FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
d ljudi ne odg ovom bolesniku,jel moguce da vas uvijek navuce i onda moramo citati njegove gluposti od citiranja,daj molim vas da mu ne odg vise,znamo svi ko je i sta je i koji mu je cilj,ugasite ga..
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
-
GavranBeli
- Kontakt:
Slazem se brate. Nemojte vise odgovarati hulaglupki. Kakve gluposti pise a vi jos gori citirate ga. Lik je bolestan
- grbavicka1921
- Kontakt:
Nadam se i dovim za dobrim trenerima, pedagozima u OP i samo jak, stabilan OP sa stručnim ljudima u njemu će iznjedriti i odličan klub i prvi tim na kraju!
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."
Željooooo ti si šampion, pjeva cijeli stadion...
-
perodeformero
- Kontakt:
Jel istina da je statut odbijen
Ma moze se klub i raspast a da mi ne znamo . Sve nesto kriju nista nije transparetno . Ko uopce pravi novi statut kluba. Sve me podsjeca na jednu situaciju u nasoj ligi ali to je kontraverzno ako kazes i nazivaju te kontrasem .
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
- jointunija
- Kontakt:
Kako da nije
Željovci uvijek treba da znate,da navijači prate klub a ne rezultate!
-
itatabisine
- Kontakt:
Nije
-
VicaGrba1921
Al rade misketovi botovi i pitari na forumu, sta je ovo ovako ne odustaju ljudi hahahahahahhaha
-
perodeformero
- Kontakt:
-
GavranBeli
- Kontakt:
Ljudi objavljuju za igrace da su potpisali ugovore a da ne lažu za druge stvari. Prvo Dan na dvije godine, pa Boljevica neko kupio.
Nama treba onaj ko ulozi pare da rastjera sve iz kluba i krene od nule. Jedino se tako možemo nadati necemu bolje. Ovo je vari vodu dok majstori odu. Trenutno sto ne znaci da se nesto nece drasticno promijeniti sto je pod moranjem.
Nama treba onaj ko ulozi pare da rastjera sve iz kluba i krene od nule. Jedino se tako možemo nadati necemu bolje. Ovo je vari vodu dok majstori odu. Trenutno sto ne znaci da se nesto nece drasticno promijeniti sto je pod moranjem.
-
tiagofaria25
- Kontakt:
Dan je trebao potpisati ugovor, tj bio je sve dogovorio sa ovim timom ljudi, ali se trebalo sacekati par dana na potpis iz internih razloga kluba. No on je otišao sam u Mostar i izradio klub.
Koliko ja znam ti ljudi koji su slagali oko ugovora više nisu uopšte u klubu, ovi novi su ispoštovali maksimalno, šta ćeš kad je momak gnjida…
Vjerujem da su uzeli neke pare za Bolju, makar 20000€, ne bi lagali bez razloga, Bolja je htio da ide svakako… Zašto? Ko zna zna…
Koliko ja znam ti ljudi koji su slagali oko ugovora više nisu uopšte u klubu, ovi novi su ispoštovali maksimalno, šta ćeš kad je momak gnjida…
Vjerujem da su uzeli neke pare za Bolju, makar 20000€, ne bi lagali bez razloga, Bolja je htio da ide svakako… Zašto? Ko zna zna…
Jel postoji administrator ovde da ovo reguliše? Par likova, moguće i jedan sa više profila use*ava temu
-
GavranBeli
- Kontakt:
I da je tako a nije, ne smijes objavljivati nesto dok ne bude tako kako napises a to je da je potpisao ugovor. Nije prvi put da se to desava, desilo se s Santosom, Hodzicem. Ako je zvanicno free transfer ne mozes dobiti ni 1000e.tiagofaria25 je napisao/la: ↑15 jan 2026, 11:07Dan je trebao potpisati ugovor, tj bio je sve dogovorio sa ovim timom ljudi, ali se trebalo sacekati par dana na potpis iz internih razloga kluba. No on je otišao sam u Mostar i izradio klub.
Ne znam cemu opravdavanje ovih i slicnih stvari? Ovo je samo pokazatelj amaterizma u klubu, i jos gore bol u kurcu sto ce slagati navijace. Ja ne znam jeste vi glupi svi kolektivno ili ste bas pre nadareni kontanju.
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Istina je ako vjerujes dusebriznicima i zlonamjernim osobama kao sto je pitar duskica.
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
- mamonelafo
- Kontakt:
Ja se nadam da je ovaj forumski puk shvatio da niko vise nema informacija, i da ovo mahalanje nema efekta i da su procesi poznati iskljucivo ljudima unutar kluba, kako je to oduvijek j trebalo biti. Ne vjerujte ljudima koji se kriju iza nikova.

FK ŽELJEZNIČAR! MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
Jači od ratova, režima i partija!
Jači od ratova, režima i partija!
Što je manje informacija, više je mahale i ubleha. Pretežno sa kobilje glave. Poduzimaju sve da naruše atmosferu. Najvažnije je da niko ne obraća pažnju niti na njih, niti na ove šatro naše"
Stvari idu po planu, čak i preko toga. Čekamo lijepe vijesti.
Stvari idu po planu, čak i preko toga. Čekamo lijepe vijesti.
-
LoveFootball1987
- Kontakt:
Svi očekujemo odlazak Holanđana, međutim moze nas opaliti šamar realnosti i njihovog ugovora sa klubom. Realno, nista prije ljeta se nece značajno desiti po tom pitanju.tiagofaria25 je napisao/la: ↑14 jan 2026, 21:40Zasto, na koji nacin?LoveFootball1987 je napisao/la: ↑14 jan 2026, 21:06
Bilo je i ranije interesa međutim Đorđe traži previše, vidjet ćemo sta Slaviša traži od igrača. Prvo mora ukloniti repove koje je Adžem ostavio, nakon toga idu pojačanja.
Bit ce ovo grčevita borba za evropu sa pijačarima i konama.
Mogli bi se negativno iznenaditi izborom igrača za Antaliju.
Trenutno korisnika/ca: Giba87, Hazre, MarcosSenna, sanjinusto, zastitaIdentiteta i 46 gostiju.