NoDi80 je napisao/la: ↑13 jan 2026, 21:56
Opcenito u BiH , a pogotovo u Sarajevu cim drugacije razmisljas lud si
Isto je to na sve strane cim si malo objektivan pa prozivas uhljebljenje, panjeve od igraca, neke ljude koji ne znaju voditi klub targetiraju te i naklate se na kosti
Sta god kazes kontra jednoumlja **** ti mater
Ne daj Boze da kazes dobar transfer, gol rivala **** ti svaki dan mater
Pohvalis velez za stadion, onda te navijaci zrinjskog pljuju
Pohvalis zrinjski za rezultate onda te navijaci veleza pljuju
Svadjas se sa svojima onda te svi drugi livemjerno podrzavaju
Vidis tobeta samo palamudi o zelji, vidis kontru samo o sarajevu prica i takvi su svojim stranama najdrazi
Takvi prave dva tri, cetiri, pet profila i ciljano pisu da stvaraju tenzije i svadje, a poslije optuzuju ovakve kao mene
Na formu su pet sest godina nikad ne pricaju o fudbalu i bave stvarima iza zavjese
Vecina nema svoj stav,karakter, obraz i kako vjetar puse tako i oni lete
Sto se tice samo Zelje, meni je Zeljo broj jedan i ne postoji covjek u mojim ocima da je iznad klub
**** mi se i za brkine i misketovce, jer Zeljo ce igrati grupnu fazu u nodijevoj eri
Sto se generalno tih hardcore navijaca su svi na isti kalup za koga god navijali istim pricipama se vode i takve je najbolje ignorisati i izbrisati iz zivota
Sve neki kodeski, zabrane govora na forumu,a svi redom s palicama, sjekirama, kuce se obijaju, auta se lupaju, njih dvadeset na tri covjeka i jedva cekaju da objave nesto na drustvenim mrezama
Ove nove generacije su unistle scenu od lesinara, ultrasa, rodjenih do ovih nasih sarajevskih grupa
Smijesni ste svi postali forumase trazite, a ovi neki vec dvije godine u ime pojedinh grupa se javljaju u pp i prijete
U nodijevim ocima svi ste picke od lesinara, ultrasa, rodjenih do sarajevskih grupa
Ne smijete na sake se dogovoriti, jer se svi bojite poraza i to vam je ispod casti
A jos vece ste picke jer zaobilazite delije, bbb, torcidu, grobare i tako te vece grupe
Samo kad vas neko napadne tad se dobro odbranite, ali prvi nikad ne napadate jace
Pogotovo glupe Bosnje koje se izivljavaju jedni na drugima