasvim korektno.Drugi najjaci transfer u BiH izmedju BiH klubova i najjaci iz 1 lige u Wwin ligu BiH.
Prva Liga FBiH 2025/26
Moderator/ica: GracanicaAA
-
tuzlanskinacin
- Kontakt:
Re: Prva Liga FBiH 2025/26
Ti na mail, ja direktno od ljudi koji vode Slobodu, kakav dan D....poklopilo vam se neplanirano, ne sto ste dobri, nego sto su ostali losi, pogotovo Sloboda sa trenerom i qurcoboljom igraca.....ako ne udjete donji ste....Sloboda za polusezonu iskesirala za dugove vise nego sto je vas godisnji budzet.BatistutA19 je napisao/la: ↑11 jan 2026, 19:27Vama je tuzlaci sto se kazu dan D prvi dan nakon ove sezone.Vidjet cete kuda brod plovi ,ovo ostalo su samo nagadjanja,nikakvih informacija,planova, nema osim da vam trener ostaje.
Mi cemo dobit na mail o transferu Telalovica sve detalje,tako da nece tu bit skrivanja ,mada ono sto se pise 90% je tacno 300 000 Celiku i 20% procenat sto je sasvim korektno.Drugi najjaci transfer u BiH izmedju BiH klubova i najjaci iz 1 lige u Wwin ligu BiH.
- prisonbreak
- Kontakt:
Koji je nas godisnji budzet?Skver je napisao/la: ↑11 jan 2026, 19:56Ti na mail, ja direktno od ljudi koji vode Slobodu, kakav dan D....poklopilo vam se neplanirano, ne sto ste dobri, nego sto su ostali losi, pogotovo Sloboda sa trenerom i qurcoboljom igraca.....ako ne udjete donji ste....Sloboda za polusezonu iskesirala za dugove vise nego sto je vas godisnji budzet.BatistutA19 je napisao/la: ↑11 jan 2026, 19:27Vama je tuzlaci sto se kazu dan D prvi dan nakon ove sezone.Vidjet cete kuda brod plovi ,ovo ostalo su samo nagadjanja,nikakvih informacija,planova, nema osim da vam trener ostaje.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Pa na svom forumu migranti priznaju da im sudije stele i da ih oni i placaju. Jasno kao dan, koliko penala i nategnutih utakmica, od prosjecne ekipe postadose Real u gostima. Jasno kao dan. Ma da je i vrijeme bilo. S nekim bi se raspravljali, a nebitan faktor 20 godina. Doduse, nikad nece igrati Evropu ili se boriti za titulu u PL, nikad.Skver je napisao/la: ↑11 jan 2026, 19:56Ti na mail, ja direktno od ljudi koji vode Slobodu, kakav dan D....poklopilo vam se neplanirano, ne sto ste dobri, nego sto su ostali losi, pogotovo Sloboda sa trenerom i qurcoboljom igraca.....ako ne udjete donji ste....Sloboda za polusezonu iskesirala za dugove vise nego sto je vas godisnji budzet.BatistutA19 je napisao/la: ↑11 jan 2026, 19:27Vama je tuzlaci sto se kazu dan D prvi dan nakon ove sezone.Vidjet cete kuda brod plovi ,ovo ostalo su samo nagadjanja,nikakvih informacija,planova, nema osim da vam trener ostaje.
- BatistutA19
- Kontakt:
Otprilike slazem se sa tobom u svemu i za Telalovica mi smo dobro prosli i ugradili se u transfer ,ma ko ce ti dat milion zvanicna mu cijena na transfer marketu 250 000 eura i kazu Sarajevo da je poslalo najbolju ponudu bolju od Zrinjskog,Borcai nekih stranih klubova i pricalo se i i o Hajduku i Dinamu .Sigurno je najveci talenat u BiH ali naravno tek sad treba da pokaze radom svoj talenat i da izraste u dobrog igraca..tuzlanskinacin je napisao/la: ↑11 jan 2026, 19:39Ko je maloupuceniji u Slobodu vec sad zna koji su mogući scenariji na taj prvi dan... Ukoliko ostane Azmir mislim da za nas nema zime, pa mozda padne uskoro derbi u PL, ali polako do tog i za vas i za nas. Transfer je odlican vise niste ni mogli uzeti, oni koji su sanjali milion eura keša mora da se drogiraju, ali pokazali ste malo opet kako ste primitivni navijaci. Momak da je htio mogo vas je ostavit bez marke, ali nije. A njemu boljeg mjesta od Sarajeva za razvoj nema, nije to izdaja nije to potez iz ljubavi to je logičan fudbalski potez.BatistutA19 je napisao/la: ↑11 jan 2026, 19:27Vama je tuzlaci sto se kazu dan D prvi dan nakon ove sezone.Vidjet cete kuda brod plovi ,ovo ostalo su samo nagadjanja,nikakvih informacija,planova, nema osim da vam trener ostaje.
Sto se tice Slobode slazem se ali jednostavno cim se sezona zavrsi vidjet cete ko sto kazem gdje brod plovi.Necu vise dodavat jsr onda ispadas da mrzim Slobodu a ne mrzim nikog.Po imenima tradiciji trebali bi se vidjet u Wwin ligi ali nazalost ime vise nista ne znaci.
- BatistutA19
- Kontakt:
Pa i mail nama je direktno iz kluba jbmu nije mahalska prica finansijski izvjestaj..Skver je napisao/la: ↑11 jan 2026, 19:56Ti na mail, ja direktno od ljudi koji vode Slobodu, kakav dan D....poklopilo vam se neplanirano, ne sto ste dobri, nego sto su ostali losi, pogotovo Sloboda sa trenerom i qurcoboljom igraca.....ako ne udjete donji ste....Sloboda za polusezonu iskesirala za dugove vise nego sto je vas godisnji budzet.BatistutA19 je napisao/la: ↑11 jan 2026, 19:27Vama je tuzlaci sto se kazu dan D prvi dan nakon ove sezone.Vidjet cete kuda brod plovi ,ovo ostalo su samo nagadjanja,nikakvih informacija,planova, nema osim da vam trener ostaje.
Kazem vama dan D je prvi dan nakon sezone sto je istina znacete kako stojite gdje idete ka boljem ili losijem nedo bog, nisam ja reko nista ni da ce bit bolje ni gore to ce se vidjet.
Ja mislim da smo mi zasluzeno prvi i da smo dobri i vi kad ste ulazili onda mozes rec niste bili dobri nego ostali losi.Vjerujemo u ulazak ali vidjet cemo,nije ni bitan ulazak ako ces ti ispast odmah ,bitno je kad udjes bar da si ravnopravan da se boris.
Slazem se jest nam se poklopilo sve i deblokada i ,broj navijaca i pozicija na tabeli ali nije ni to slucajno i to je sve neki planski rad 6 godina.
Kazes ako ne udjemo donji smo ali ko tebi garantuje da ces ti uci kad zelis shvati da ce uvjek biti ekipe koje ce ulazit ispadat Posusje,Travnik,Igman,mozda nekad Jedinstvo mozda i Stupcanica ,Travnik,Gosk,Igman,pa moze ispast Velez,Siroki...Nije to bas tako lahko uci ne vama nego svakom klubu ce but zaebano pa jos kad se spoje entitetske lige zaebano ce bit svima.
Oni NIKAD, ali NIKAD nisu bili bitni. O Jugo ligi je nepotrebno pričati, uglavnom niželigaški klub, a u 1. ligi borba za goli opstanak svake sezone.HP46 je napisao/la: ↑11 jan 2026, 20:48Pa na svom forumu migranti priznaju da im sudije stele i da ih oni i placaju. Jasno kao dan, koliko penala i nategnutih utakmica, od prosjecne ekipe postadose Real u gostima. Jasno kao dan. Ma da je i vrijeme bilo. S nekim bi se raspravljali, a nebitan faktor 20 godina. Doduse, nikad nece igrati Evropu ili se boriti za titulu u PL, nikad.Skver je napisao/la: ↑11 jan 2026, 19:56Ti na mail, ja direktno od ljudi koji vode Slobodu, kakav dan D....poklopilo vam se neplanirano, ne sto ste dobri, nego sto su ostali losi, pogotovo Sloboda sa trenerom i qurcoboljom igraca.....ako ne udjete donji ste....Sloboda za polusezonu iskesirala za dugove vise nego sto je vas godisnji budzet.BatistutA19 je napisao/la: ↑11 jan 2026, 19:27Vama je tuzlaci sto se kazu dan D prvi dan nakon ove sezone.Vidjet cete kuda brod plovi ,ovo ostalo su samo nagadjanja,nikakvih informacija,planova, nema osim da vam trener ostaje.
Mi cemo dobit na mail o transferu Telalovica sve detalje,tako da nece tu bit skrivanja ,mada ono sto se pise 90% je tacno 300 000 Celiku i 20% procenat sto je sasvim korektno.Drugi najjaci transfer u BiH izmedju BiH klubova i najjaci iz 1 lige u Wwin ligu BiH.![]()
U miki maus PL, opet ista priča. Stalno borba za opstanak, kupovina opstanka, dok nisu završili na patosu, beton liga.
Imaju puno besposlene jalije i sitnih kriminalaca koja nema ništa osim fudbala u životu i tu imaju kao neku brojnost za naše prilike...
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Naravno, sad će se pozivati na pseudo titule ratnog doba, kad ljudi nisu imali šta jesti, a fudbal se igrao rekreativno, da se sačuva kakav-takav duh našeg naroda.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Goretzka, sky9, hp46 opet sam sebi repliciraš. Koliko trebaš biti opterečen Čelikom?
Ha, budalo?
Ha, budalo?
- prisonbreak
- Kontakt:
Penali, koji ornali 

**** majqu koliko covjek mrzi Celik
**** majqu koliko covjek mrzi Celik
Retardi te napravili, zato si takav. Takvog idiota ko ti, mati dva puta ne rađa. Pasha te je provalio, pa sad tu nešto opet divljaš. Idi u rupu, u koju se svako malo zavlačiš
Znači da si goretzka smo apsolvirali. Šta imš da kažeš, koliko si opterećen Čelikom, da redovno sam sebi repliciraš, a da bi ponizio Čelik?

Jedini penal dosuđen za Čelik u ovoj polusezoni. Potpuno "navučen"
Znači da si goretzka smo apsolvirali. Šta imš da kažeš, koliko si opterećen Čelikom, da redovno sam sebi repliciraš, a da bi ponizio Čelik?

Jedini penal dosuđen za Čelik u ovoj polusezoni. Potpuno "navučen"
Okote onaj je.bo ti gorecka sve po spisku a i ti njemu.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Šta se opet pališ. A valjda ti je jasno, da svojim reagovanjem, potvrđuješ isto.
Odgovori na pitanje. Šta si toliko opterećen Čelikom?
Odgovori na pitanje. Šta si toliko opterećen Čelikom?
Ti ono najavi velike stvari "sljedeće sedmice" u Slobodi? Prođe mjesec dana.
Pričaš o bijedi, a skoro svi vaši igrači tražili papire. Čovjek otišao od vas, da bi radio za poštu.
I nisi odgovorio čovjeku, koliki je to budžet Čelika?
Pričaš o bijedi, a skoro svi vaši igrači tražili papire. Čovjek otišao od vas, da bi radio za poštu.
I nisi odgovorio čovjeku, koliki je to budžet Čelika?
Prvo sam kulirao, a sad da sretnem nekog od ovih uživo, odrao bih ga od batina, s apetitom.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
- prisonbreak
- Kontakt:
Nece ni odgoovriti, na dosta pitanja se ovdje iskuliralo zato sto ih boli istina.
Šta je smiješno idioti, uvijek sam vas od Sarajlija branio, na ovom forumu smo uvijek zajedno bili. I onda dođe debil truhlo i počne pljuvat naš klub i grad. Ali hvala mu jer sam kroz ovo vidio da ne postoji veći šljam u državi od vas.
Sarajlije su bile u pravu za vas, veći degenerici nisu se rodili.
Sarajlije su bile u pravu za vas, veći degenerici nisu se rodili.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Trenutno korisnika/ca: schalke, tuzlanskinacin i 4 gosta.