FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Ma bolestan frajer ba..
- dubioza144
- Kontakt:
Ma nista dovest cemo Marka Dugandzica
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
-
Kajkutenjoyer
- Kontakt:
-
Ferroviere1987
- Kontakt:
Leo Simoni 2025 sezona
-
Ferroviere1987
- Kontakt:
Od svih igraca najvise bi volio ibraheema ne znam kad smo zadnji put imali lijevaka pravog na krilu a momak je brz ko nevrijeme, takodjer Garcia mislim da je momak prava 10ka rijedak slucaj juznoamerikanca a da je jako disciplinovan a i sto sam vidio do sad pravo je zanimljiv i naravno Gojak eh sad kako ce se oni nametnut slavisi to je pitanje i ne znam kakav je on sa mladim igracima
-
LoveFootball1987
- Kontakt:
Meni se čini da on nije dobre glave.
Ima kvalitetniji CV od Vinija, prosao je jako dobru skolu fudbala Atletico Mineiro, ali nesto ne stima.
- AhmedNurudin
- Kontakt:
Ja Slaviši želim da uveže duplo više aBd i to više puta, ne želim biti pesimista ali nakon ovog niza je uslijedila sloga u doboju, josip martinović, izmišljen penal za domaćina, crveni za Denisa...pitari su od prošle sezone napravili priču da im je učinjen holokaust da bi se zaustavili na "putu ka tituli" a završili su sa istim brojem bodova kao mi. Pa šta onda mi možemo reći. Dokle god se suđenje ne popravi stvarno, malo znače ovakvi nizovi, kad te dočekaju iza ćoška.
Pažljivo biram riječi, jer Klub si najveći.
Kako stariš, sve te više volim. Kako starim, sve te više bodrim!
Manijak pravi zna kako stoje stvari, zbog tebe su u vrhu sarajevski Plavi.💙
Kako stariš, sve te više volim. Kako starim, sve te više bodrim!
Manijak pravi zna kako stoje stvari, zbog tebe su u vrhu sarajevski Plavi.💙
-
Ferroviere1987
- Kontakt:
Nesto mora bit nemoguce da gdje god ode ne igraLoveFootball1987 je napisao/la: ↑11 jan 2026, 20:36Meni se čini da on nije dobre glave.
Ima kvalitetniji CV od Vinija, prosao je jako dobru skolu fudbala Atletico Mineiro, ali nesto ne stima.
-
LoveFootball1987
- Kontakt:
Ja bi volio da ga pogledam 90 minuta na terenu, do sad kod nas je bilo solidno i prosječno. Mozda se dozvao, vidjet ćemo sta kaze struka.Ferroviere1987 je napisao/la: ↑11 jan 2026, 20:45Nesto mora bit nemoguce da gdje god ode ne igraLoveFootball1987 je napisao/la: ↑11 jan 2026, 20:36Meni se čini da on nije dobre glave.
- Bersaga
- Kontakt:
Kad Slaviša vidi stanje i kaže da mu ne trebaju pojačanja.
Freeman, Ibraheem, Garcia, Gojak, Korora, Dragović i Zahirović, nemoguće da bar dvojica nisu za prvih 11 na one igrače koji su uzeli minute jesenas ili da ne mogu ozbiljnije pomoći sa klupe.
Ovi igrači što su bili dio tekuće sezone i koji ostanu u nastavku, ne mogu biti gori nego što jesu.
Freeman, Ibraheem, Garcia, Gojak, Korora, Dragović i Zahirović, nemoguće da bar dvojica nisu za prvih 11 na one igrače koji su uzeli minute jesenas ili da ne mogu ozbiljnije pomoći sa klupe.
Ovi igrači što su bili dio tekuće sezone i koji ostanu u nastavku, ne mogu biti gori nego što jesu.
Uz tebe sam od rođenja svog,
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
uz tebe sam ja,
gdje god ti da zaigraš.
Efendić da ga ne zaboravimo. Na posudbi u Stupčanici..Bersaga je napisao/la: ↑11 jan 2026, 21:16Kad Slaviša vidi stanje i kaže da mu ne trebaju pojačanja.
Ne treba se nadati nekom velikom remontu, vjerovatno dođu 2-3 igrača, a možda par više ode.
Ono što bi jedino volio da mladi igrači dobiju znatno više minuta, to se i Saninu isplati svakako, cijena im tako raste.
Ono što bi jedino volio da mladi igrači dobiju znatno više minuta, to se i Saninu isplati svakako, cijena im tako raste.
Polako, vjerujem da ce biti pojacanja ali ne treba srljati. Vjerujem da ako budemo dovodili, to nece biti bilo ko nego igrac koji moze biti tu 2 godine u kontinuitetu da osnazi ekipu. To su rekli i na pressu, ne bi trebali dovoditi srednji kvalitet.
Treba razumjeti i ljude u klubu, sve ovo se brzo desilo i sad treba posloziti dosta stvari u klubu, a vjerujem da ima bruku stvari za koje i ne znamo a da koce klub da funkcionise kako treba. Prije svega nema dovoljno kvalifikovanog kadra u klubu kako bi svako radio svoj posao nego ocigledno jedan cocjek mora vuci za vise njih dok se to sve ne poslozi.
Sto se ekipe tice, imamo pripreme u Antaliji i to je dobro nakon onih sezona kad smo se skupljali po kupresu i medjugorju na smrznutim terenima. Treba malo strplienja i sa nase strane, na ovu polusezonu treba gledati na nacin da jacamo temelju kompletnot kluba a tek od sljedece sezone mozemo poceti graditi neku ekipu od koje mozemo imati veca ocekivanja. Naravno da se ne treba predati u kupu ako nam se otvori, ali za sve ostalo realno treba vremena.
Treba razumjeti i ljude u klubu, sve ovo se brzo desilo i sad treba posloziti dosta stvari u klubu, a vjerujem da ima bruku stvari za koje i ne znamo a da koce klub da funkcionise kako treba. Prije svega nema dovoljno kvalifikovanog kadra u klubu kako bi svako radio svoj posao nego ocigledno jedan cocjek mora vuci za vise njih dok se to sve ne poslozi.
Sto se ekipe tice, imamo pripreme u Antaliji i to je dobro nakon onih sezona kad smo se skupljali po kupresu i medjugorju na smrznutim terenima. Treba malo strplienja i sa nase strane, na ovu polusezonu treba gledati na nacin da jacamo temelju kompletnot kluba a tek od sljedece sezone mozemo poceti graditi neku ekipu od koje mozemo imati veca ocekivanja. Naravno da se ne treba predati u kupu ako nam se otvori, ali za sve ostalo realno treba vremena.
Elvis Basanovic sef Pro Transfer agencija iz Kopera koja zastupa Mirona Muslica, Benjamina Seska
Njegov golman je Hamzic iz Salzburga, ima raznih igraca

Eldar Abudlic novi trener Norrkopinga, a Anes Mravac koji simpatise Zelju pomocni u Middlesbroug, bivsi igrac Zelje Selimbegovic novi trener Aachena u Njemackoj trecoj ligi
zastupa ga BALLWERK SPORTS GMBH u kojoj radi nas covjek Sanel Fejzic i imaju mladih igraca u raznim klubovima poput Bayerna
Iskoriste to

Eldar Abudlic novi trener Norrkopinga, a Anes Mravac koji simpatise Zelju pomocni u Middlesbroug, bivsi igrac Zelje Selimbegovic novi trener Aachena u Njemackoj trecoj ligi
zastupa ga BALLWERK SPORTS GMBH u kojoj radi nas covjek Sanel Fejzic i imaju mladih igraca u raznim klubovima poput Bayerna
Iskoriste to
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 11 jan 2026, 22:25, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
-
zeljodogroba
- Kontakt:
A dosadnog lika u pm. Daj mu otvorite podforum nek sam sa sobom pise tamo, zatrpa temu citavu.
Nodi … ili kako se već zoveš, imam jednu molbu (mislim i molbu večine) da svoja oglašavanja svedeš na maksimalno 3-4 posta dnevno. Mislim da je svakom razumnom to I više nego dovoljno da iznese neko svoje razmišljanje. Ujedno jako bi cijenili i kada bi svoje menađersko znanje zadržao za sebe kako bi mogli vidjeti znaju li pronaći nekog kvalitetnog igrača i ovi što sada vode Želju.
U nadi da ceš, kao neko kome je Željo iznad svega, ovo shvatiti dobronamjerno, lijepo te pozdravljam.
U nadi da ceš, kao neko kome je Željo iznad svega, ovo shvatiti dobronamjerno, lijepo te pozdravljam.
- Bersaga
- Kontakt:
Tako je, ima tu još Babaluk, Zeničanin i Šemdin što se tiče posudbi. Efendić mi se svidio protiv Konyaspora, kako se razvijao do danas, iskren da budem nisam upratio, statistika je pristupačna ali ima još faktora koji su bitni.VeteranSA je napisao/la: ↑11 jan 2026, 21:36Efendić da ga ne zaboravimo. Na posudbi u Stupčanici..Bersaga je napisao/la: ↑11 jan 2026, 21:16Kad Slaviša vidi stanje i kaže da mu ne trebaju pojačanja.
Uz tebe sam od rođenja svog,
uz tebe sam ja,
gdje god ti da zaigraš.
uz tebe sam ja,
gdje god ti da zaigraš.
Akine matere covjekNoDi80 je napisao/la: ↑11 jan 2026, 22:12Elvis Basanovic sef Pro Transfer agencija iz Kopera koja zastupa Mirona Muslica, Benjamina Seska
Iskoriste to
Poredit Milosevica i Lagumdziju moze samo retard.Jedan u 23 godini bio standardan igrac Konje,imo 30 nastupa u Belgijskoj prvoj ligi,drugi u 23 godini doso u Zelju,prije toga igro u Gosku koji je ispo i nekim hrvatskim nizeligasima.
Brko iz druge galaksije!
Trenutno korisnika/ca: kosuljaplava i 11 gostiju.