Kerim Alajbegović

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

CAGarfia
Kontakt:

Re: Kerim Alajbegović

Post Postao/la CAGarfia » 23 jan 2026, 17:31

bavarian_bk je napisao/la:
23 jan 2026, 17:29
CAGarfia je napisao/la:
23 jan 2026, 17:11
L-Train je napisao/la:
23 jan 2026, 16:51
Ako igraju Kerim i Esmir,ko je u spicu,Ermedin ili Tabak?
Vasilj
Muharemović - Katić - Malić/Barišić
Kolašinac/Memić - Šunjić - Tahirović - Dedić
Alajbegović - Bajraktarević
Demirović/Tabak

3-4-2-1 sa dvije desetke. Kerimu je vjerovatno i najbolja pozicija 'lijeva desetka', a Bosz je dao naslutiti da će i Esmir biti napadački vezni. S ovom formacijom maskiraš individualni nekvalitet Šunjića i Tahirovića, odbranu stabilizuješ. Dediću svakako wingback najbolje leži, ako Kolašinac više to ne može igrati staviš Memića koji sve može pokriti. Ako je Kolašinac štoper, pomjeriš desno svakog štopera i riješio si problem. Napad Tabak ili Demirović u zavisnosti od protivnika. :mrgreen:

Mislim ovo malo se igram Barbe, nije baš lagano uigrati formaciju s tri štopera. Tako da možda kroz ligu nacija ovo furati bi bilo najbolje.
Na stranu sastav ali nije li ti formacija malo napako :crazy:
3-4-2-1 s lijeva na desno. :mrgreen

Mrsko mi bilo stranice tražiti, ali eto otprilike ideja kako ih upariti.

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 23 jan 2026, 17:36

Velizar je napisao/la:
23 jan 2026, 16:31
Ne moze bosnjo da ne poredi dva igraca :crazy: kao da im neki dusman namjerno baca kosku a oni se glodju

Realno se Salzburg zajebao pa nije mogao ispregovarat otkup (mada je vjv Lever zatezao) dobice fakticki siću za ovakog igraca. Mogli su hladno uzeti 30-40 mliona, zavisno od duzine ugovora naravno.

uprkos svemu...ja ocekujem da bude klupiran na pocetku sljedece sezone. Vec vidim bosnje kako pjene sto ne igra od prve minute. :P Ali izborice se Alajbeg...Ovakav talenat mora isplivati!
Uvijek mora da se porede dva naša igrača. Kao da je bitno koji je bolji i koji je veći talent. Daj da uživamo u oba igrača na kojem su god nivou da igraju.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 23 jan 2026, 17:48

Sabane diži se.U najvaznijoj utakmici ovakav igrac sjedio na klupi.Katastrofa bruka odron.

perun
Kontakt:

Post Postao/la perun » 23 jan 2026, 18:37

slika
Moralan je samo onaj tko se drži morala bez straha od kazne i bez očekivanja nagrade.

fanatik19
Kontakt:

Post Postao/la fanatik19 » 24 jan 2026, 18:13

Sumnjam da ima ista od ovog s obzirom da je i sam u gostovanju na FACEU rekao da ce ostati u Salzburgu do kraja sezone ali eto nek se desava nesto :)
Kerim Alajbegović (18) neće se vratiti u Leverkusen na ljeto, saznaje reprezentacijaba

Ranije je dogovoreno kako će se na kraju sezone naš reprezentativac vratiti iz Salzburga u Leverkusen, ali nove informacije našeg portala govore drugačije.

Alajbegović je u pregovorima sa nekoliko klubova, a posljednji koji su konkretizovali ponude su vodeći talijanski klubovi. Kerima bi u svojim redovima posebno rado vidjeli
Roma, Lazio i Inter.
Prema informacijama **** moguće je čak da Alajbegović napusti Salzburg, samim tim i Leverkusen čak do kraja januara.

Realno je da to bude rekordni transfer u historiji Bosne i Hercegovine za igrača ove dobi.

Salzburg svakako želi zadržati Alajbegovića do kraja sezone kako bi im pomogao osvojiti titulu u Austriji.

Alajbegović ima ugovor sa Salzburgom do 2029. godine, ali se tu pita Leverkusen koji ima pravo otkupa u svakom trenutku. Prethodni plan je bio da se Alajbegović vrati na ljeto u Leverkusen, ali gore navedene informacije govore da će vjerovatno ići u treći klub – čak i prije.

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 24 jan 2026, 18:17

Cuj Lazio :rol:
Dosad se izmijenjalo jedno 20 klubova.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Coolpanda24
Kontakt:

Post Postao/la Coolpanda24 » 24 jan 2026, 18:19

Da se neće vraćati u Bayer mi ima logike, ali da ode negdje sad u januaru, to nikako. I sam je u intervjuu na Face-u rekao da neće nigdje sad, jer želi da osvoji trofej sa Salzburgom, i nešto u fazonu da nije došao da odradi samo polusezonu i napusti ih.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 24 jan 2026, 18:42

Ako dodje neka nemoralna ponuda, sigurno da nije iskljuceno da ode. Samo sto ne bi volio da to bude Italija sljedeci korak.

lobiranje
Kontakt:

Post Postao/la lobiranje » 24 jan 2026, 18:50

U Leipzig ako Diomande napusti klub na kraju sezone

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 24 jan 2026, 19:05

Meni je iskreno nevjerovatno da ga Leverkusen nece vracati.Pa za koju godinu imas realnu mogucnost,ako se ovako nastavi razvijati da ga prodas kao i Wirtza za stotinjak miliona.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

CAGarfia
Kontakt:

Post Postao/la CAGarfia » 24 jan 2026, 19:19

Nema šanse da ga ne vrate, nisu budale tolike

Pa ovom će aBd izlazni transfer iz Levera biti od 50 do 100 miliona, u zavisnosti koliko bude dobar. Ja sam siguran da će biti dobar za 50 miliona kad vidim kakve ojebine vrijede taj novac.

baboedindzeko09
Kontakt:

Post Postao/la baboedindzeko09 » 24 jan 2026, 19:38

Moguće da Leverkusen aktivira tu mizernu klauzulu i proslijedi ga negdje za 3-4 puta više novca.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 24 jan 2026, 19:59

Samo se nadam da ne ide u Romu. Ne mogu ih opet pratiti nakon Dzeke...

Lazio necu ni komentarisat. Inter onako, mada mislim da bi mu Njemacka najbolje legla.
G.B.

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

General505
Kontakt:

Post Postao/la General505 » 24 jan 2026, 20:29

Bilo gdje, samo ne Leverkusen, Stutgart i slicne seljacke ekipee

Dortmund ako vec bi zelio Njemacku.

Inter zadovoljavajuci, kad god, jer mislim da nema neku prejaku konkurenciju, dobio bi prostor za igru a i ozbiljan je klub .

Skauti Reala, Bayerna, Man Utd, Milana, PSG... Bukvalno svaku utakmicu prate ga.

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 24 jan 2026, 20:32

Roma aktivno traži krilnog igrača, Kerim bi bio odlično rješenje, uzmite u obzir da je sada trener Rome Gasperini, doslovno ne bi mogao naći boljeg za svoj napadački razvoj.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 24 jan 2026, 21:07

DamirT je napisao/la:
24 jan 2026, 19:59

Lazio necu ni komentarisat. Inter onako, mada mislim da bi mu Njemacka najbolje legla.
Tad se aktivno Roma pratila, meni bio lijep period vala :) a mislim da bi Roma mogla s Gasperinijel napraviti neke fine stvari taman da se i on afirmise dodatno :)

Roki50
Kontakt:

Post Postao/la Roki50 » 24 jan 2026, 21:38

General505 je napisao/la:
24 jan 2026, 20:29
Bilo gdje, samo ne Leverkusen, Stutgart i slicne seljacke ekipee

Dortmund ako vec bi zelio Njemacku.

Inter zadovoljavajuci, kad god, jer mislim da nema neku prejaku konkurenciju, dobio bi prostor za igru a i ozbiljan je klub .

Skauti Reala, Bayerna, Man Utd, Milana, PSG... Bukvalno svaku utakmicu prate ga.
Polako Generale,nek se on dokaze u ove seljacke kao sto se dokazao u Salcburgu,u sta ne sumnjam da nece,pa onda nakon par godina nek ide u ove top 10 svjetskih ekipa,jedno je sigurno da on,Tarik i Kospo ce biti nasi najbolji igraci,naravno tu je i Dedic,jedino u koga sumnjam da ce biti neki igrac a najvise se pise o njemu je Barjaktarevic meni baca na onog malog Halilovica,puno buke oko njih a ovamo na kraju nista,ja bi volio da grijesim i da kazem pogrijesio sam u slucaju Besica mislio sam da ce biti zvijer ali njegova glava prvo a i povrede su ga sprijecile da to ne bude,a bio mi je najdrazi igrac u reprezentaciji i pratio sam ga od juniorskih dana u Hamburgu

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 24 jan 2026, 21:57

Sheyi je napisao/la:
24 jan 2026, 21:07
DamirT je napisao/la:
24 jan 2026, 19:59

Tad se aktivno Roma pratila, meni bio lijep period vala :) a mislim da bi Roma mogla s Gasperinijel napraviti neke fine stvari taman da se i on afirmise dodatno :)
Ma jest bila zanimljiva prve dvije sezone. Poslije vala smor, nikad nisu bili blizu trofeju.
G.B.

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

izdzezveubrazil
Kontakt:

Post Postao/la izdzezveubrazil » 24 jan 2026, 22:00

Leverkusen ima klauzulu sa Salzburgom, nema sa Alajbegovićem :D

Možda on neće nazad, imaju ekstremno puno igrača na sličnim pozicijama koje on igra, koji su usto sličnih godina, a u koje je uloženo puno više od mizerije koju moraju platiti da bi ga vratili.

Mostarska
Kontakt:

Post Postao/la Mostarska » 26 jan 2026, 21:16

Kerim Alajbegović bi u finišu prelaznog roka mogao postati novi fudbaler Rome, koja se uključila u trku za reprezentativca Bosne i Hercegovine.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.