Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Sav kapacitet narod(A) BiH je sazet na ovoj temi.
- VibeTribeX
- Kontakt:
Morpheus je napisao/la: ↑21 jan 2026, 15:08Čuj slave, hajde ne lupaj, ne piši samo da bi nešto napisaoVibeTribeX je napisao/la: ↑21 jan 2026, 13:56sve neke bombe od transfera
pitari "slave" ovog sto ima 2 nastupa i ukupno 61 min u 2025/2026 sezoni, u klubu koji je ubjedljivo zadnji u "prejakoj" Danskoj Superligi
mi opet od ovog sto je dosao iz TSV Hartberg (morao google da nadjem klub) ocekujemo cuda
nisam ja kriv sto ti ne kontas kada je nesto "quote unquote"
ali tu smo da pojasnimo onima sa posebnim potrebama
od danas cu sa tobom polako i vrlo pazljivo
pomalo da mozes lagano da svaris gradivo
nisi ti kriv sto se priroda poigrala sa tvojim IQ
Miske, operi viljuškar i nijedne da nisam čuo.
- VibeTribeX
- Kontakt:
cijela ova tema o PL je sastavljena 90 % od komentara koji su na nivou "jo Hamo vid` mu glave"
poneko ima tragova neke analitike u svojim postovima
ostali samo jedni druge nazivaju pogrdnim imenima
Miske, operi viljuškar i nijedne da nisam čuo.
bvsic je napisao/la: ↑22 jan 2026, 11:53![]()
![]()
Ovakvog igraca da ti Maribor ukrade za 100k
https://meridi.ansport.ba/featured/dari ... r-maribor/
Ma kakvi oni, brkovic im bajke isprico neko bombu bacio, ako nisu u stanju bili dati 200 250k eur za ovog onda o cemu pricamo.
Sad ce reci ljubomorni ovo ono,kontaju bas ce nas zaboljeti neki transfer koji oni rade? Ali hajd zanimljivo gledati ove lozione
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Uništili temu, nemaš šta pametno pročitati, ima par dobrih koji pišu ali i oni su prestali kad su so ovi nakotili.
Pustite im temu neka pišu šta hoće nisu zanimljivi
Pustite im temu neka pišu šta hoće nisu zanimljivi
Forza Željo
Željo je šampion
Ja sa strane sjedim, posmatram i ne vjerujem. Ićo
Željo je šampion
Ja sa strane sjedim, posmatram i ne vjerujem. Ićo
Ja nista ne bi imao protiv da smo ga doveli umjesto Turkesa/Renana vala, pljacka 100-200k realnoRule_hz je napisao/la: ↑22 jan 2026, 11:58bvsic je napisao/la: ↑22 jan 2026, 11:53![]()
![]()
Ma kakvi oni, brkovic im bajke isprico neko bombu bacio, ako nisu u stanju bili dati 200 250k eur za ovog onda o cemu pricamo.
Sad ce reci ljubomorni ovo ono,kontaju bas ce nas zaboljeti neki transfer koji oni rade? Ali hajd zanimljivo gledati ove lozione
Ne bi došao ni kod vas, ni kod nas, jer neće u ovu ligu, sam je izabrao Maribor.bvsic je napisao/la: ↑22 jan 2026, 12:04Ja nista ne bi imao protiv da smo ga doveli umjesto Turkesa/Renana vala, pljacka 100-200k realnoRule_hz je napisao/la: ↑22 jan 2026, 11:58bvsic je napisao/la: ↑22 jan 2026, 11:53![]()
![]()
Čak je Mura prvobitno htjela odbiti 100k, ali on insistirao i pustili ga
Kako mislis ukrao nismo ni pregovarali s njimbvsic je napisao/la: ↑22 jan 2026, 11:53![]()
![]()
On je spomenut samo onako, ali nam nije prioritet, jer Zeljo ima druge napadace na listi
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Tata se ne odbija.Arma00 je napisao/la: ↑22 jan 2026, 12:18Ne bi došao ni kod vas, ni kod nas, jer neće u ovu ligu, sam je izabrao Maribor.
Čak je Mura prvobitno htjela odbiti 100k, ali on insistirao i pustili ga
Opet moram dusku stavitNoDi80 je napisao/la: ↑22 jan 2026, 12:19Kako mislis ukrao nismo ni pregovarali s njimbvsic je napisao/la: ↑22 jan 2026, 11:53![]()
![]()
On je spomenut samo onako, ali nam nije prioritet, jer Zeljo ima druge napadace na listi
jurisicduska je napisao/la: ↑13 jan 2026, 23:29Kad je dobar igrac znaju novinari kad je los suplja nema vise mahale.
-
Kajkutenjoyer
- Kontakt:
ja koliko vidim ovoj temi bi dao novo ime:"Pokusavamo spustiti Zelju" jer citava je tema o Zelji i ničemu drugom....Rule_hz je napisao/la: ↑22 jan 2026, 11:58bvsic je napisao/la: ↑22 jan 2026, 11:53![]()
![]()
nek crknu dusmani, najjaci smo
-
jurisicduska
- Kontakt:
Ova tema je izgubila svaki smisao onog trenutka kada su se nakotili ovi psihički slučajevi, navijači Sarajeva, koji imaju svoje viber i telegram grupe i koji su po cijeli dan na ovom forumu, gdje po direktivi pišu i ponavljaju iste floskule. Sve se svodi na spamovanje teme i zatrpavanje foruma besmislenim upisima. Forum je zbog takvih postao nečitljiv i beskoristan.
Čazim RahibićNoDi80 je napisao/la: ↑22 jan 2026, 12:19Kako mislis ukrao nismo ni pregovarali s njimbvsic je napisao/la: ↑22 jan 2026, 11:53![]()
![]()
Muamer Huskanović
Elvir Koljić
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Nodi tek sad vidim da si dobio i temu za skauting, cestitke !!
Zasluzio si svojim radom
Zasluzio si svojim radom
jalija je napisao/la: ↑22 jan 2026, 12:48Ova tema je izgubila svaki smisao onog trenutka kada su se nakotili ovi psihički slučajevi, navijači Sarajeva, koji imaju svoje viber i telegram grupe i koji su po cijeli dan na ovom forumu, gdje po direktivi pišu i ponavljaju iste floskule. Sve se svodi na spamovanje teme i zatrpavanje foruma besmislenim upisima. Forum je zbog takvih postao nečitljiv i beskoristan.
Kakva glupa recenica ko je kriv ostqlim grupama tj navijacima ako ih uopste ima , a zna se da nema, da pisu ovdje jedine tri grupe navijaca u ovoj drzavi su mnogobrojne i vrse se diskusije pa kakve god, svinjski 5 navijaca na ovoj temi, listica 2 navijaca, leseva 3 ostalo sve mi i strumfovi i rodjeni... O cemu ti pricas. Imas potpuno pravo diskutovati o bilo cemu. A generalno kad uzmes stanje trenutno nemas sa njima ni o cemu diskutovati kad se bogalji javljaju na nacionalistički stav.. i to je to ostqlo je sve zajebancija i podjebavanje.
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Jakupović je veliki talenat, ali koliko je pametno da on uopće dolazi u BiH? Šta on to može više naučiti ovdje nego u USA?