FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
-
Hansestadt
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Ko fakticki igra ulogu sportskog direktora u ovom momentu?
mamonelafo je napisao/la: ↑14 jan 2026, 13:52Evo, nadam se da ces biti upravu ako on uopce i potpiše.
Brko iz druge galaksije!
- mamonelafo
- Kontakt:
Hajde, na hajr.1921boy je napisao/la: ↑14 jan 2026, 13:55mamonelafo je napisao/la: ↑14 jan 2026, 13:52Evo, nadam se da ces biti upravu ako on uopce i potpiše.
FK ŽELJEZNIČAR! MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
Jači od ratova, režima i partija!
Jači od ratova, režima i partija!
- Ferroviere1987
- Kontakt:
Madzid je poceo sa solo treninzima u gymu izgleda dobro ajde Madze pozuri ne znaju ovi bez tebe 
Nemamo sportskog.Predsjednik i trener dovode igrace zajedno do ljeta a onda bummmm.Hansestadt je napisao/la: ↑14 jan 2026, 13:53Ko fakticki igra ulogu sportskog direktora u ovom momentu?
Brko iz druge galaksije!
Eto ga 6 mjeseci poslije
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 14 jan 2026, 14:00, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Ne moguce prije kraja sezone da pocne sa treninzima normalno.Za njega i za Focu je sezona zavrsena.Ferroviere1987 je napisao/la: ↑14 jan 2026, 13:57Madzid je poceo sa solo treninzima u gymu izgleda dobro ajde Madze pozuri ne znaju ovi bez tebe![]()
Brko iz druge galaksije!
- Ferroviere1987
- Kontakt:
Ma cita Nijaz forum 100%NoDi80 je napisao/la: ↑14 jan 2026, 13:59Eto ga 6 mjeseci poslije
-
tiagofaria25
- Kontakt:
Uredu shvatam to, ali otvoriš forum postovi - strašan igrač, magija, fenomenalno pojačanje…Pablo11 je napisao/la: ↑14 jan 2026, 13:50Moras shvatiti da toliko lose stojimo da nekad se moras odluciti na ove poteze. Pored toga zimski prelazni rok je.tiagofaria25 je napisao/la: ↑14 jan 2026, 13:47Ništa protiv Nastića nisam rekao, neku noć sam napisao da može biti samo dobro, jer momak igra za kvalitetnu ekipu za razliku od Adija koji ne igra nigdje.Pablo11 je napisao/la: ↑14 jan 2026, 13:40
Ma mi ni ne zasluzujemo bolje. Nastic eto nije kvalitet igro citavu proslu sezonu, 9 nastupa u ovoj sezoni. Alic mu kao problem, a kad neko bude suspendovan moramo obradova gledati. To da je hrvatska jaca liga ne treba ni komentarisati..
Nastic i Nalic dolaze jos zvanicno samo.
Nažalost postali smo klub koji se zadovoljava igračem u 29. godini života koji je u zadnje dvije godine dao dva gola i upisao 0 asistencija.
Isto da se Štila vratio u najbolje godine.
Nadao sam se da bi ta pozicija mogla zapasti nekog mlaðeg, a kvalitetnog do oporavka Šošića.
Sarajevo uzelo Telalovića, Borac će Milaka mi i što imamo malaca ne igraju, a izgleda dovesti nekog mladog sa seniorskim iskustvom nećemo nikad.
Vrijeme je da klub pocne placati Nodija za ovo sto radi. Volonterski skautira igrace i sto je najgore to objavljuje javno, cime dolazimo u opasnost da nam ih preotmu drugi klubovi. Dajte covjeku budzet i odrijesene ruke, dosta nam je amaterizma i improvizacije.
Polako, vidjecemo te talente.tiagofaria25 je napisao/la: ↑14 jan 2026, 14:01Uredu shvatam to, ali otvoriš forum postovi - strašan igrač, magija, fenomenalno pojačanje…Pablo11 je napisao/la: ↑14 jan 2026, 13:50Moras shvatiti da toliko lose stojimo da nekad se moras odluciti na ove poteze. Pored toga zimski prelazni rok je.tiagofaria25 je napisao/la: ↑14 jan 2026, 13:47
Ništa protiv Nastića nisam rekao, neku noć sam napisao da može biti samo dobro, jer momak igra za kvalitetnu ekipu za razliku od Adija koji ne igra nigdje.
Nažalost postali smo klub koji se zadovoljava igračem u 29. godini života koji je u zadnje dvije godine dao dva gola i upisao 0 asistencija.
Nadao sam se da bi ta pozicija mogla zapasti nekog mlaðeg, a kvalitetnog do oporavka Šošića.
Sarajevo uzelo Telalovića, Borac će Milaka mi i što imamo malaca ne igraju, a izgleda dovesti nekog mladog sa seniorskim iskustvom nećemo nikad.
Fk Željezničar.
- WeekendOffender
- Kontakt:
- Ferroviere1987
- Kontakt:
Nema veze bitno je za ovakvu povredu da se ne zuri nek se on oporavi 100% ne mora igrat ovu sezonu1921boy je napisao/la: ↑14 jan 2026, 14:00Ne moguce prije kraja sezone da pocne sa treninzima normalno.Za njega i za Focu je sezona zavrsena.Ferroviere1987 je napisao/la: ↑14 jan 2026, 13:57Madzid je poceo sa solo treninzima u gymu izgleda dobro ajde Madze pozuri ne znaju ovi bez tebe![]()
- NerminFatic
- Kontakt:
Nemogu ce se pise sastavljeno a nije moguce, bezbeli rastavljeno.1921boy je napisao/la: ↑14 jan 2026, 14:00Ne moguce prije kraja sezone da pocne sa treninzima normalno.Za njega i za Focu je sezona zavrsena.Ferroviere1987 je napisao/la: ↑14 jan 2026, 13:57Madzid je poceo sa solo treninzima u gymu izgleda dobro ajde Madze pozuri ne znaju ovi bez tebe![]()
Dakle, moguce je da igrac i nakon teskih lomova i operacija slozenije prirode krene s radom u teretani s jacanjem misica i slabijim treninzima i nakon 5-6 sedmica, a kod Madzida je proslo skoro 15 hefti od operacije.
Ne treba meni od Zelje ni fening, meni je samo bitno da je klub zdrav i uspjesanBumbaclat je napisao/la: ↑14 jan 2026, 14:04Vrijeme je da klub pocne placati Nodija za ovo sto radi. Volonterski skautira igrace i sto je najgore to objavljuje javno, cime dolazimo u opasnost da nam ih preotmu drugi klubovi. Dajte covjeku budzet i odrijesene ruke, dosta nam je amaterizma i improvizacije.
Kanye Rizvanovic (18) slobodan golman reprezentativac USA U19
Nedavno je odbranio tri penala ugracima Portugala koji su sad vec prvotimci Benfice,Sportinga, Porta
Yugoslav First League: ⭐️
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
-
Kajkutenjoyer
- Kontakt:
ne brate, trebamo se pojacat opet iz Goska, mozda dzenisa iz penzije vratit, valjo bi namtiagofaria25 je napisao/la: ↑14 jan 2026, 14:01Uredu shvatam to, ali otvoriš forum postovi - strašan igrač, magija, fenomenalno pojačanje…Pablo11 je napisao/la: ↑14 jan 2026, 13:50Moras shvatiti da toliko lose stojimo da nekad se moras odluciti na ove poteze. Pored toga zimski prelazni rok je.tiagofaria25 je napisao/la: ↑14 jan 2026, 13:47
Ništa protiv Nastića nisam rekao, neku noć sam napisao da može biti samo dobro, jer momak igra za kvalitetnu ekipu za razliku od Adija koji ne igra nigdje.
nek crknu dusmani, najjaci smo
-
GavranBeli
- Kontakt:
E cuj Nalic dobar

-
tiagofaria25
- Kontakt:
Odakle si se pojacao sa Nalicem?Kajkutenjoyer je napisao/la: ↑14 jan 2026, 14:10ne brate, trebamo se pojacat opet iz Goska, mozda dzenisa iz penzije vratit, valjo bi namtiagofaria25 je napisao/la: ↑14 jan 2026, 14:01Uredu shvatam to, ali otvoriš forum postovi - strašan igrač, magija, fenomenalno pojačanje…
Svaka tebi cast, ali nema veze je li ti treba ili ne treba, zasluzio si i bilo bi dobro za klub. Kad besplatno pronalazis ovakve dragulje, sa nekim finim budzetom za skauting ti bi radio cuda.NoDi80 je napisao/la: ↑14 jan 2026, 14:09Ne treba meni od Zelje ni fening, meni je samo bitno da je klub zdrav i uspjesanBumbaclat je napisao/la: ↑14 jan 2026, 14:04Vrijeme je da klub pocne placati Nodija za ovo sto radi. Volonterski skautira igrace i sto je najgore to objavljuje javno, cime dolazimo u opasnost da nam ih preotmu drugi klubovi. Dajte covjeku budzet i odrijesene ruke, dosta nam je amaterizma i improvizacije.
Nedavno je odbranio tri penala ugracima Portugala koji su sad vec prvotimci Benfice,Sportinga, Porta
Zadnja izmjena: Bumbaclat, dana/u 14 jan 2026, 14:13, ukupno mijenjano 1 put.
- WeekendOffender
- Kontakt:
NoDi kralju tog lika ne moze ni google pronaci, guglam bas da vidim jel se dijete fakat zove Kanye, nigdje nista, a ti ga u kartoteci imas.NoDi80 je napisao/la: ↑14 jan 2026, 14:09Ne treba meni od Zelje ni fening, meni je samo bitno da je klub zdrav i uspjesanBumbaclat je napisao/la: ↑14 jan 2026, 14:04Vrijeme je da klub pocne placati Nodija za ovo sto radi. Volonterski skautira igrace i sto je najgore to objavljuje javno, cime dolazimo u opasnost da nam ih preotmu drugi klubovi. Dajte covjeku budzet i odrijesene ruke, dosta nam je amaterizma i improvizacije.
Curva Sud
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.