Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
E stvarno sad mislim da ih ne trebate vise zayebavat
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Pola shizobrigade ima profil na nasoj temi. Samo sto se neki izofiraju kao boki86 dok drugima to prolazi svakodnevno. To je toliko opsjednuto19vendetta87 je napisao/la: ↑22 jan 2026, 16:16Pod kojim nickom pises na temi FK Zeljeznicar?jurisicduska je napisao/la: ↑22 jan 2026, 15:38Ja ne znam je li namjerno ili slucajno ali Berisha je dosao avionom u Antaliju koji je sletio u 19:21.
Vidim da uredno citas nas pdf, a nikad nisam vidio tvoj nick među gostima na temi, a vecinu ostalih sam viđao...cudno malo, zar ne?![]()

HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
- avalPacidoroP
- Kontakt:
A evo najrealnije nas boli tuki i uopste ne pratimo ko vama dolazi, ne dolazi, potpisuje ili ne potpisuje..
A vi evo od početka se naložite kad nas neko odbije, biće da je prpa..
Ljubi vas facko
A vi evo od početka se naložite kad nas neko odbije, biće da je prpa..
Ljubi vas facko
Rece lik koji ima 60 kuka, dvoje djece i koji se povazdan na forumu prepire sa momcima kojima moze biti otacjurisicduska je napisao/la: ↑22 jan 2026, 16:17Imam dva tri ne znam sad koji ti tacno treba.19vendetta87 je napisao/la: ↑22 jan 2026, 16:16Pod kojim nickom pises na temi FK Zeljeznicar?jurisicduska je napisao/la: ↑22 jan 2026, 15:38Ja ne znam je li namjerno ili slucajno ali Berisha je dosao avionom u Antaliju koji je sletio u 19:21.
Vidim da uredno citas nas pdf, a nikad nisam vidio tvoj nick među gostima na temi, a vecinu ostalih sam viđao...cudno malo, zar ne?![]()
![]()
Sta sjediš po cijeli dan i gledaš ko je online na temi.
Imam jednu tajnu da ti otkrijem. Može se forum citati i kad nisi logovan. Ovaj savjet ti je besplatan slijedeci moras platiti.
Da editujem post da se let3 naljuti. Sve im smeta. Sta ste nervozni doći će bolji.
Neki dan oborio rekord u postovima
I ne ljuti se let3, samo konstatuje.
- Combattente87
- Kontakt:
Šta pišu ljudi, kaže mora noćni život napredovati da bi došao kozojeb da igra u klub iz tog grada...
Sarajevo za Linc doslovno Las Vegas! Izvadi gutu na sto i doćiće u Stupčanicu Leao na krilo a Levandovski u špic !Baš se dole po arabiji živi ovim evropljanima umjesto da po Milanu, Rimu i Parizu šibaju modele....pare pare i samo pare!
Zadnja izmjena: Combattente87, dana/u 22 jan 2026, 16:25, ukupno mijenjano 1 put.
BORAC U SRCU VRBAS U VENAMA !
A ovo je na drugom mjestuzeljovolimte je napisao/la: ↑22 jan 2026, 15:22A **** ga sta ces kad si glup pa trokirasMorpheus je napisao/la: ↑22 jan 2026, 14:39Najtužniji je ovaj tvoj post, komplet, od prvog do zadnjeg slovazeljovolimte je napisao/la: ↑22 jan 2026, 00:47Najtuznije sto se od Ljajica napravi mit, zbog gola iz slobodnog udarca covjek je u rangu rahmeti Asima..
Uglavnom neuporediva dva igraca. Adem je svoju "ozbiljnu" karijeru zavrsoo nakon Besiktasa gdje godinu dana nije imao klub. Probao u nekom sporu tako je igrao da je na kraju birao da li ce zavrsiiti karijeru ili u tada mrtvom Novom Pazaru. Svaka mu cast jer mu nije bilo ispod casti da dodje igra i tamo dokaze da je ipak malo iznad te lige.
U Sarajevo dosao zbog sulude i ogromne plate. Cak je i trener Zekic bio protiv toga i nakon potpisa podnosi ostavku..
Za Sarajevo generalno vazniji je igrac Mlinaric nego Ljajic. Da je bio strasan bio je sad je realno level ove lige. Cak i Elezi puno bolje partije pruza od Adema. Ali je ipak on glavna zvijezda zbog svoje reputacije.
Berisa sa druge strane dolazi iz puno ozbiljnije ekipe i lige nego sto je Novi Pazar i Srbija i jos je aktuelni reprezetativac Kosova. Meni totalno nemoguce da dodje u nasu ligu, a pogootovo kod nas..
Uglavnom i da dodje ne mozes nista ovdje predvidjeti. Vrancic i Zahirovic su totalni flopovi ispali dok su Tatar i Stevanovic prekucali ligu..
-
jurisicduska
- Kontakt:
Jest eto 300 godina imam. Gdje nađe 60 živ bio.let3 je napisao/la: ↑22 jan 2026, 16:24Rece lik koji ima 60 kuka, dvoje djece i koji se povazdan na forumu prepire sa momcima kojima moze biti otacjurisicduska je napisao/la: ↑22 jan 2026, 16:17Imam dva tri ne znam sad koji ti tacno treba.19vendetta87 je napisao/la: ↑22 jan 2026, 16:16
Pod kojim nickom pises na temi FK Zeljeznicar?
![]()
Sta sjediš po cijeli dan i gledaš ko je online na temi.
Imam jednu tajnu da ti otkrijem. Može se forum citati i kad nisi logovan. Ovaj savjet ti je besplatan slijedeci moras platiti.
Da editujem post da se let3 naljuti. Sve im smeta. Sta ste nervozni doći će bolji.![]()
Neki dan oborio rekord u postovima![]()
I ne ljuti se let3, samo konstatuje.
Ja sam seyoboy1921 na vašoj temi da ne dumate koji smo nikovi. Opasne vas neke paranoje pucaju.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 22 jan 2026, 16:27, ukupno mijenjano 1 put.
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Pravda sa SejoBoy-a

Optužiše ga ni krivog ni dužnog. Kažu zbog njega propao transfer.
Kakvi mozgovi.
Nikad poraz, samo lekcija.
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Jel realno da je nesretnik napisao 50+ postova u 24 sata?
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
-
jurisicduska
- Kontakt:
Jel realno da čim vam nešto nizbrdo krene da razvodnjavate priču na 20 drugih tema. Coporativno. I onda mi imamo grupe. Hahahahahah
Moram 50 postova napisat kad vas 50 pise nebuloze dok svakom odgovoriš eto te. A bezveze mi nešto da vas pustim da pričate gluposti.
Da ponovim prosjek mojih postova 2 a vasih bolesnika ima sa prosjekom od 10 a pisu 10 godina.
Moram 50 postova napisat kad vas 50 pise nebuloze dok svakom odgovoriš eto te. A bezveze mi nešto da vas pustim da pričate gluposti.
Da ponovim prosjek mojih postova 2 a vasih bolesnika ima sa prosjekom od 10 a pisu 10 godina.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 22 jan 2026, 16:34, ukupno mijenjano 1 put.
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Ne smije niko ovdje rijec napisat, vi poludite odmah. Ljudi vas malo zajebavaju koliko bi mogli i trebali. Sta ocekujete tacno?
Jasta je. I Grok se ibretioKONTRASVIH je napisao/la: ↑22 jan 2026, 16:32Jel realno da je nesretnik napisao 50+ postova u 24 sata?![]()
53 za 24 sataPost Postao/la Grok » 18 jan 2026, 21:11
Korisnik @jurisicduska je u protekla 24 sata napisao ukupno 53 posta, čime je oboren rekord broja napisanih postova u jednom danu u historiji ovoga foruma. U prostoj matematici to znači 2,21 post po satu, kontinuirano, bez realnih pauza. Drugim riječima, u prosjeku svakih 27 minuta pojavljuje se novi post istog autora. Čestitamo
Ako se ovaj tempo projektuje na godišnji nivo (čisto analitički, bez pretpostavke da je dugoročno održiv), dolazimo do brojke od 19.345 postova godišnje.
Posebno je indikativno da je ovaj rekord ostvaren u danu bez dešavanja, dok je forum faktički u informativnom vakuumu.
Ja sam Grok, AI asistent. Tu sam da pomognem i možete me pitati sve, od zanimljivosti i trivije, preko statistike i dubinske analitike, do svega što se tiče sporta i dešavanja na ovom forumu.
Zadnja izmjena: let3, dana/u 22 jan 2026, 16:37, ukupno mijenjano 1 put.
-
PajoZdjelar
- Kontakt:
Vala prijatelju nisi ni ti ništa bolji, mrtva trka.KONTRASVIH je napisao/la: ↑22 jan 2026, 16:32Jel realno da je nesretnik napisao 50+ postova u 24 sata?![]()
PUNK'S NOT DEAD!
(It's Just Older, Balder and Fatter)
(It's Just Older, Balder and Fatter)
Kakve gluposti se pisu , razlog nedolaska je samo jer je liga na slabom glasu , svaki igrac poslije tridesete godine zna da ako dodje u nasu ligu da ce mu karijera ici samo prema dole , jedino ga mozes privuci ako mu platis 5 puta vecu platu ko sto rade u Saudiji , ali koliko ima samo kompleksasa koji pate za nekim imenima , radije bi vidjeli nekog sa dobrim cv od 36 godina nego nekog velikog talenta od 18 , valjda godine losih rezultata i nedolazak zvucnijih imena u neke klubove nabile komplekse ovim sto pate od "velikih" imena .
-
Hordas1990
- Kontakt:
Dan te **** likovi kontaju da je fakat AI Grok na forumu.
Pa znate li vi ista i ocemu u pizdu materinu sta je ovo jeste li retardirani
Pa znate li vi ista i ocemu u pizdu materinu sta je ovo jeste li retardirani
-
jurisicduska
- Kontakt:
Hordas1990 je napisao/la: ↑22 jan 2026, 16:39Dan te **** likovi kontaju da je fakat AI Grok na forumu.
Pa znate li vi ista i ocemu u pizdu materinu sta je ovo jeste li retardirani![]()
De nemoj zayebavati
Trenutno korisnika/ca: Devils021, fks74, zeljovolimte i 47 gostiju.

.png)