Adzem nije znao da ih postavi, ali i ono sto im se na tanjir serviralo oni nisu bili u stanju da završe, Rakić na derbiju šta je fulio je dovoljno da vidiš da je kita, protiv Zrinjskog on i Pejić su jednu jedinu dobru stvar uradili kad su dosli u Želju i nikad više.Pablo11 je napisao/la: ↑18 jan 2026, 15:58Pola igraca sto se pljuje mogu proci, ipak ih je vodio adzem da se razumijemo..ZeljeznicarUberAlles je napisao/la: ↑18 jan 2026, 15:56Ma znam brate, ali ono sto smo gledali od njih prvu polusezonu, fuj… Samo strpljenja nam treba, na to sam najvise i mislio, nece od njih Murinjo igrace napravit, a ne Slaviša, daj Boze da grijesim, al to je tako..BarbareZeljin je napisao/la: ↑18 jan 2026, 14:19
Jbg nemoze ih sad sve rastjerati. Ima ovdije realno materijala za otjerati jos minimalno 10 igraca hladno.
Ja sam i ocekivao da ce sada dovesti 3-4 igraca,malo mi je Boljevicev odlazak iznenadjenje. Plus kad ti ne igra Sosic. Pa si malo prema naprijed u problemu. Pogotovo napadac i krilo ti trebaju.
Ali ovo je samo pocetak.
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
-
ZeljeznicarUberAlles
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Ja davno sam zakletvu dao, da voljeću vječno taj klub.
Ja bih uvijek golmana u21 stavljao. Čim pređe tu kategoriju ide drugi mladi golman. Barem smo uvijek znali golmane praviti. Ostatak ekipe popuniš kvalitetnim igračima gdje neće trpiti radi u21 pravila. Ako ti je odbrana jaka golman je tu da skine 2-3 suta po utakmici i tjt.
Gledaj 200.000 platili igraca iz trece lige koji ima (21) godinu i donosi im golove i asistencije
Ovo je igrac koji je prosle godine igrao cetvrtu ligu i samo polusezonu igrao u trecoj ligi

Poenta je da ne treba puno, bitno je samo naci pravog igraca, a ima sigurno u nekim nizim ligama sa 19,20 godina
Ovo je igrac koji je prosle godine igrao cetvrtu ligu i samo polusezonu igrao u trecoj ligi

Poenta je da ne treba puno, bitno je samo naci pravog igraca, a ima sigurno u nekim nizim ligama sa 19,20 godina
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 18 jan 2026, 16:25, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
-
ZeljeznicarUberAlles
- Kontakt:
Nismo mi Frankfurt braco..NoDi80 je napisao/la: ↑18 jan 2026, 16:23Gledaj 200.000 platili igraca iz trece lige koji ima (21) godinu i donosi im golove i asistencije
Ovo je igrac koji je prosle godine igrao cetvrtu ligu i usao u trecu
Poenta je da ne treba puno bitno je samo naci pravog igraca, a ima sigurno u nekim nizim ligama sa 19,20 godina
Znam brate haha
Kazem samo kad oni mogu iskopati igraca za 200.000 koji ce igrati prvi ligu Njemacke, onda mozemo i mi za puno manje pare naci igrace za nase lige
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
-
ZeljeznicarUberAlles
- Kontakt:
Ma top je to sve sto ti radis i pokusavas, samo to trenutno nije fokus, a i nemas ljude za to trenutno, možda nekad, u skorijoj budućnosti.
- AhmedNurudin
- Kontakt:
Jbg brate da mu dođu ponude Frankfurta, bundesligaša i ekipe koja igra Ligu prvaka i Želje, čak i da ponudimo veću platu jasno je za koga bi se odlučio. Pogotovo se to odnosi na igrače koji nemaju veze za BIH. Jednostavno moramo shvatiti da je Olmo više zasluga menadžera nego samog Dinama, pa se nakon toga mogu dovoditi i igrači poput ovog Domingueza kada vide da ih Dinamo može promovisati. A i tu Evropa igra ključnu ulogu. Ti se sigurno sjećaš jer vidim da pratiš i Robie Burtona, sličnog posla Dinama koji je neslavno završio. Očekivao se Olmov put, došao kao U21 kapiten Velsa pa je praktično završio sa 25 sa ozbiljnim fudbalom.NoDi80 je napisao/la: ↑18 jan 2026, 16:23Gledaj 200.000 platili igraca iz trece lige koji ima (21) godinu i donosi im golove i asistencije
Pažljivo biram riječi, jer Klub si najveći.
Kako stariš, sve te više volim. Kako starim, sve te više bodrim!
Manijak pravi zna kako stoje stvari, zbog tebe su u vrhu sarajevski Plavi.💙
Kako stariš, sve te više volim. Kako starim, sve te više bodrim!
Manijak pravi zna kako stoje stvari, zbog tebe su u vrhu sarajevski Plavi.💙
-
LoveFootball1987
- Kontakt:
Ima sad puno opcija za tu formaciju sa ovim kadrom.1921boy je napisao/la: ↑18 jan 2026, 14:14Sa ovim potpisima 343 djeluje sasvim realna opcija.Pogotovo ako bi doso i Berisa.LoveFootball1987 je napisao/la: ↑18 jan 2026, 13:56Slaviša pored 4-2-3-1, najviše praktikuje 3-4-3.
Muftic / Nastic Karamarko Osmanovic / Prokop Milosevic Erik Odinaka / Cvetanoski Efendic Jaganjac
Isto ovo je moguce transformirat u 4231,Nastic na lijevom beku,spustit Odinaku,Prokopa na desetku.
Iskreno se nadam odlasku Pejica i Obradova nakon dolaska Prokopa i Nastica. Jer ce biti treca opcija i na klupi vrlo rijetko, vise na tribinama.
- Riquelme1921
- Kontakt:
Ne mogu se sva 3 stopera koristiti lijevom nogom, teže je otvarati.LoveFootball1987 je napisao/la: ↑18 jan 2026, 16:35Ima sad puno opcija za tu formaciju sa ovim kadrom.1921boy je napisao/la: ↑18 jan 2026, 14:14Sa ovim potpisima 343 djeluje sasvim realna opcija.Pogotovo ako bi doso i Berisa.LoveFootball1987 je napisao/la: ↑18 jan 2026, 13:56Slaviša pored 4-2-3-1, najviše praktikuje 3-4-3.
Muftic / Nastic Karamarko Osmanovic / Prokop Milosevic Erik Odinaka / Cvetanoski Efendic Jaganjac
Isto ovo je moguce transformirat u 4231,Nastic na lijevom beku,spustit Odinaku,Prokopa na desetku.
Iskreno se nadam odlasku Pejica i Obradova nakon dolaska Prokopa i Nastica. Jer ce biti treca opcija i na klupi vrlo rijetko, vise na tribinama.
Grupa iznad svakog pojedinca.
Haha pa da rano je za te stvariZeljeznicarUberAlles je napisao/la: ↑18 jan 2026, 16:29
Ma top je to sve sto ti radis i pokusavas, samo to trenutno nije fokus, a i nemas ljude za to trenutno, možda nekad, u skorijoj budućnosti.
Jedva cekam protiv Novog Pazara
Slazem se s tim u potpunosti, a mislio sam na nasem trzistu da ima sigurno neko u nizim ligama ko moze igrati prvuAhmedNurudin je napisao/la: ↑18 jan 2026, 16:33
Jbg brate da mu dođu ponude Frankfurta, bundesligaša i ekipe koja igra Ligu prvaka i Želje, čak i da ponudimo veću platu jasno je za koga bi se odlučio. Pogotovo se to odnosi na igrače koji nemaju veze za BIH. Jednostavno moramo shvatiti da je Olmo više zasluga menadžera nego samog Dinama, pa se nakon toga mogu dovoditi i igrači poput ovog Domingueza kada vide da ih Dinamo može promovisati. A i tu Evropa igra ključnu ulogu. Ti se sigurno sjećaš jer vidim da pratiš i Robie Burtona, sličnog posla Dinama koji je neslavno završio. Očekivao se Olmov put, došao kao U21 kapiten Velsa pa je praktično završio sa 25 sa ozbiljnim fudbalom.
Kad oni nadji igraca koji je tek usao u trecu iz cetvrte lige, mora biti u drugim nasim ligama njih koji mogu prvu ligu igrat
Hajde nebitno sad klub je svakako iznenenadio i svaka im cast odavno nisam bio optimisticni, iako uvijek trazim pozitivno hahahah
Jos kad bi nam taj Berisha dosaoo
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 18 jan 2026, 16:46, ukupno mijenjano 1 put.
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Treba biti realan, ovaj spisak je katastrofa.
Uvijek se kod nas mijenjalo, daj mu 3 plate i nek ide, bolje to nego ga plaćaj do ljeta.
Ja stvarno ne vidim kako nama mogu u nastavku pomoći Troupee, Obradov,Pejić,Rakić i Krpić plus Seedorf i Konings.
Trebalo im se dati do znanja da se na njih ne računa.
Također enigma je situacija s Ibraheemom kojeg zastupa Luka Jović i koji je talentovan a također i s Garciom i Freemanom o kojem ništa ne znamo osim da su pod ugovorom. Jesu li riješeni papiri za Garciu ?
Uvijek se kod nas mijenjalo, daj mu 3 plate i nek ide, bolje to nego ga plaćaj do ljeta.
Ja stvarno ne vidim kako nama mogu u nastavku pomoći Troupee, Obradov,Pejić,Rakić i Krpić plus Seedorf i Konings.
Također enigma je situacija s Ibraheemom kojeg zastupa Luka Jović i koji je talentovan a također i s Garciom i Freemanom o kojem ništa ne znamo osim da su pod ugovorom. Jesu li riješeni papiri za Garciu ?
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
-
tiagofaria25
- Kontakt:
Ako ne bude Berisha, mozda Mudraziju zaganjat. 
zagrizli su bili i pitari i zrinjski za njega, ali ne zeli u nasu ligu.
-
LoveFootball1987
- Kontakt:
Ibraheem ce sigurno na posudbu, ima ugovor do 28 a tek mu je 19 godina.StrikeWarzone je napisao/la: ↑18 jan 2026, 16:45Treba biti realan, ovaj spisak je katastrofa.
Freeman je kompenzacija za Gojaka u U19, mora i Dervisi nesto dobiti.
Garcia jos uvijek nije papire zavrsio koliko znam.
Slavisa je nabacio veznjaka jer mora dole isfilterisati, mene vise zabrinjava sto nemamo nikako defanzivnog veznog u timu sto mu je to prirodna pozicija. Sve su nam centralni ili ofanzivni vezni.
garcia zbog papira nije igrao ni u hrvatskoj. sta je god, ocito da je nemoguce zavrsiti i ne treba racunati na njega. steta, kazu da ima slifa.LoveFootball1987 je napisao/la: ↑18 jan 2026, 16:55Ibraheem ce sigurno na posudbu, ima ugovor do 28 a tek mu je 19 godina.
Freeman je kompenzacija za Gojaka u U19, mora i Dervisi nesto dobiti.
Garcia jos uvijek nije papire zavrsio koliko znam.
Slavisa je nabacio veznjaka jer mora dole isfilterisati, mene vise zabrinjava sto nemamo nikako defanzivnog veznog u timu sto mu je to prirodna pozicija. Sve su nam centralni ili ofanzivni vezni.
ja bi kontaktirao surdanovica. stimac ne racuna na njega.
-
enterofuryl
- Kontakt:
Ne znam koji smo k dovodili Slavisu kad imamo na forumima ljude koji mogu voditi klubove i tjerati svaki rok po 15 igracaStrikeWarzone je napisao/la: ↑18 jan 2026, 16:45Treba biti realan, ovaj spisak je katastrofa.
- gegenpressing
- Kontakt:
Nekad je neko znao zaraditi na raskidimaStrikeWarzone je napisao/la: ↑18 jan 2026, 16:45Treba biti realan, ovaj spisak je katastrofa.
Pa nisu ni oni budale,iskeširaj ugovor,samo vidi do kad imaju ugovore,imaš ovaj naš sindikat,e sad zamisli ove naše iz EU,kako su zaštićeni.
Brohra ribo se...
-
Railwayman30
- Kontakt:
A kada se vraca Sosic?
Vjerovatno naredne sezone isto kao Foco . Imaju oni ozbiljne povrede i bolje da se vrate 100 posto spremni nego da rizikuju opet povredu .
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
- dubioza144
- Kontakt:
Ma steta je Hodzica ne potpisat, prodat ga mozemo, uz to nece mu bit potrebno puno vremena da vrati formu i prilagodi se.
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Trenutno korisnika/ca: eldin1987, kogmagie46, Levin, nedimmmm1337, OzmoodPinglewood, ristagrad i 87 gostiju.