KONTRASVIH je napisao/la: ↑22 jan 2026, 16:44
PajoZdjelar je napisao/la: ↑22 jan 2026, 16:37
KONTRASVIH je napisao/la: ↑22 jan 2026, 16:32
Jel realno da je nesretnik napisao 50+ postova u 24 sata?
Vala prijatelju nisi ni ti ništa bolji, mrtva trka.
Ni blizu. Nit visim od jutra do sutra nit resetam tastaturu 24/7 kao ovi tvoji nesretnici. Ovdje se vecinom samo zajebavam dok je nasa tema unistena ovim infiltiranim laznim profilima i raznim botovima uprava pa skoro i ne pisem.
Covjece, 50+ postova za jedan dan.
Prijemna ambulanta klinike za psihijatriju radi od 00:00h do 24:00h/7 dana ( tel. +387 33 297 619)
Nek ga neko odvede, osevapit ce se
On svakako više mrzi Željezničar, nego što voli Sarajevo, što je za mene tužno i žalosno, ali njegova stvar a i ostalih koji razmišljaju isto sa obje strane.
Elem, nisam mislio da pišeš milione postova, nego 90% vas piše jedne te iste stvari svaki božiji dan, što je meni suludo. Okej mi je zajebancija, furanje i normalno da toga mora biti (jer koji će nam onda kurko forum) ali su neke teme baš dojadile i posljednih šest mjeseci piše deset istih osoba i imaju tri teme; "shizopitari", "kojem je Mirviću veći hašimaga" i naravno, tema koja ne može proći na ovim prostorima, "nacionalizam", a ona je najtužnija, ali to se izgleda na ovim prostorima neće nikada moći zaobići jer smo zatucani i naučeni da je bitno samo ko je glasniji i ko zna bolje zna da psuje i vrijeđa.