U prve 4 rijeci tvog posta se to najbolje i vidi.nastrojeni21 je napisao/la: ↑12 jan 2026, 22:30E cuj jade pitarskog, velez nekom kultorolski odmakao. Joj duska da te nema.. kome bi se smijali?
Premijer liga BiH - aktuelno
- jurisicduska
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Zavisi koliko je država u mogućnosti.bvsic je napisao/la: ↑12 jan 2026, 22:19Sta mislis objektivno koliko ce od toga se uradit, ja kazem ni polaNoDi80 je napisao/la: ↑12 jan 2026, 22:17Februar, mart pripreme Antalije, pojacanja
Mart, April rekonstrukcija fasade na sjevernoj tribini
April maj zavrsavanje juznje tribine
Maj juli izboriti europu i pokusati osvojiti kup
Juni juli remont ekipe i zaposljavanje strucnih ljudi (na potrazi se radi svaki dan)
Juli august zavrsavanje reorganizacije omladinskog pogona i aktiviranje skaut sluzbi u BiH, Hrvatskoj, Srbiji, Sloveniji i Austriji
Rijesavanje pitanja kampa i novi glavni teren na Grbavici
Do kraja godine izlazi plan i traze se dozvole izgradnju zapadne tribine za 2026
Ovo je samo otprilike koliko sam ja informisan, a detaljan plan o ciljevina i funkcionisanju kluba za narednih 5 godina ce izaci javno nekad izmedju februara i aprila
E nek si vala Duška priznaojurisicduska je napisao/la: ↑12 jan 2026, 22:31U prve 4 rijeci tvog posta se to najbolje i vidi.nastrojeni21 je napisao/la: ↑12 jan 2026, 22:30E cuj jade pitarskog, velez nekom kultorolski odmakao. Joj duska da te nema.. kome bi se smijali?
Sve isto je k'o nekada, sve isto je, ali ništa isto nije ! HB ♥️
- jurisicduska
- Kontakt:
Podsjetit ću ja tebe na ovaj post za jedno 2-3 godine. Da ti dam prostora da skontaš. Ništa se ti ne sekiraj.Samba71 je napisao/la: ↑12 jan 2026, 22:36E nek si vala Duška priznaojurisicduska je napisao/la: ↑12 jan 2026, 22:31U prve 4 rijeci tvog posta se to najbolje i vidi.nastrojeni21 je napisao/la: ↑12 jan 2026, 22:30E cuj jade pitarskog, velez nekom kultorolski odmakao. Joj duska da te nema.. kome bi se smijali?![]()
-
nastrojeni21
- Kontakt:
Jado sa pamcenjem ribice, jesu li ovi videi montaza ili da se mozda ne radi o velezu iz Argentine?jurisicduska je napisao/la: ↑12 jan 2026, 22:31U prve 4 rijeci tvog posta se to najbolje i vidi.nastrojeni21 je napisao/la: ↑12 jan 2026, 22:30E cuj jade pitarskog, velez nekom kultorolski odmakao. Joj duska da te nema.. kome bi se smijali?
A evo i za tebe, da ne bude da si samo ti jado u svom jatu.
Ma dovoljno ti je 15-17 dana.jurisicduska je napisao/la: ↑12 jan 2026, 22:38Podsjetit ću ja tebe na ovaj post za jedno 2-3 godine. Da ti dam prostora da skontaš. Ništa se ti ne sekiraj.
- jurisicduska
- Kontakt:
Moj samba bolje nemoj bice ti vise krivo poslije.Samba71 je napisao/la: ↑12 jan 2026, 22:41Ma dovoljno ti je 15-17 dana.jurisicduska je napisao/la: ↑12 jan 2026, 22:38Podsjetit ću ja tebe na ovaj post za jedno 2-3 godine. Da ti dam prostora da skontaš. Ništa se ti ne sekiraj.![]()
Sad ozbiljno znas li ti sto je statut zapeo na ministarstvu , ili “đe zapelo” ?
Ne znam. Nisam u toku, al biću za jedno 15-17 dana .jurisicduska je napisao/la: ↑12 jan 2026, 22:44Moj samba bolje nemoj bice ti vise krivo poslije.Samba71 je napisao/la: ↑12 jan 2026, 22:41Ma dovoljno ti je 15-17 dana.jurisicduska je napisao/la: ↑12 jan 2026, 22:38
Podsjetit ću ja tebe na ovaj post za jedno 2-3 godine. Da ti dam prostora da skontaš. Ništa se ti ne sekiraj.![]()
Sad ozbiljno znas li ti sto je statut zapeo na ministarstvu , ili “đe zapelo” ?
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Bio bi pun stadion s kim god igrali, treninzi takodjer
Svako pitarsko dijete bi trcalo na Grbavicu, one sfk zene bi napustile klub da se slikaju sa Amrom
Ljudi koji ne navijaju za Zelju iz Zenice, Tuzle, Mostara bi dolazili na utakmice Zelje
Imamo investitora, jos nam fali Dzeko da napravimo veliki iskorak
Svakako smo broj jedan po navijacima i tako tim stvarima, a sa investitorom i Dzekom samo nebo je granica za Zelju
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Ja mislio neka zayebancija
Vi fkt ozbiljni
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
E moj NoDi i ti ko i selektor ne kontas da Džeko ima 40 godina i da vise ne moze odigrat ni 45 minuta u ligi kakva je naša... Vrijeme je da se Džeko oprosti i ode u zasluženu penziju.NoDi80 je napisao/la: ↑12 jan 2026, 23:01Bio bi pun stadion s kim god igrali, treninzi takodjer
Svako pitarsko dijete bi trcalo na Grbavicu, one sfk zene bi napustile klub da se slikaju sa Amrom
Ljudi koji ne navijaju za Zelju iz Zenice, Tuzle, Mostara bi dolazili na utakmice Zelje
Svakako smo broj jedan po navijacima i tako tim stvarima, a sa investitorom i Dzekom samo nebo je granica za Zelju
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Mozda se ne moze natrcavati 90 minuta u Serie A i protiv repki kao sto je Austrija, ali u nasoj ligi bi svaku utakmici zabio i asistirao
Sa Dzekom je moguca grupna faza cak i kroz kvalifikacije
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Tako je. Sta ce top10 napadac u 21 vijeku u nasoj ligi. Pa moze sa 45 ako hoce..rishovski je napisao/la: ↑12 jan 2026, 23:15E moj NoDi i ti ko i selektor ne kontas da Džeko ima 40 godina i da vise ne moze odigrat ni 45 minuta u ligi kakva je naša... Vrijeme je da se Džeko oprosti i ode u zasluženu penziju.NoDi80 je napisao/la: ↑12 jan 2026, 23:01Bio bi pun stadion s kim god igrali, treninzi takodjer
Fk Željezničar.
Može u teoriji sve i svašta al u praksi malo toga,dao je od sebe najbolje... Jedino ako mislis da je ok da mu na kraju karijere neko yebe mayku sa tribina na Grbavici nakon prvog remija... Ne bi bilo iznenađujuće ni sekunde..Pablo11 je napisao/la: ↑12 jan 2026, 23:42Tako je. Sta ce top10 napadac u 21 vijeku u nasoj ligi. Pa moze sa 45 ako hoce..rishovski je napisao/la: ↑12 jan 2026, 23:15E moj NoDi i ti ko i selektor ne kontas da Džeko ima 40 godina i da vise ne moze odigrat ni 45 minuta u ligi kakva je naša... Vrijeme je da se Džeko oprosti i ode u zasluženu penziju.NoDi80 je napisao/la: ↑12 jan 2026, 23:01
Ne zeli covjek da zivi u Sarajevu, da igra za Zelju. To uopste nije opcija. Sta njemu Sarajevo i BiH nude? Pa nije on iz Sjenice da mu je Sarajevo New York.Pablo11 je napisao/la: ↑12 jan 2026, 23:42Tako je. Sta ce top10 napadac u 21 vijeku u nasoj ligi. Pa moze sa 45 ako hoce..rishovski je napisao/la: ↑12 jan 2026, 23:15E moj NoDi i ti ko i selektor ne kontas da Džeko ima 40 godina i da vise ne moze odigrat ni 45 minuta u ligi kakva je naša... Vrijeme je da se Džeko oprosti i ode u zasluženu penziju.NoDi80 je napisao/la: ↑12 jan 2026, 23:01
Ne može se on više natrčavati ni s kim,to je istina koju niko ne želi da vidi... Može samo stojati u 16m i to je to...Sve ostalo je nerealno.. pogotovo kad skontas kakve bi igrače imao oko sebe kad bi došao u Želju... Nit može Džeko trčati niti ima ko za njega u timu da potrči...
- LondonBlues
- Kontakt:
Ronaldo Nazario, Lewa, van Nistelrooy, Benzema, Suarez, Ibrahimovic, Drogba, Eto’o, Haaland, Inzaghi… i to sam iskljucivo trazio samo klasicne napadace da sam ih dosta tipa Aguero zaobisao. U Top25 naso bi svoje mjesto, ali top10 jok.Pablo11 je napisao/la: ↑12 jan 2026, 23:42Tako je. Sta ce top10 napadac u 21 vijeku u nasoj ligi. Pa moze sa 45 ako hoce..rishovski je napisao/la: ↑12 jan 2026, 23:15E moj NoDi i ti ko i selektor ne kontas da Džeko ima 40 godina i da vise ne moze odigrat ni 45 minuta u ligi kakva je naša... Vrijeme je da se Džeko oprosti i ode u zasluženu penziju.NoDi80 je napisao/la: ↑12 jan 2026, 23:01
Vladari i rekorderi bh fudbala.
MO=HSKZ
MO=HSKZ
Trenutno korisnika/ca: Burberry46, Combattente87, Giuseppe1 i 10 gostiju.