MultiČetnici TuzlaCrkvice1988 je napisao/la: ↑16 jan 2026, 15:25Otpad ljudski, izolovani od citave drzave, piju po bjeljini i zvorniku. Veci cetnici od onih majmuna po rsu. Za sve oni imaju izgovor. Znaci ljudi iz sve i jedne navijacke skupine u drzavi osudili ovo, samo njima normalno. Mi svi budale oni jedini pametni. Ne mozes ti njima ni sudit kad snontas to su ova dva kretena ledeni sa 3 profila i ovaj debil pogesna tableta. Mozda su njih dvojica i cetnici hajd ih znajRudarenje je napisao/la: ↑16 jan 2026, 15:15Sky9 je napisao/la: ↑16 jan 2026, 15:09U situaciji kad si drugoligaš i igraš protiv sredina koje su manje od tebe po svakom parametru.
Kad su svi vidno retardirani i hendikepirani (uz časne izuzetke, npr. naš dragi Bihać i njihovo Jedinstvo), praznike ti čestita bivši prvak Evrope, pa naravno da će ti imponovati, što su te se sjetili u 2. ligi.
Što nisu čestitali mrtvim ozraćenim isl.
Zato što nas cijene, a vas se i ne sjećaju, jer ste bili epizodisti u ligi.![]()
Mogli su i oni ići logikom Tuzlanske kolone, gdje su Srbi stradali (svojom krivicom, mi smo se časno branili i odbranili), ali nisu, nego su sa čisto sportskog aspekta čestitali.
I neka su.![]()
![]()
Bog me j.60, šta pročitah
![]()
![]()
Tuzla je paralelna dimenzija, ali stvarno pokušavam zamisliti šta bi se desilo da Čelik, Željo, Sarajevo ili Velež objave ovo na svojoj stranici...