Premijer liga BiH - aktuelno

bvsic
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la bvsic » 13 jan 2026, 21:58

NoDi80 je napisao/la:
13 jan 2026, 21:56
Opcenito u BiH , a pogotovo u Sarajevu cim drugacije razmisljas lud si
Isto je to na sve strane cim si malo objektivan pa prozivas uhljebljenje, panjeve od igraca, neke ljude koji ne znaju voditi klub targetiraju te i naklate se na kosti
Sta god kazes kontra jednoumlja **** ti mater
Ne daj Boze da kazes dobar transfer, gol rivala **** ti svaki dan mater
Pohvalis velez za stadion, onda te navijaci zrinjskog pljuju
Pohvalis zrinjski za rezultate onda te navijaci veleza pljuju
Svadjas se sa svojima onda te svi drugi livemjerno podrzavaju
Vidis tobeta samo palamudi o zelji, vidis kontru samo o sarajevu prica i takvi su svojim stranama najdrazi
Takvi prave dva tri, cetiri, pet profila i pisu stvaraju tenzije i svadje
Na formu su pet sest godina nikad ne pricaju o fudbalu i bave stvarima iza zavjese
Vecina nema svoj stav,karakter, obraz i kako vjetar puse tako i oni lete
Sto se tice samo Zelje, meni je Zeljo broj jedan i ne postoji covjek u mojim ocima da je iznad klub
**** mi se i za brkine i misketovce, jer Zeljo ce igrati grupnu fazu u nodijevoj eri

Sto se l tih hardcore navijaca su svi na isti kalup za koga god navijali istim pricipama se vode i takve je najbolje ignorisati i izbrisati iz zivota
Sve neki kodeski, zabrane govora na forumu,a svi redom s palicama, sjekirama, kuce se obijaju, auta se lupaju, njih dvadeset na tri covjeka i jedva cekaju da objave nesto na drustvenim mrezama
Ove nove generacije su unistle scenu od lesinara, ultrasa, rodjenih do ovih nasih sarajevskih grupa
Smijesni ste svi postali forumase trazite, a ovi neki vec dvije godine u ime pojedinh grupa se javljaju u pp i prijete
U nodijevim ocima svi ste picke od lesinara, ultrasa, rodjenih do sarajevskih grupa
Ne smijete na sake se dogovoriti, jer se svi bojite poraza i to vam je ispod casti
A jos vece ste picke jer zaobilazite delije, bbb, torcidu, grobare i tako te vece grupe
Samo kad vas neko napadne tad se dobro odbranite, ali prvi nikad ne napadate jace
Pogotovo glupe Bosnje koje se izivljavaju jedni na drugima
On voli Saraj'vo, pravi je Hordas Nodi80 jedan je od nas

Hordas1990
Kontakt:

Post Postao/la Hordas1990 » 13 jan 2026, 22:00

NoDi80 je napisao/la:
Opcenito u BiH , a pogotovo u Sarajevu cim drugacije razmisljas lud si
Isto je to na sve strane cim si malo objektivan pa prozivas uhljebljenje, panjeve od igraca, neke ljude koji ne znaju voditi klub targetiraju te i naklate se na kosti
Sta god kazes kontra jednoumlja **** ti mater
Ne daj Boze da kazes dobar transfer, gol rivala **** ti svaki dan mater
Pohvalis velez za stadion, onda te navijaci zrinjskog pljuju
Pohvalis zrinjski za rezultate onda te navijaci veleza pljuju
Svadjas se sa svojima onda te svi drugi livemjerno podrzavaju
Vidis tobeta samo palamudi o zelji, vidis kontru samo o sarajevu prica i takvi su svojim stranama najdrazi
Takvi prave dva tri, cetiri, pet profila i pisu stvaraju tenzije i svadje
Na formu su pet sest godina nikad ne pricaju o fudbalu i bave stvarima iza zavjese
Vecina nema svoj stav,karakter, obraz i kako vjetar puse tako i oni lete
Sto se tice samo Zelje, meni je Zeljo broj jedan i ne postoji covjek u mojim ocima da je iznad klub
**** mi se i za brkine i misketovce, jer Zeljo ce igrati grupnu fazu u nodijevoj eri

Sto se l tih hardcore navijaca su svi na isti kalup za koga god navijali istim pricipama se vode i takve je najbolje ignorisati i izbrisati iz zivota
Sve neki kodeski, zabrane govora na forumu,a svi redom s palicama, sjekirama, kuce se obijaju, auta se lupaju, njih dvadeset na tri covjeka i jedva cekaju da objave nesto na drustvenim mrezama
Ove nove generacije su unistle scenu od lesinara, ultrasa, rodjenih do ovih nasih sarajevskih grupa
Smijesni ste svi postali forumase trazite, a ovi neki vec dvije godine u ime pojedinh grupa se javljaju u pp i prijete
U nodijevim ocima svi ste picke od lesinara, ultrasa, rodjenih do sarajevskih grupa
Ne smijete na sake se dogovoriti, jer se svi bojite poraza i to vam je ispod casti
A jos vece ste picke jer zaobilazite delije, bbb, torcidu, grobare i tako te vece grupe
Samo kad vas neko napadne tad se dobro odbranite, ali prvi nikad ne napadate jace
Pogotovo glupe Bosnje koje se izivljavaju jedni na drugima
Bgm taj tvoj jaran nofear se ne slaze on samo hoce da se bije, al haj nebitno. Sto Nodi ovako napadas navijace za nasilje i kritikujes sta grupe rade, a maloprije kazes da ces ih kokati po alipasinom polju i to dok si u Austriji?

Halali ja sam malo zbunjen.

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 13 jan 2026, 22:03

Pa nije ovo mali problem, ali sve u svoje vrijeme, nije mjesto za pričati.
Evo Bojan Nastić vam možda dođe, kako se to može saznati ako nikako informacija nema :kafa:
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

KONTRASVIH
Kontakt:

Post Postao/la KONTRASVIH » 13 jan 2026, 22:04

sanjinusto je napisao/la:
13 jan 2026, 21:47

Neredovno citam i nisam to znao. Vidio sam da mali nije bas sav svoj, al mislio sam da je ipak nas navijac i da je dobronamjeran, koliko god nkead dosadan bio.

Ova dva vezana posta od danas su mi otvorila oci:
NoDi80 je napisao/la:
13 jan 2026, 19:02
Sad neki pricaju umro preminuo od pada rombila
Kakve mi poruke pisu sve vise vjerujem da sam ja trebo biti taj Dino
Od sad utoku nosam ko mi pridje od opasnih glava headshot odmah, a za ove kerove sto idu 10na1 se ne brinem, jer dovoljno je pet ljudi da njih 10,15 rastjera
Vozdra jos jednom mi neko pocne prijeti i psovati meni poznat prvi ce jalijas dobiti batine ispred haostora na alipasinom
nofearhz je napisao/la:
13 jan 2026, 21:00
Uzeo sam trofej delijama maloprije, cestitajte mi pade im majica podgrupe lagano, ja vam govorim vi ne vjerujete nikad ne bi digao ruku na mog sugradjanina ili zemljaka a ove dusmane treba ponizavat na svakom cosku idemo dalje idemo jakooooooo!!!
Vidi se iz aviona da je ista osoba. Otvorio je i nekakvu drugu temu o navijanju kao @nofearhz. Izgleda da su ipak puno gore stvari u pitanju od nekoga ko je malo smusen. Boze me dragi sacuvaj.
Ma cim vidis koji profili hajcaju sve ti bude jasno. Horor :crazy:
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA

ErosViverosViv
Kontakt:

Post Postao/la ErosViverosViv » 13 jan 2026, 22:05

Pablo11 je napisao/la:
13 jan 2026, 20:53
ErosViverosViv je napisao/la:
13 jan 2026, 20:48
Zamisli natamburaju te ljudi posteno 4-0 s tim da ti sudija prijateljski pomogne da izbjegnes petardu i hajd sto imas obraza pisati prvih 5 mjeseci nakon te blamaze, nego ni manje ni vise napises "pjene" "usrali se"

Daj im titulu :bow:
Pa to ti je kao vi zadnjih godina gdje pisete da su vam krivac sudije za lose rezultate i -20 i vise bodova za prvim. Dovoljno je izvuci postove sa pocetka sezone kad su pojacanja dosla i ljajic. :bih:
Ne znam je li svi tako razmisljate ali je totalno pogresno. I ja i ti znamo gdje bismo bili da nema ove pljacke.

Ti vidis nas kako kiksamo protiv sloge naprimjer.

Ja vidim kartoniranje jatte i jos 7 igraca prije te utakmice, vidim ozljede nasih igraca zbog kojih protivnik ni zuti karton ne dobije, vidim zamjenu domacinstva cetnickog legla 7 kola zaredom, vidim kako ta ista sloga izvede juniore u bl, pa onda protiv nas 150% uz ne 11, nego 14 igraca.
Vidim kako mi poniste 2 regularna gola i direktno izmjene tok i rezultat utakmice. Vidim mentalni pad radi konstantne nepravde , vidim kako se igracima povraca od fudbala, kako se smiju odlukama, vidim da niti jedna ekipa koja igra protiv borca i zrinjskog na kraju utakmice ne pozdravlja sudiju.
Vidim kako igracima koji su igrali u ligama petice, jedan celavi balijander koji nije vidio dalje od krajine daje kartone zbog ruznog pogleda.

I onda dodje utakmica za koju te mentalno ni company ni zidan ni klop ne mogu pripremiti, kiksas i to vi vidite, na to se vadite i to vam je sve sto imate.
Na dva kola ste primirisali vrhu tabele i tako su vas ugasili i toliko ste plakali da vas se nije moglo slusati.

Kako je ovaj klub opstao poslije toliko ulaganja, a jos vise nepravde, Bog sami zna.
Zadnja izmjena: ErosViverosViv, dana/u 13 jan 2026, 22:07, ukupno mijenjano 2 puta.

Threeplanetrees
Kontakt:

Post Postao/la Threeplanetrees » 13 jan 2026, 22:06

NoDi80 je napisao/la:
A jos vece ste picke jer zaobilazite bbb, torcidu tako te vece grupe
Kako moj Nodi pa neki dan se ponudila jedna ugašena grupa :kafa:

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 13 jan 2026, 22:06

Bolje biti prebijen nego hordas, ne volim sarajevo cak ni kad me moja strana odbaci
Kad je u pitanju moj zivot bolje preduhitriti nego cekati da se necije prijetnje ostvare
Neki prijete duze vremena kad sam se svadjao s rodjenima ili s nekima
Zamisli svadjam s s onim iz banja luke prozivam vojvode, podrzavam kamermana Zelje i neki se jave predstavljajuci se kao navijaci Zelje i prijete meni u ime grupe
Ko koga J**+?
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 13 jan 2026, 22:14, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆

nofearhz
Kontakt:

Post Postao/la nofearhz » 13 jan 2026, 22:13

Ne budite retardirani to sto J*** ovakve kao sto su kontrasvih to je druga stvar, ja na ovom forumu nisam aktivan odavno moze se to lako provjerit, al valjam od smijeha kad kontrasvih smatra da je naucnik i da je on otkrio prvi da sam ja nodi hahahahahahahhah, pa debilu mogu ja pisat kao svako ovdje na forumu pa da bude da je citava tema moji profili, ovdje vas par zna ozbiljnih ljudi da sam ja sprdancija lik i da vas valjam po podu vec 2 godine to je vec tema za sebe volim vas sve <3
Investitor

Moji projekti :

- BH Ultras Alijansa
- Tema navijacki izvjestaji

Hordas1990
Kontakt:

Post Postao/la Hordas1990 » 13 jan 2026, 22:13

NoDi80 je napisao/la:
13 jan 2026, 22:06
Kad je u pitanju moj zivot bolje preduhitriti nego cekati da se nece prijetnje ostvare
Brate ovo je i moj moto ali sta ti mogu u Austriji? Nije nijedna nasa grupa toliko organizovana. Ne boj se bolan.

Vjerujem ja da si ti naoruzan do zuba i spreman na djelo ali bolje ti je ostavi to sve i posveti se skautiranju igraca.

Hordas1990
Kontakt:

Post Postao/la Hordas1990 » 13 jan 2026, 22:15

Eh izvinjavam se ako sam pogresnom Nodiju odgovorio nisam vidio post od @nofearhz na vrijeme.

GavranBeli
Kontakt:

Post Postao/la GavranBeli » 13 jan 2026, 22:17

Nodi brate zar nisi rekao da si ko mali trenirao karate?

Grk1234
Kontakt:

Post Postao/la Grk1234 » 13 jan 2026, 22:24

Ajd sta ste najasili lika,dice ruku na sebe...

bvsic
Kontakt:

Post Postao/la bvsic » 13 jan 2026, 22:25

Stice vas Nodijeve suze

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 13 jan 2026, 22:26

Bumbaclat je napisao/la:
13 jan 2026, 20:36
Arma00 je napisao/la:
13 jan 2026, 20:16
Joj kako pjene pitari, uživancija 😂😂
Koliko su se ljudi isprepadali, a bukvalno igraca nismo jos potpisali, a ne sta drugo. Nevjerovatno.
Kad smo vec kod prepadanja..
Ja znam jednog čovjeka radi kojeg ste isprepadani, vidio si ga ranije sigurno…

slika

Napumpam i ćao :kafa:
Zadnja izmjena: GospodinIzSarajeva, dana/u 13 jan 2026, 22:26, ukupno mijenjano 1 put.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

Threeplanetrees
Kontakt:

Post Postao/la Threeplanetrees » 13 jan 2026, 22:26

Nodi je dobar momak samo sanjar koji je odalamio k'o fosna. Nofear je profesionalni troll koji slaže papke kao drva

PeppermintSA
Kontakt:

Post Postao/la PeppermintSA » 13 jan 2026, 22:27

Jel šarno Džeko za melju?

N3R3D
Kontakt:

Post Postao/la N3R3D » 13 jan 2026, 22:29

Znači dužni i nema love, a kupili Telalovića, dali lovu za Mlinarića i isplatili plate.... E pa ne znam

MaroonWhite1946
Kontakt:

Post Postao/la MaroonWhite1946 » 13 jan 2026, 22:32

Hordas1990 je napisao/la:
13 jan 2026, 22:13
NoDi80 je napisao/la:
13 jan 2026, 22:06
Kad je u pitanju moj zivot bolje preduhitriti nego cekati da se nece prijetnje ostvare
Brate ovo je i moj moto ali sta ti mogu u Austriji? Nije nijedna nasa grupa toliko organizovana. Ne boj se bolan.

Vjerujem ja da si ti naoruzan do zuba i spreman na djelo ali bolje ti je ostavi to sve i posveti se skautiranju igraca.
Ma nece do toga doci da se djelo napravi, nije vrijedno dzaba sve
...sve drugo ce proci! 🇱🇻

KONTRASVIH
Kontakt:

Post Postao/la KONTRASVIH » 13 jan 2026, 22:38

nofearhz je napisao/la:
13 jan 2026, 22:13
Ne budite retardirani to sto **** ovakve kao sto su kontrasvih to je druga stvar, ja na ovom forumu nisam aktivan odavno moze se to lako provjerit, al valjam od smijeha kad kontrasvih smatra da je naucnik i da je on otkrio prvi da sam ja nodi hahahahahahahhah, pa debilu mogu ja pisat kao svako ovdje na forumu pa da bude da je citava tema moji profili, ovdje vas par zna ozbiljnih ljudi da sam ja sprdancija lik i da vas valjam po podu vec 2 godine to je vec tema za sebe volim vas sve <3
Ne blamiraj se vise, u pp si me molio da ne govorim nikome ko si. Ovo samo jos ovi nesretnici iz Vrapcica puse :rol:
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA

bvsic
Kontakt:

Post Postao/la bvsic » 13 jan 2026, 22:41

Kad smo kod raznih ovih gluposti. Da se prisjetimo jedne od vecih
Rodjenih sa posudbom Jatte i 50% od transfera

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Anpa, rishovski i 26 gostiju.