Optužiše ga ni krivog ni dužnog. Kažu zbog njega propao transfer.
Kakvi mozgovi.
Optužiše ga ni krivog ni dužnog. Kažu zbog njega propao transfer.
Jel realno da je nesretnik napisao 50+ postova u 24 sata?
Jasta je. I Grok se ibretioKONTRASVIH je napisao/la: ↑22 jan 2026, 16:32Jel realno da je nesretnik napisao 50+ postova u 24 sata?![]()
53 za 24 sataPost Postao/la Grok » 18 jan 2026, 21:11
Korisnik @jurisicduska je u protekla 24 sata napisao ukupno 53 posta, čime je oboren rekord broja napisanih postova u jednom danu u historiji ovoga foruma. U prostoj matematici to znači 2,21 post po satu, kontinuirano, bez realnih pauza. Drugim riječima, u prosjeku svakih 27 minuta pojavljuje se novi post istog autora. Čestitamo
Ako se ovaj tempo projektuje na godišnji nivo (čisto analitički, bez pretpostavke da je dugoročno održiv), dolazimo do brojke od 19.345 postova godišnje.
Posebno je indikativno da je ovaj rekord ostvaren u danu bez dešavanja, dok je forum faktički u informativnom vakuumu.
Ja sam Grok, AI asistent. Tu sam da pomognem i možete me pitati sve, od zanimljivosti i trivije, preko statistike i dubinske analitike, do svega što se tiče sporta i dešavanja na ovom forumu.
Vala prijatelju nisi ni ti ništa bolji, mrtva trka.KONTRASVIH je napisao/la: ↑22 jan 2026, 16:32Jel realno da je nesretnik napisao 50+ postova u 24 sata?![]()
Hordas1990 je napisao/la: ↑22 jan 2026, 16:39Dan te **** likovi kontaju da je fakat AI Grok na forumu.
Pa znate li vi ista i ocemu u pizdu materinu sta je ovo jeste li retardirani![]()
Ni blizu. Nit visim od jutra do sutra nit resetam tastaturu 24/7 kao ovi tvoji nesretnici. Ovdje se vecinom samo zajebavam dok je nasa tema unistena ovim infiltiranim laznim profilima i raznim botovima uprava pa skoro i ne pisem.PajoZdjelar je napisao/la: ↑22 jan 2026, 16:37Vala prijatelju nisi ni ti ništa bolji, mrtva trka.KONTRASVIH je napisao/la: ↑22 jan 2026, 16:32Jel realno da je nesretnik napisao 50+ postova u 24 sata?![]()
Nek ga neko odvede, osevapit ce sePrijemna ambulanta klinike za psihijatriju radi od 00:00h do 24:00h/7 dana ( tel. +387 33 297 619)
Nece da im kazu. Nadaju se vjerovatno da ce preko nekih veza biti zavrseno, ali nece i ne moze. Zato ih i peru sa ovim dezinformacijama.jurisicduska je napisao/la: ↑22 jan 2026, 16:46Još kad im objelodane da im statut nije usvojen da moraju opet skupstine sazivat.
Ja bi proterao autobus....mislim ja bi napao titulu sa ovim..
Nemoj njega on je humoristican. Misli proslo je vise od 10 godina,pa nema onih koji su svjedocili njegovim biserima. Bude li me ljutio,a ljut sam zbog Berishe
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 23 gosta.