Dovest ćemo boljeg
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
KarloIvandic
- Kontakt:
- luckystrike
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Igrao sam s njim u ratu u Kaknju. Mi bili tamo na terenu pa igrali nekoliko puta protiv Rudara, Zuka bio u Rudaru a u mojoj jedinici bilo nekoliko fubalera pa smo odigrali nekoliko utakmica na pola terena poprijeko. Zuka je ljudina. Radio je u Koševu vozio pacijente i lijekove ponlrugu bolnice.
Utakmica na Koševu mislim da je bio Troglav ili Posušje, uleti frajer Zuki sa dvije noge s leđa, skrši ga dobro. Ukazali mu pomoć na stazi, ustaje Zuka okreće se prema nama na istoku pita “Koji je”…
Šta bi od onog tvog pojačanja?Sazg je napisao/la: ↑22 jan 2026, 16:03Igrao sam s njim u ratu u Kaknju. Mi bili tamo na terenu pa igrali nekoliko puta protiv Rudara, Zuka bio u Rudaru a u mojoj jedinici bilo nekoliko fubalera pa smo odigrali nekoliko utakmica na pola terena poprijeko. Zuka je ljudina. Radio je u Koševu vozio pacijente i lijekove ponlrugu bolnice.
Utakmica na Koševu mislim da je bio Troglav ili Posušje, uleti frajer Zuki sa dvije noge s leđa, skrši ga dobro. Ukazali mu pomoć na stazi, ustaje Zuka okreće se prema nama na istoku pita “Koji je”……. Nakon 3 minute Zuka ko supermen u zraku jedna noga u pluća druga u stomak. KRALJ. Od njega je gore udarao samo Kemo Elkaz.
Jesi li bio u ŠVK ili u CL-ovima?Sazg je napisao/la: ↑22 jan 2026, 16:03Igrao sam s njim u ratu u Kaknju. Mi bili tamo na terenu pa igrali nekoliko puta protiv Rudara, Zuka bio u Rudaru a u mojoj jedinici bilo nekoliko fubalera pa smo odigrali nekoliko utakmica na pola terena poprijeko. Zuka je ljudina. Radio je u Koševu vozio pacijente i lijekove ponlrugu bolnice.
Utakmica na Koševu mislim da je bio Troglav ili Posušje, uleti frajer Zuki sa dvije noge s leđa, skrši ga dobro. Ukazali mu pomoć na stazi, ustaje Zuka okreće se prema nama na istoku pita “Koji je”……. Nakon 3 minute Zuka ko supermen u zraku jedna noga u pluća druga u stomak. KRALJ. Od njega je gore udarao samo Kemo Elkaz.
Ma ne zna ni ovaj moj što mi je javio da pregovaraju. Sinoć ga pitam, kaže ne znam ništa. Ja bih volio sa dođe, gledao sam ga nekoliko puta u živo i odličan je.N3R3D je napisao/la: ↑22 jan 2026, 16:04Šta bi od onog tvog pojačanja?Sazg je napisao/la: ↑22 jan 2026, 16:03Igrao sam s njim u ratu u Kaknju. Mi bili tamo na terenu pa igrali nekoliko puta protiv Rudara, Zuka bio u Rudaru a u mojoj jedinici bilo nekoliko fubalera pa smo odigrali nekoliko utakmica na pola terena poprijeko. Zuka je ljudina. Radio je u Koševu vozio pacijente i lijekove ponlrugu bolnice.
GBR ŠVKŠTA_JE je napisao/la: ↑22 jan 2026, 16:07Jesi li bio u ŠVK ili u CL-ovima?Sazg je napisao/la: ↑22 jan 2026, 16:03Igrao sam s njim u ratu u Kaknju. Mi bili tamo na terenu pa igrali nekoliko puta protiv Rudara, Zuka bio u Rudaru a u mojoj jedinici bilo nekoliko fubalera pa smo odigrali nekoliko utakmica na pola terena poprijeko. Zuka je ljudina. Radio je u Koševu vozio pacijente i lijekove ponlrugu bolnice.
Ma Kacavenda uredno bio na pripremama Laska, zabio i go protiv CSKA, mislim da tu nema nikakve sanse.
Sazg je napisao/la: ↑22 jan 2026, 16:37GBR ŠVKŠTA_JE je napisao/la: ↑22 jan 2026, 16:07Jesi li bio u ŠVK ili u CL-ovima?Sazg je napisao/la: ↑22 jan 2026, 16:03
Igrao sam s njim u ratu u Kaknju. Mi bili tamo na terenu pa igrali nekoliko puta protiv Rudara, Zuka bio u Rudaru a u mojoj jedinici bilo nekoliko fubalera pa smo odigrali nekoliko utakmica na pola terena poprijeko. Zuka je ljudina. Radio je u Koševu vozio pacijente i lijekove ponlrugu bolnice.
Hamulicu propao transfer u Portugal.
-
jurisicduska
- Kontakt:
Nek dodje da i igraci imaju sta guzitijurisicduska je napisao/la: ↑22 jan 2026, 18:54Nemoj ga majke ti prizivati razjebao bi nam ovo malo zajedništva sto se napravilo među igracima.
- MokraKifla
- Kontakt:
Neki update na povredu Bralica?
Akrep je napisao/la: ↑22 jan 2026, 18:58Nek dodje da i igraci imaju sta guzitijurisicduska je napisao/la: ↑22 jan 2026, 18:54Nemoj ga majke ti prizivati razjebao bi nam ovo malo zajedništva sto se napravilo među igracima.
The saddest thing in life is wasted talent.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Sve stoji, slažem se, prije svega nema potrebe praviti pritisak na djecu.ErosViverosViv je napisao/la: ↑22 jan 2026, 14:11Bezveze se stavlja meta nakon par minuta seniorskog fudbala. Jesu djeca korektno odigrala generalno ali je to sve do aprila nepoznato. Pa teži ti je zrinjski u mostaru ili borac u bl nego ova utakmica.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑21 jan 2026, 16:03Zna se to od prije, dečko strašno dobro igra za juniore, nadao sam se da će dobiti priliku u prvom timu.ErosViverosViv je napisao/la: ↑21 jan 2026, 15:56eno odmah generacijski talenti nakon par minuta u remiju prve pripremne utakmice protiv ispodprosjecne ekipe.
Ne bi ga uopšte vraćao u juniore, on mora dobiti minutažu u seniorskom fudbalu.
Kao što sam već i govorio, Turkeš je teški odron, Renan za nijansu bolji, treba nam napadač ko suho zlato.
Svakako da je Dreca isto odličan bio, ali ne može mi nikako igra Anesa iz glave izaći, aferim.
Ja sam za dati sud tek nakon 10 takmičarskih utakmica. To borio se, trčao itd ne pije više vode ni u našoj ligi.
Koliko si pretrčao za koliko vremena, kojim intenzitetom, koliko ubrzanja, otkucaji svakih 15 minuta, koliko si imao tačnih pasova prema naprijed, prema nazad, koliko presječenih lopti, koliko izgubljenih, jesi li učestvovao u golu, predasistencije, ključni pasovi, radius kretanja s loptom i bez, šta si i koliko dopustio igračima koje si markirao, na koliko lopti si se ponudio i primio, koliko uspješnih primanja je protivnik do tebe imao, kako ti klub kotira u ligi i još milion parametara.
Kada profesionalci podvuku crtu, to ne bude neka fenomenalna partija/sezona/godina kako mi na forumu predstavimo i zato nam istaknuti omladinci završe u turskoj ili nekom otoku, mi uzmemo dobar postotak od narednog transfera koji u 99% slučajeva nije bio veći nego onaj za koji ga prodamo.
Na kraju, imaš i sudije pa sve ovo padne u vodu kroz 2 kola.
ALI, isto tako, grijeh bi bio da već sad ne dobiju određenu minutažu u seniorskom fudbalu i da ih probamo dodatno razvijati.
Evo recimo imaš Čelik u kupu, bude li povoljan rezultat, super bi bilo Anesa nagraditi sa 20-30 minuta u kupu.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
ne ocekujte od ovih mladih stonsu na pripremama da svi budu dobri, ako od njih izvuceno dva igraca koji ce biti sa prvim timom slijeddce sezone to ce biti puni pogodak.
Mnogo je talenata doslo do seniora i zavrsili na kraju po nizim ligama.
Bitno je istim dati sansu, raditi kvalitetno i da imaju dobre i pametne ljude oko sebe i onda se iz njih mize izvuci maksimum.
Nama je ovaj ostatk sezone odlican da promovisemo i damo sansu tim momcima i da se vidi na koga se moze racunati slijedece sezone.
u kupu ne bih nista konbinovo treba igrati jedna u21 odtalo najiskusnije sta moze, jer kup je priorotet i ako ga ne uzmu to ce biti katastrofa.
Mnogo je talenata doslo do seniora i zavrsili na kraju po nizim ligama.
Bitno je istim dati sansu, raditi kvalitetno i da imaju dobre i pametne ljude oko sebe i onda se iz njih mize izvuci maksimum.
Nama je ovaj ostatk sezone odlican da promovisemo i damo sansu tim momcima i da se vidi na koga se moze racunati slijedece sezone.
u kupu ne bih nista konbinovo treba igrati jedna u21 odtalo najiskusnije sta moze, jer kup je priorotet i ako ga ne uzmu to ce biti katastrofa.