Brate ovo je i moj moto ali sta ti mogu u Austriji? Nije nijedna nasa grupa toliko organizovana. Ne boj se bolan.
Vjerujem ja da si ti naoruzan do zuba i spreman na djelo ali bolje ti je ostavi to sve i posveti se skautiranju igraca.
Brate ovo je i moj moto ali sta ti mogu u Austriji? Nije nijedna nasa grupa toliko organizovana. Ne boj se bolan.
Kad smo vec kod prepadanja..

Ma nece do toga doci da se djelo napravi, nije vrijedno dzaba sveHordas1990 je napisao/la: ↑13 jan 2026, 22:13Brate ovo je i moj moto ali sta ti mogu u Austriji? Nije nijedna nasa grupa toliko organizovana. Ne boj se bolan.
Vjerujem ja da si ti naoruzan do zuba i spreman na djelo ali bolje ti je ostavi to sve i posveti se skautiranju igraca.
Ne blamiraj se vise, u pp si me molio da ne govorim nikome ko si. Ovo samo jos ovi nesretnici iz Vrapcica pusenofearhz je napisao/la: ↑13 jan 2026, 22:13Ne budite retardirani to sto **** ovakve kao sto su kontrasvih to je druga stvar, ja na ovom forumu nisam aktivan odavno moze se to lako provjerit, al valjam od smijeha kad kontrasvih smatra da je naucnik i da je on otkrio prvi da sam ja nodi hahahahahahahhah, pa debilu mogu ja pisat kao svako ovdje na forumu pa da bude da je citava tema moji profili, ovdje vas par zna ozbiljnih ljudi da sam ja sprdancija lik i da vas valjam po podu vec 2 godine to je vec tema za sebe volim vas sve <3
Bgm ne znam. Tako su i za hadziju pricali, nemoj hadzija necemo vise...MaroonWhite1946 je napisao/la: ↑13 jan 2026, 22:32Ma nece do toga doci da se djelo napravi, nije vrijedno dzaba sveHordas1990 je napisao/la: ↑13 jan 2026, 22:13Brate ovo je i moj moto ali sta ti mogu u Austriji? Nije nijedna nasa grupa toliko organizovana. Ne boj se bolan.
Burazeru ja kako znam ti si meni u porukama pisao da mi se divis jer sprdam debile po forumu i da sam ziva legenda, nisi ni odgovor dobio… ne znam sto si ljut odjednom na meneKONTRASVIH je napisao/la: ↑13 jan 2026, 22:38Ne blamiraj se vise, u pp si me molio da ne govorim nikome ko si. Ovo samo jos ovi nesretnici iz Vrapcica pusenofearhz je napisao/la: ↑13 jan 2026, 22:13Ne budite retardirani to sto **** ovakve kao sto su kontrasvih to je druga stvar, ja na ovom forumu nisam aktivan odavno moze se to lako provjerit, al valjam od smijeha kad kontrasvih smatra da je naucnik i da je on otkrio prvi da sam ja nodi hahahahahahahhah, pa debilu mogu ja pisat kao svako ovdje na forumu pa da bude da je citava tema moji profili, ovdje vas par zna ozbiljnih ljudi da sam ja sprdancija lik i da vas valjam po podu vec 2 godine to je vec tema za sebe volim vas sve <3![]()
Opet se brine za nas. Ljudina si velika.jurisicduska je napisao/la: ↑13 jan 2026, 20:55Bice suza… nazalost…
Ja predlažem da odmah krenete sa terapijom. Trebat će vam.
jurisicduska je napisao/la: ↑13 jan 2026, 23:29Kad je dobar igrac znaju novinari kad je los suplja nema vise mahale.
jurisicduska je napisao/la: ↑13 jan 2026, 23:29Kad je dobar igrac znaju novinari kad je los suplja nema vise mahale.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 3 gosta.