Kerim Alajbegović

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

NoDi80
Kontakt:

Re: Kerim Alajbegović

Post Postao/la NoDi80 » 22 jan 2026, 23:47

wanakis je napisao/la:
22 jan 2026, 23:30
hansbosna je napisao/la:
22 jan 2026, 23:25
Sad molim lijepo Leipzig, pa za dvije godine neki top 10 klub. Svaka čast, kakav ‘talent’
Opet ti **** mamicu ustasku
U pravu je sad i ne moras mu psovati
Alajbegovic je talenat za najvece klubove, ali najpametnije mu je da ode u Leverkusen, Dortmund, Leipzig, Hoffenheim
To je i najbolje za repku sad kad imamo tamo Dzeku, Katica, Demirovica, Tabakovica, Vasilja
Njemu je tek 18, a poslije sa neke 23 godine je najzrelije vrijeme da predje u najjace klubove poput Psg,Bayerna, Barcelona, Reala, Liverpoola..
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 23 jan 2026, 01:01, ukupno mijenjano 3 puta.
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆

UtdBiH21
Kontakt:

Post Postao/la UtdBiH21 » 22 jan 2026, 23:50

hansbosna je napisao/la:
22 jan 2026, 23:33
wanakis je napisao/la:
hansbosna je napisao/la:
22 jan 2026, 23:25
Sad molim lijepo Leipzig, pa za dvije godine neki top 10 klub. Svaka čast, kakav ‘talent’
Ja tvoju nebi ***** da mi daju milijun evra
Milijun evra :D , malo mijesas srbski i hrvatski , uglavnom nebitno bitno je da si obolio od iskompleksiranosti :D , nema ni u hrvatskoj ni u srbiji ni na vidiku ovakak 'talent' pa ti krivo malo :D .

aezakmi
Kontakt:

Post Postao/la aezakmi » 23 jan 2026, 00:06

Baš ste nenormalni sa ovim psovkama liku. Čemu sve ovo?

A što se tiče Kerima, samo da ga zdravlje posluži, bit će on u top 30 svjetskih igrača.

wanakis
Kontakt:

Post Postao/la wanakis » 23 jan 2026, 00:24

Zato sto je retardirani kamenjarski otpad.

hansbosna
Kontakt:

Post Postao/la hansbosna » 23 jan 2026, 00:40

UtdBiH21 je napisao/la:
22 jan 2026, 23:50
hansbosna je napisao/la:
wanakis je napisao/la:

Milijun evra :D , malo mijesas srbski i hrvatski , uglavnom nebitno bitno je da si obolio od iskompleksiranosti :D , nema ni u hrvatskoj ni u srbiji ni na vidiku ovakak 'talent' pa ti krivo malo :D .
Čini mi se da ti imaš komplekse, čim vadiš poređenja ‘čiji je veći’ sa Srbima i Hrvatima bez ikakvog smislenog osnova. Srbi u toj generaciji imaju dosta jakih talenata, tipa Maksimović ili Kostov, oba u klubovima ozbiljnijim od onog gdje Kerim igra. Kod Hrvata se o talentima više ni ne mora pričati, oni ih fabrički proizvode.
Kerim mi je stvarno vrh i mislim da može napraviti veliku karijeru ako ostane mentalno i fizički zdrav. Ali svi znamo da nekad stvari krenu nizbrdo i bez povreda – sjeti se samo Felixa, Sancha, Renata Sanchesa ili Tela.

igrača hvaliti i radovati se njegovim partijama je skroz normalno i lijepo. Problem su likovi poput tebe koji od svakog našeg klinca prave buduću svjetsku klasu, a onda, čim razvoj ne ide po tvojoj FIFA karijeri, prvi krenu da psuju majke i mrtve.
To vječno poređenje sa komšijama samo pokazuje kod koga kompleksi zapravo žive najdublje.
Što se Kerima tiče – momak je granata i mora na ljeto napraviti sljedeći korak, u klub tipa Leipziga. Iz takvih ekipa, nakon jedne vrhunske sezone, put je za ovakav profil igrača vodio prema Barceloni, Bayernu, Cityju ili Liverpoolu. Biće baš zanimljivo vidjeti kojim putem će on otići.

UtdBiH21
Kontakt:

Post Postao/la UtdBiH21 » 23 jan 2026, 01:21

hansbosna je napisao/la:
23 jan 2026, 00:40
UtdBiH21 je napisao/la:
22 jan 2026, 23:50
hansbosna je napisao/la:

Čini mi se da ti imaš komplekse, čim vadiš poređenja ‘čiji je veći’ sa Srbima i Hrvatima bez ikakvog smislenog osnova. Srbi u toj generaciji imaju dosta jakih talenata, tipa Maksimović ili Kostov, oba u klubovima ozbiljnijim od onog gdje Kerim igra. Kod Hrvata se o talentima više ni ne mora pričati, oni ih fabrički proizvode.
Kerim mi je stvarno vrh i mislim da može napraviti veliku karijeru ako ostane mentalno i fizički zdrav. Ali svi znamo da nekad stvari krenu nizbrdo i bez povreda – sjeti se samo Felixa, Sancha, Renata Sanchesa ili Tela.

igrača hvaliti i radovati se njegovim partijama je skroz normalno i lijepo. Problem su likovi poput tebe koji od svakog našeg klinca prave buduću svjetsku klasu, a onda, čim razvoj ne ide po tvojoj FIFA karijeri, prvi krenu da psuju majke i mrtve.
To vječno poređenje sa komšijama samo pokazuje kod koga kompleksi zapravo žive najdublje.
Što se Kerima tiče – momak je granata i mora na ljeto napraviti sljedeći korak, u klub tipa Leipziga. Iz takvih ekipa, nakon jedne vrhunske sezone, put je za ovakav profil igrača vodio prema Barceloni, Bayernu, Cityju ili Liverpoolu. Biće baš zanimljivo vidjeti kojim putem će on otići.
Ma boli mene neka stvar , nego se lazno predstavljas sa sto profila pa te lozim malo , al vidim da si neko dijete u vrh glave 13 godina pa ti vise necu citirat .

baboedindzeko09
Kontakt:

Post Postao/la baboedindzeko09 » 23 jan 2026, 01:27

Zašto uopšte odgovarate nepismenom kamenjaru iz Širokog Brijega sa 100. profilom u nizu na ovom forumu na postove? Gori ste vi od njega. Ignorišite debila.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 23 jan 2026, 01:27

Nadam se da nece u Njemacku to nije uopste liga za njega sobzirom da mu Leverkusen ni sansu niie htio dati ako moze Italija to je bolje

napapijri1987
Kontakt:

Post Postao/la napapijri1987 » 23 jan 2026, 01:52

Koliko moras biti poremecen da ti 4-5 ljudi na svaki post psuje mater i porodicu a ti ne odustajes.
Jos vjerovatno sjedi u kuci i smije se kao vidi jesam ih naljutio.
Nisi ti debilu nikog naljutio nego ljudi ne zele da potrose 2 sekunde svog zivota na citanje tvojih komentara.
Nevjerovatno kakav nivo bolesti. Ti si drug za istrazivanja kakvog dobrog.

Diadora
Kontakt:

Post Postao/la Diadora » 23 jan 2026, 03:14

Nevjerovatan osjecaj za loptu I prostor. Bukvalno mu lopta sama dolazi. Da ga je kockarski mamlaz uveo u 60 minuti protiv austrije pobjedili bi I Danas bi slavili mundijal. Ali bitno je da je mujakic igrao .. e moj barba usta te hebem kockarska

Sindikat12
Kontakt:

Post Postao/la Sindikat12 » 23 jan 2026, 07:12

Leverkusen 2/3 godine i onda u Bayern po najvece trofeje.

CHR
Kontakt:

Post Postao/la CHR » 23 jan 2026, 07:17

Zakucan na klupu kod pokerasa.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 23 jan 2026, 08:09

CHR je napisao/la:
23 jan 2026, 07:17
Ne s3ri ba vise, sta je zakucan? Igra relativno dovoljno, odlicno dozirana minutaza u reprezentaciji gdje njegovo vrijeme tek dolazi.
Ko papagaji zapamtili par rijeci "pokeras, zakucan..." i ponavljaju tek reda radi. Pise se o klupskom igranju i napretku, j3b'o vas vise Barbarez i opterecenost.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

babino
Kontakt:

Post Postao/la babino » 23 jan 2026, 08:19

Beduin je napisao/la:
23 jan 2026, 08:09
CHR je napisao/la:
Ne s3ri ba vise, sta je zakucan? Igra relativno dovoljno, odlicno dozirana minutaza u reprezentaciji gdje njegovo vrijeme tek dolazi.
Ko papagaji zapamtili par rijeci "pokeras, zakucan..." i ponavljaju tek reda radi. Pise se o klupskom igranju i napretku, j3b'o vas vise Barbarez i opterecenost.
gdje si hureme:-)
doduse, on ne psuje pa mu se izvinjavam:-)

mozete vi braniti koliko hocete, Barba da je odradio prave izmjene i na vrijeme u austriji, dosta toga bi bilo drugacije, vjerujem da bi i na svjetskom bili, ali sbkbb...

nadam se samo da je nesto naucio i da za mjesec dana nece ponoviti istu stvar. Mada, ne vjerujem jer nedavno na pitanje ima li neka tekma gdje bi nesto drugacije uradio, on spominje yebeni san marino u zenici.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 23 jan 2026, 08:31

babino je napisao/la:
23 jan 2026, 08:19
Beduin je napisao/la:
23 jan 2026, 08:09
CHR je napisao/la:
gdje si hureme:-)
doduse, on ne psuje pa mu se izvinjavam:-)

mozete vi braniti koliko hocete, Barba da je odradio prave izmjene i na vrijeme u austriji, dosta toga bi bilo drugacije, vjerujem da bi i na svjetskom bili, ali sbkbb...

nadam se samo da je nesto naucio i da za mjesec dana nece ponoviti istu stvar. Mada, ne vjerujem jer nedavno na pitanje ima li neka tekma gdje bi nesto drugacije uradio, on spominje yebeni san marino u zenici.
I tako do Sudnjeg dana mozemo o sbbkbb.
Nervira me sto se normalno kokentarise i diskutuje o vrhunskim partijama igraca, buducnosti, statistici i onda padobranac u po niceg uleti sa "pokeras, ostavio ga na klupi, da nije otisli bismo na SP".

J3be mi se za Barbarezom, nikad ga ja ovdje nisam slijepo branio niti opravdavao neke glupe i nelogicne poteze. Ali hajmo malo uzivati u partijama naseg najveceg talenta, bice vremena kad cemo o repki.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

General505
Kontakt:

Post Postao/la General505 » 23 jan 2026, 08:32

Joj 10 utakmica ga nije bilo hmm :mrgreen:

Lavcina
Kontakt:

Post Postao/la Lavcina » 23 jan 2026, 10:38

Bilo bi dobro, da Leverkusen izbori iducu sezonu LP pa, da se momak pokaze na najvecem nivou i samim tim si trasira put do nekog velikana. Mozda bi mu Spanija legla, al yebat ga tamo imas Real i Barcu koji te lako mogu unistiti, Atletico koji nije nikako za Kerima, ostalo buranija.
Mozda Leverkusen pa posle Bayern, da bi bilo najidealnije.

marlostanf1eld
Kontakt:

Post Postao/la marlostanf1eld » 23 jan 2026, 11:39

Najjaci su mi ovi komentari tipa da je sebičan i da puno šutira. Kao da je lako napraviti separaciju i šutirati sa obje noge iz svih uglova. Igrači koji mogu sebi stvoriti prostor za šut po 5/6 puta na utakmici su suho zlato. Najveći skill koji jedan igrač u zadnjoj trećini terena može posjedovati.

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 23 jan 2026, 12:26

18-year-old Kerim Alajbegovic is the first player to score two goals from outside the box in a Europa League game this season.

Remember the name. 💫
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 23 jan 2026, 12:34

Lavcina je napisao/la:
23 jan 2026, 10:38
Bilo bi dobro, da Leverkusen izbori iducu sezonu LP pa, da se momak pokaze na najvecem nivou i samim tim si trasira put do nekog velikana. Mozda bi mu Spanija legla, al yebat ga tamo imas Real i Barcu koji te lako mogu unistiti, Atletico koji nije nikako za Kerima, ostalo buranija.
Mozda Leverkusen pa posle Bayern, da bi bilo najidealnije.
Što nije Modrića uništio?
Pa i Barsa Rakitića?

Ako ti imaš kvalitet, nema te šta ko uništiti.

Ovo više izgleda kao izgovor.
Koševo Zapad

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Confiance, HeraklitMracni, Sheyi, Sveti i 39 gostiju.