NBA 2025-26 Regular Season
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
-
TripleThreat
- Kontakt:
Re: NBA 2025-26 Regular Season
I šta s tim? Svugdje je negdje boba falila. Šta je bilo sljedeće godine?
Šta je bilo u Phoenixu?
Šta je bilo u Phoenixu?
"Your favorite player's favorite player" - MB
Pa nista,red bi bio da se i to spomeneTripleThreat je napisao/la: ↑17 jan 2026, 19:25I šta s tim? Svugdje je negdje boba falila. Šta je bilo sljedeće godine?
Šta je bilo u Phoenixu?
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
on moze biti vodja u ekipu gdje drugima vodja ne treba, ostalo mrka kapa, pogotovo mladjim igracima
Kakve gluposti se o Durantu pisu da nije vrijedno replike, opade mi IQ citajuci nivo retardiranosti.
Nego ovi Knicksi se usmrdili k'o romska mahala, nema sanse da ce proci nikad im laksi istok, a ovaj tu Rakete spominje
Nego ovi Knicksi se usmrdili k'o romska mahala, nema sanse da ce proci nikad im laksi istok, a ovaj tu Rakete spominje
Evo alema jel to Houston pobjedio nekoga?
Nema brunsona njima i to ti je kraj. A mi krenuli bez Tatuma, Jruea, Porzingisa, Horforda pa i Korneta reci cu, svi pa i mi sami navijaci smo kontali bice borba to od 6-8 mjesta al evo sto ti je ekipa i sistem. Mazulla je jedan manijak u pozitivnom smislu iako me dosta cesto i nervira
Nema brunsona njima i to ti je kraj. A mi krenuli bez Tatuma, Jruea, Porzingisa, Horforda pa i Korneta reci cu, svi pa i mi sami navijaci smo kontali bice borba to od 6-8 mjesta al evo sto ti je ekipa i sistem. Mazulla je jedan manijak u pozitivnom smislu iako me dosta cesto i nervira
-
TripleThreat
- Kontakt:
Jeste. Jedino tad i izađe iz rupe
- superFrankie
- Kontakt:
Nego, kako ste prosli?alemsa je napisao/la: ↑14 jan 2026, 20:40Ma neam kad a i jebte kosarka sad, imamo sansu da odemo u SB, jedan superbowl je vrijedniji od 10 nba titula.TripleThreat je napisao/la: ↑14 jan 2026, 20:08Standardna stalna šuplja priča bez pokrića i konkretnih argumenata. Moglo bi opet biti nestajanja s teme u kasnom aprilu. Toliko od mene.
Dobro, necemo CJ platiti, odbrana ce ostati, samo QB zamjeniti, mozda trade za Burrow i lagano. Jes'il vidio brata Aziza kako igra, 2 fumbles.
Moram mu dres kupiti ali rasprodan, Agent O Azeez babo
- superFrankie
- Kontakt:
I da se to desi ne bih bio tako siguran da bi dosli do sb. Toliko si hvalio tu odbranu, a oni od Patsa lagano 28 primise, a moglo je i vise da je Maye malo smireniji bio u odredjenim momentima
-
TripleThreat
- Kontakt:
Kakva tragedija od franšize...superFrankie je napisao/la: ↑19 jan 2026, 00:56Nego, kako ste prosli?alemsa je napisao/la: ↑14 jan 2026, 20:40Ma neam kad a i jebte kosarka sad, imamo sansu da odemo u SB, jedan superbowl je vrijedniji od 10 nba titula.TripleThreat je napisao/la: ↑14 jan 2026, 20:08Standardna stalna šuplja priča bez pokrića i konkretnih argumenata. Moglo bi opet biti nestajanja s teme u kasnom aprilu. Toliko od mene.

Hajd do SB, ali ni do CCG nisu dogurali nikad... A šta kaže, imaju šansu da odu u SB
- superFrankie
- Kontakt:
Ma sramotno, u zivotu nikog nisam vidio da je ovoliko delulu kao AlemTripleThreat je napisao/la: ↑19 jan 2026, 01:10Kakva tragedija od franšize...
Hajd do SB, ali ni do CCG nisu dogurali nikad... A šta kaže, imaju šansu da odu u SB![]()
Ma sta su primili 28, lik 5 turnovera imao, 4 picks. Od kojih je jedan bio pick 6. I to nas ubilo, bilo 10-7 i lik njima bacio za td. Ubilo momentum citav, nisi realan. Odbrana nista nije kriva, odbrana beton.superFrankie je napisao/la: ↑19 jan 2026, 01:08I da se to desi ne bih bio tako siguran da bi dosli do sb. Toliko si hvalio tu odbranu, a oni od Patsa lagano 28 primise, a moglo je i vise da je Maye malo smireniji bio u odredjenim momentima
Durant od sinoć 6. strijelac svih vremena, treba mu 731 poen da pređe jordana na 5. mjestu
- Shategabri
- Kontakt:
Vjerujem da ima tema negdje za taj američki ragbi, pa tamo opleti.alemsa je napisao/la: ↑14 jan 2026, 20:40Ma neam kad a i jebte kosarka sad, imamo sansu da odemo u SB, jedan superbowl je vrijedniji od 10 nba titula.TripleThreat je napisao/la: ↑14 jan 2026, 20:08Standardna stalna šuplja priča bez pokrića i konkretnih argumenata. Moglo bi opet biti nestajanja s teme u kasnom aprilu. Toliko od mene.
Mojne nam ovdje tih superbovlova
Koševo Zapad
da, 35 tekmi po 22 poena prosječno i peti je
ako nekog ovo zanima
Zar nije trebalo biti USA vs World?
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
A sto ne bi zanimalo @filipe? AS je AS i pokazuje svojevrsnu nagradu za igru pojedinca tokom sezone.Sam dogadjaj je nesto drugo, ali vjerujem da ce i on krenuti na bolje.
Na Istoku apsolutno nemam zamjerke za startnu petorku.Zasluzeno svi.Na Zapadu je tu trebao biti Edwards ispred Currya.
Treba sad vidjeti kako ce Jamesa ugurati na AS?
Na Istoku apsolutno nemam zamjerke za startnu petorku.Zasluzeno svi.Na Zapadu je tu trebao biti Edwards ispred Currya.
Treba sad vidjeti kako ce Jamesa ugurati na AS?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.