Dovedeni ko veliki talenti i sad ih se za djabaluka pusta. Sta god se desilo nije ih se tek tako trebalo pustat.Turo je napisao/la: ↑16 jan 2026, 16:16Doskorašnji igrači FK Sarajevo Aleksa i Sergej Popović novi su fudbaleri Kozare iz Gradiške.
“FK Kozara Gradiška danas ne dovodi samo pojačanja, danas pokazuje ambiciju, snagu i jasnu namjeru. Braća blizanci. Rođeni Banjalučani. Momci koji su prošli veliki fudbalski put, nosili dres mlađih reprezentativnih selekcija BiH i dolaze kao slobodni igrači iz FK Sarajevo – pravo u srce Gradiške u crveno-bijelu porodicu. Ovo nije potez radi broja. Ovo je potez radi pobjede. Ovo je poruka ligi. Ovo je Kozara koja ide naprijed – bez straha i bez izgovora” – između ostalog su kazali iz Kozare.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
'Papak se nikad gradu nece prilagoditi. Citav zivot ce probati preko reda, bacat ce otpad na ulicu i ako mu kazes: 'Ispalo Vam nesto', on ce te pokusati prebiti, ako zakljuci da je jaci od tebe' by SZ
Ovo do sad kod nas ne djeluje mi loše ali mi fali par igrača s iskustvom, ne moze se nasa liga igrati sa 7-8 mladica od 18-19-20 godina. Sto se tice ostalih klubova uglavnom se ide na prosjecne igrace s iskustvom igranja u nasoj i okolnim ligama, rudar prijedor i dalje rizikuje sa spancima, kakva je to shema i ko ih dovodi meni je misterija. Borac nista posebno nije doveo, zrinjski takodje rizikuje s ovim tomijem napadacem od 34 godine i nalicem koji je skoro godinu dana izvan fudbala nakon povrede. Siroki se izgleda raspada i nadam se da ce ispasti. željkan, stanje haoticno meni se cini, nesto vrte, traže ali sve je to izgleda dimna bomba. Vidjeceno sta ce biti. Bilo bi idealno kad bi ova dva trofeja mogli uzeti (kup i superkup) a dole prizeljkujem da siroki ispadne i neka ekipa iz rs-a a željkan ce se izvuci. Po mogucnosti nek jos velez izbori evropu.
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Banić, Gojković, Ristovski, Bralić, Ljajić, Cimirot, Beganović, Mamas, Kyeremeh, Renan. Ima tu još i Elezi sa finim iskustvom, kao i Đorđević.ŠTA_JE je napisao/la: ↑16 jan 2026, 23:04Ovo do sad kod nas ne djeluje mi loše ali mi fali par igrača s iskustvom, ne moze se nasa liga igrati sa 7-8 mladica od 18-19-20 godina. Sto se tice ostalih klubova uglavnom se ide na prosjecne igrace s iskustvom igranja u nasoj i okolnim ligama, rudar prijedor i dalje rizikuje sa spancima, kakva je to shema i ko ih dovodi meni je misterija. Borac nista posebno nije doveo, zrinjski takodje rizikuje s ovim tomijem napadacem od 34 godine i nalicem koji je skoro godinu dana izvan fudbala nakon povrede. Siroki se izgleda raspada i nadam se da ce ispasti. željkan, stanje haoticno meni se cini, nesto vrte, traže ali sve je to izgleda dimna bomba. Vidjeceno sta ce biti. Bilo bi idealno kad bi ova dva trofeja mogli uzeti (kup i superkup) a dole prizeljkujem da siroki ispadne i neka ekipa iz rs-a a željkan ce se izvuci. Po mogucnosti nek jos velez izbori evropu.
Previše se potencira da je premlada ekipa, a evo ima 11-12 iskusnih igrača. Pustiti Mamića da radi kako zna. Enrique u PSG-u insistira na mladim igračima, prosjek godina im 23. To su gluposti.
Sve ok, ali nam treba extra lijevo krilo, desni bek.GalileoGalilei je napisao/la: ↑16 jan 2026, 23:36Banić, Gojković, Ristovski, Bralić, Ljajić, Cimirot, Beganović, Mamas, Kyeremeh, Renan. Ima tu još i Elezi sa finim iskustvom, kao i Đorđević.ŠTA_JE je napisao/la: ↑16 jan 2026, 23:04Ovo do sad kod nas ne djeluje mi loše ali mi fali par igrača s iskustvom, ne moze se nasa liga igrati sa 7-8 mladica od 18-19-20 godina. Sto se tice ostalih klubova uglavnom se ide na prosjecne igrace s iskustvom igranja u nasoj i okolnim ligama, rudar prijedor i dalje rizikuje sa spancima, kakva je to shema i ko ih dovodi meni je misterija. Borac nista posebno nije doveo, zrinjski takodje rizikuje s ovim tomijem napadacem od 34 godine i nalicem koji je skoro godinu dana izvan fudbala nakon povrede. Siroki se izgleda raspada i nadam se da ce ispasti. željkan, stanje haoticno meni se cini, nesto vrte, traže ali sve je to izgleda dimna bomba. Vidjeceno sta ce biti. Bilo bi idealno kad bi ova dva trofeja mogli uzeti (kup i superkup) a dole prizeljkujem da siroki ispadne i neka ekipa iz rs-a a željkan ce se izvuci. Po mogucnosti nek jos velez izbori evropu.
Previše se potencira da je premlada ekipa, a evo ima 11-12 iskusnih igrača. Pustiti Mamića da radi kako zna. Enrique u PSG-u insistira na mladim igračima, prosjek godina im 23. To su gluposti.
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
U klubovima sa boljim rejtingom od nas su dovodjeni stotine vecih i boljih talenata nego ova dvojica i nikad nisu dobili sansu tako da je ovo normalna stvar.Maverick je napisao/la: ↑16 jan 2026, 22:28Dovedeni ko veliki talenti i sad ih se za djabaluka pusta. Sta god se desilo nije ih se tek tako trebalo pustat.Turo je napisao/la: ↑16 jan 2026, 16:16Doskorašnji igrači FK Sarajevo Aleksa i Sergej Popović novi su fudbaleri Kozare iz Gradiške.
“FK Kozara Gradiška danas ne dovodi samo pojačanja, danas pokazuje ambiciju, snagu i jasnu namjeru. Braća blizanci. Rođeni Banjalučani. Momci koji su prošli veliki fudbalski put, nosili dres mlađih reprezentativnih selekcija BiH i dolaze kao slobodni igrači iz FK Sarajevo – pravo u srce Gradiške u crveno-bijelu porodicu. Ovo nije potez radi broja. Ovo je potez radi pobjede. Ovo je poruka ligi. Ovo je Kozara koja ide naprijed – bez straha i bez izgovora” – između ostalog su kazali iz Kozare.
- ErosViverosViv
- Kontakt:
jel doveden koji sudija..
Evo hakovali Ljajicu instagram. Sad se zove profil proimage_e_transfers postavlja igrace Intera
Ovaj Musa je fakat ljudina, pravi ambasador kluba. Kaze prati Sarajevo i na zagrijavanju 

Nije ovo Chidi braca, Chidi je niži i ima bujniju kosu. Ovaj je garant neki na probi.
Zaklinj'o si se,
Pehar obećav'o...
Pehar obećav'o...
Dobro si, stvorio mi se taj dojam odlaskom svih onih igraca a dovodjenjem ovih mladjih. Ima tu iskusnih i ozbiljnih igraca.GalileoGalilei je napisao/la: ↑16 jan 2026, 23:36Banić, Gojković, Ristovski, Bralić, Ljajić, Cimirot, Beganović, Mamas, Kyeremeh, Renan. Ima tu još i Elezi sa finim iskustvom, kao i Đorđević.ŠTA_JE je napisao/la: ↑16 jan 2026, 23:04Ovo do sad kod nas ne djeluje mi loše ali mi fali par igrača s iskustvom, ne moze se nasa liga igrati sa 7-8 mladica od 18-19-20 godina. Sto se tice ostalih klubova uglavnom se ide na prosjecne igrace s iskustvom igranja u nasoj i okolnim ligama, rudar prijedor i dalje rizikuje sa spancima, kakva je to shema i ko ih dovodi meni je misterija. Borac nista posebno nije doveo, zrinjski takodje rizikuje s ovim tomijem napadacem od 34 godine i nalicem koji je skoro godinu dana izvan fudbala nakon povrede. Siroki se izgleda raspada i nadam se da ce ispasti. željkan, stanje haoticno meni se cini, nesto vrte, traže ali sve je to izgleda dimna bomba. Vidjeceno sta ce biti. Bilo bi idealno kad bi ova dva trofeja mogli uzeti (kup i superkup) a dole prizeljkujem da siroki ispadne i neka ekipa iz rs-a a željkan ce se izvuci. Po mogucnosti nek jos velez izbori evropu.
Bice ovo lijepa prica.
Samo budite svi ko jedan

Samo budite svi ko jedan
- DoktorXabaras
- Kontakt:
- hordasDoboj
- Kontakt:

Evo nase rotacije + Gelson, Krdzalic i akademci.
Fali ovdje taj neki RB/RWB i jedno krilo za druge formacije. Ali nije ovo lose niti 'premlado' kao sto neki govore.
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
-
Pitaristok
- Kontakt:
Ne znam jel neko od vas prati razvijanje, afirmaciju i transfere igrača, npr ovaj botev plov bugarska, svake godine proda 3 4 5 igrača po par miliona. Liče mi na nas, samo što mi prodamo 1/2.
ovo kad pogledas realno osim desnog bocnog nama ne treba pojacanje, osim u slucaju ako zele igrati sa krilima onda treba dovesti dva krila.hordasDoboj je napisao/la: ↑17 jan 2026, 09:55
Evo nase rotacije + Gelson, Krdzalic i akademci.
Fali ovdje taj neki RB/RWB i jedno krilo za druge formacije. Ali nije ovo lose niti 'premlado' kao sto neki govore.
Mislim da nece biti dolazaka osim ove mladzarije
-
jurisicduska
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Crkvice1988 i 4 gosta.

.png)