FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Kazu da je portugalac teska zuca, prebrz. Mozak na Vi ali atleta strasna.
Pokupi im zoki sve talente iz dinama, to je jedini ispravan put za nas klub. Mnogo bolje je dovoditi ove igrace od 19 godina nego recimo Ademija ili Brunu koji su vec stasali a i kostaju bruku para, ovako dovedes mladog igraca pustis ga da igra sezonu ili dvije i prodas u Parmu za 5milki 
- nedimmmm1337
- Kontakt:
Neka mu opale 2-3 samara ako nema mozga trenutno, da ga resetuju radi preventive 
® GONGASHI POWERHOUSE ®
- SilaMoc1946
- Kontakt:
Samo djeca, samo omladina
-
rimljanin90
- Kontakt:
-
rimljanin90
- Kontakt:
Osvojimo li trofej ove godine kod tebe se slaviSazg je napisao/la: ↑16 jan 2026, 19:48rimljanin90 je napisao/la: ↑16 jan 2026, 16:17De zavrsi nama kakav stan u zagrebu ili na moru. Pusti lukasaSazg je napisao/la: ↑16 jan 2026, 16:06
Pusti @luckystrike zayebava se, ja mu jedino mogu završiti stan neki u Zg ili na moru.
Što se tiće Lukasa moje mišljenje je da će izabrati nas prije Osijeka. Najveća naša prednost su Mamić i Mario pa tek onda evropske utakmice i transferi. Ne znam ništa dokle je to sve stiglo, čim budem znao javljam, sad više nije tajna da pregovaraju. Nadam se da će se dogovoriti jer jako dobar igrač.samo buraz reci šta treba i požika repa
![]()
Ni to nije istina, zna se moj favoritluckystrike je napisao/la: ↑16 jan 2026, 16:4417.05.2025.Meni su rekli da si prijatelj sa Zoranom i Mariom. S obzirom na tvoja ranija pisanja i sam nick koji datira od davnina, nemam razloga da im ne vjerujem.Sazg je napisao/la: ↑17 maj 2025, 08:33Sinoć pricam sa jako dobrim prijateljem ovdje u Zg koji ima ogromne konekcije sa veoma bitnim ljudima, kako poslovno tako i prijateljski i rodbinski. Nešto kroz priću pomenusmo naš klub, pita on “Hoče li vas “uzeti” Mamić”, nemam reko pojma nešto se prića sad jel šuplja ili nije nemam pojma. Kaže “jeste istina je, dobio sam informaciju da je skoro pa sve završeno, ima dosta opstrukcija sa političke strane ali najvjerovatnije da će to biti završeno”. Pravim se ja mutav pa pitam kao šta će mo mu mi, kaže “Htio je on Zrinjski ali ne može radi politike i situacije odavde a njega ne interesuju mali klubovi on hoće samo najveće”.
Kako ćuo tako prenio.Vjerujem da je ovo tačno jer je ovaj moj prijatelj jako ozbiljan i bitan.
Piši nam češće, može i u pp.
[url=https://postimg.cc/bsctW6dd]

U svim ovim desavanjima posljednjih mjesec dana sam i zaboravio kakav haos od sezone nam se desava... Od odlaska Zekica, pa dolaska i odlaska Husrefa i onda stabilizacija sa Mamicem i Cvitanovicem.
Sada sam pregledao sazetke svih utakmica iz ove polusezone i ne mogu da vjerujem koliko nesrece jedan klub moze imati.
Umjesto da Radnik zasluzeno uzmes 5-6 razlike, jedva spasis bod na kraju. Izgubis 5-1 od Borca gdje je u najmanju ruku trebalo nerijeseno biti. Sudije te pokradu u Listici. Primis gol u posljednjoj sekundi protiv Zrinjskog. U Bijeljini zasluzis puno vise od onog boda. Rudar te okrene iz nicega. Jos onaj nevjerovatni promasaj Elezija protiv Listice na Kosevu...
Nekako sticem dojam da smo zasluzeno bodove izgubili u Doboju i na Grbavici. Tu su jos dvije utakmice u Mostaru, protiv Zrinjskog i Veleza, ali i tu smo imali svojih sansi. Protiv Veleza dosta blize pobjedi nego oni...
Valjda nam se na proljece vrati...
Sada sam pregledao sazetke svih utakmica iz ove polusezone i ne mogu da vjerujem koliko nesrece jedan klub moze imati.
Umjesto da Radnik zasluzeno uzmes 5-6 razlike, jedva spasis bod na kraju. Izgubis 5-1 od Borca gdje je u najmanju ruku trebalo nerijeseno biti. Sudije te pokradu u Listici. Primis gol u posljednjoj sekundi protiv Zrinjskog. U Bijeljini zasluzis puno vise od onog boda. Rudar te okrene iz nicega. Jos onaj nevjerovatni promasaj Elezija protiv Listice na Kosevu...
Nekako sticem dojam da smo zasluzeno bodove izgubili u Doboju i na Grbavici. Tu su jos dvije utakmice u Mostaru, protiv Zrinjskog i Veleza, ali i tu smo imali svojih sansi. Protiv Veleza dosta blize pobjedi nego oni...
- trunks1946
- Kontakt:
Onda sam ja daltonistjurisicduska je napisao/la: ↑16 jan 2026, 20:06Ovako sad izgleda :
Ovako će izgledati :
I nije plavoiste će bit boje ko objekat pored.
Ovo će biti fenomenalno, za 80g kluba najveće dostignuće, nešto napokon naše i što će ostati za buduće generacije..
orde del male
Još se nije od Dudića vratilo a da se vrati od jeseniebi46 je napisao/la: ↑16 jan 2026, 21:32U svim ovim desavanjima posljednjih mjesec dana sam i zaboravio kakav haos od sezone nam se desava... Od odlaska Zekica, pa dolaska i odlaska Husrefa i onda stabilizacija sa Mamicem i Cvitanovicem.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Koja budala moras bit da kupujes plavu ciglu plav lim, da ovo nefinansira Sanin Mirvic oplodjac krava.
Nadam se da ce je to samo privremeno i kad se sve zavrsi da plave boje nece bit nigdje.
Zar se smije gradit na zabranjenoj zoni ili zelenom pojasu il sta je vec.
Odkad je Dudic najavio da ce nam se vratit nama se nevraca.
Stace bit u ovoj zgradi
Nadam se da ce je to samo privremeno i kad se sve zavrsi da plave boje nece bit nigdje.
Zar se smije gradit na zabranjenoj zoni ili zelenom pojasu il sta je vec.
Odkad je Dudic najavio da ce nam se vratit nama se nevraca.
Stace bit u ovoj zgradi
Evo sjedim sa haverom i on naglas razmislja i pita mene dalije eticki ispravno pjevat j. Moti mater Sanine.. dalice se ismir ljutit
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Semrush [Bot] i 21 gost.