UtdBiH21 je napisao/la: ↑22 jan 2026, 23:50
hansbosna je napisao/la: ↑22 jan 2026, 23:33
wanakis je napisao/la: ↑22 jan 2026, 23:30
Opet ti **** mamicu ustasku
Ja tvoju nebi ***** da mi daju milijun evra
Milijun evra

, malo mijesas srbski i hrvatski , uglavnom nebitno bitno je da si obolio od iskompleksiranosti

, nema ni u hrvatskoj ni u srbiji ni na vidiku ovakak 'talent' pa ti krivo malo

.
Čini mi se da ti imaš komplekse, čim vadiš poređenja ‘čiji je veći’ sa Srbima i Hrvatima bez ikakvog smislenog osnova. Srbi u toj generaciji imaju dosta jakih talenata, tipa Maksimović ili Kostov, oba u klubovima ozbiljnijim od onog gdje Kerim igra. Kod Hrvata se o talentima više ni ne mora pričati, oni ih fabrički proizvode.
Kerim mi je stvarno vrh i mislim da može napraviti veliku karijeru ako ostane mentalno i fizički zdrav. Ali svi znamo da nekad stvari krenu nizbrdo i bez povreda – sjeti se samo Felixa, Sancha, Renata Sanchesa ili Tela.
igrača hvaliti i radovati se njegovim partijama je skroz normalno i lijepo. Problem su likovi poput tebe koji od svakog našeg klinca prave buduću svjetsku klasu, a onda, čim razvoj ne ide po tvojoj FIFA karijeri, prvi krenu da psuju majke i mrtve.
To vječno poređenje sa komšijama samo pokazuje kod koga kompleksi zapravo žive najdublje.
Što se Kerima tiče – momak je granata i mora na ljeto napraviti sljedeći korak, u klub tipa Leipziga. Iz takvih ekipa, nakon jedne vrhunske sezone, put je za ovakav profil igrača vodio prema Barceloni, Bayernu, Cityju ili Liverpoolu. Biće baš zanimljivo vidjeti kojim putem će on otići.