Imali smo sreće,ja sam dao ovdje komentar tokom prvog poluvremena,od dva zla ne zna se koje je gore,jer po meni je bila slaba kosarka sinoć na obje strane.Shategabri je napisao/la: ↑22 jan 2026, 08:16Ne bih se složio da bi izgubili.Amirutah1988 je napisao/la: ↑22 jan 2026, 07:40Ne ,već realan,Bosna bi izgubila utakmicu u Rumuniji da je kojim slučajem se sinoć igralo tamo,to je 100%![]()
Oni su ušli u utakmicu tako da im je u prvoj četvrtini sve ulazilo, neke trice preko ruke, nama ništa.
No, vidjelo se da smo bolja ekipa i da preokret neće doći u pitanje.
Sinoć su svi pomalo doprinijeli, eto Young koji nije ništa ubacio (nije puno ni šutao), opet neke bitne ukradene lopte, bitni skokovi, asistencije, onda Joesaar, Plummer već standardno vuče ekipu, West, čak je i Atić dobro izgledao, Halilović, Đoko...
Utakmica je bila teza u odnosu na onu u Rumuniji,barem meni,ali ja sam i ocekivao otpor Oradee jer se znalo da dolaze u Sarajevo na sve ili ništa.
Pohvalna su dva segmenta po meni sinoć,skokovi i za Bosnu neobično,uspješno izvedena slobodna bacanja.
Da je bilo po starom ,i da je taj segment bio na 50/60%imali bi egal utakmicu do kraja.