Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
CAGarfia
-
Kontakt:
bavarian_bk je napisao/la: ↑23 jan 2026, 17:29
CAGarfia je napisao/la: ↑23 jan 2026, 17:11
L-Train je napisao/la: ↑23 jan 2026, 16:51
Ako igraju Kerim i Esmir,ko je u spicu,Ermedin ili Tabak?
Vasilj
Muharemović - Katić - Malić/Barišić
Kolašinac/Memić - Šunjić - Tahirović - Dedić
Alajbegović - Bajraktarević
Demirović/Tabak
3-4-2-1 sa dvije desetke. Kerimu je vjerovatno i najbolja pozicija 'lijeva desetka', a Bosz je dao naslutiti da će i Esmir biti napadački vezni. S ovom formacijom maskiraš individualni nekvalitet Šunjića i Tahirovića, odbranu stabilizuješ. Dediću svakako wingback najbolje leži, ako Kolašinac više to ne može igrati staviš Memića koji sve može pokriti. Ako je Kolašinac štoper, pomjeriš desno svakog štopera i riješio si problem. Napad Tabak ili Demirović u zavisnosti od protivnika.
Mislim ovo malo se igram Barbe, nije baš lagano uigrati formaciju s tri štopera. Tako da možda kroz ligu nacija ovo furati bi bilo najbolje.
Na stranu sastav ali nije li ti formacija malo napako
3-4-2-1 s lijeva na desno. :mrgreen
Mrsko mi bilo stranice tražiti, ali eto otprilike ideja kako ih upariti.
-
Unofficialpage
- Moderator
-
Kontakt:
Postao/la Unofficialpage » 23 jan 2026, 17:36
Velizar je napisao/la: ↑23 jan 2026, 16:31
Ne moze bosnjo da ne poredi dva igraca
kao da im neki dusman namjerno baca kosku a oni se glodju
Realno se Salzburg zajebao pa nije mogao ispregovarat otkup (mada je vjv Lever zatezao) dobice fakticki siću za ovakog igraca. Mogli su hladno uzeti 30-40 mliona, zavisno od duzine ugovora naravno.
uprkos svemu...ja ocekujem da bude klupiran na pocetku sljedece sezone. Vec vidim bosnje kako pjene sto ne igra od prve minute.

Ali izborice se Alajbeg...Ovakav talenat mora isplivati!
Uvijek mora da se porede dva naša igrača. Kao da je bitno koji je bolji i koji je veći talent. Daj da uživamo u oba igrača na kojem su god nivou da igraju.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
-
Alipasino
-
Kontakt:
Sabane diži se.U najvaznijoj utakmici ovakav igrac sjedio na klupi.Katastrofa bruka odron.
-
perun
-
Kontakt:
Moralan je samo onaj tko se drži morala bez straha od kazne i bez očekivanja nagrade.
-
fanatik19
-
Kontakt:
Sumnjam da ima ista od ovog s obzirom da je i sam u gostovanju na FACEU rekao da ce ostati u Salzburgu do kraja sezone ali eto nek se desava nesto
Kerim Alajbegović (18) neće se vratiti u Leverkusen na ljeto, saznaje reprezentacijaba
Ranije je dogovoreno kako će se na kraju sezone naš reprezentativac vratiti iz Salzburga u Leverkusen, ali nove informacije našeg portala govore drugačije.
Alajbegović je u pregovorima sa nekoliko klubova, a posljednji koji su konkretizovali ponude su vodeći talijanski klubovi. Kerima bi u svojim redovima posebno rado vidjeli
Roma, Lazio i Inter.
Prema informacijama **** moguće je čak da Alajbegović napusti Salzburg, samim tim i Leverkusen čak do kraja januara.
Realno je da to bude rekordni transfer u historiji Bosne i Hercegovine za igrača ove dobi.
Salzburg svakako želi zadržati Alajbegovića do kraja sezone kako bi im pomogao osvojiti titulu u Austriji.
Alajbegović ima ugovor sa Salzburgom do 2029. godine, ali se tu pita Leverkusen koji ima pravo otkupa u svakom trenutku. Prethodni plan je bio da se Alajbegović vrati na ljeto u Leverkusen, ali gore navedene informacije govore da će vjerovatno ići u treći klub – čak i prije.
-
DamirT
-
Kontakt:
Cuj Lazio
Dosad se izmijenjalo jedno 20 klubova.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
Coolpanda24
-
Kontakt:
Postao/la Coolpanda24 » 24 jan 2026, 18:19
Da se neće vraćati u Bayer mi ima logike, ali da ode negdje sad u januaru, to nikako. I sam je u intervjuu na Face-u rekao da neće nigdje sad, jer želi da osvoji trofej sa Salzburgom, i nešto u fazonu da nije došao da odradi samo polusezonu i napusti ih.
-
Goalgetter
-
Kontakt:
Postao/la Goalgetter » 24 jan 2026, 18:42
Ako dodje neka nemoralna ponuda, sigurno da nije iskljuceno da ode. Samo sto ne bi volio da to bude Italija sljedeci korak.
-
lobiranje
-
Kontakt:
U Leipzig ako Diomande napusti klub na kraju sezone
-
L-Train
-
Kontakt:
Meni je iskreno nevjerovatno da ga Leverkusen nece vracati.Pa za koju godinu imas realnu mogucnost,ako se ovako nastavi razvijati da ga prodas kao i Wirtza za stotinjak miliona.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
-
CAGarfia
-
Kontakt:
Nema šanse da ga ne vrate, nisu budale tolike
Pa ovom će aBd izlazni transfer iz Levera biti od 50 do 100 miliona, u zavisnosti koliko bude dobar. Ja sam siguran da će biti dobar za 50 miliona kad vidim kakve ojebine vrijede taj novac.
-
baboedindzeko09
-
Kontakt:
Postao/la baboedindzeko09 » 24 jan 2026, 19:38
Moguće da Leverkusen aktivira tu mizernu klauzulu i proslijedi ga negdje za 3-4 puta više novca.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
-
DamirT
-
Kontakt:
Samo se nadam da ne ide u Romu. Ne mogu ih opet pratiti nakon Dzeke...
Lazio necu ni komentarisat. Inter onako, mada mislim da bi mu Njemacka najbolje legla.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
General505
-
Kontakt:
Postao/la General505 » 24 jan 2026, 20:29
Bilo gdje, samo ne Leverkusen, Stutgart i slicne seljacke ekipee
Dortmund ako vec bi zelio Njemacku.
Inter zadovoljavajuci, kad god, jer mislim da nema neku prejaku konkurenciju, dobio bi prostor za igru a i ozbiljan je klub .
Skauti Reala, Bayerna, Man Utd, Milana, PSG... Bukvalno svaku utakmicu prate ga.
-
Surreal
-
Kontakt:
Roma aktivno traži krilnog igrača, Kerim bi bio odlično rješenje, uzmite u obzir da je sada trener Rome Gasperini, doslovno ne bi mogao naći boljeg za svoj napadački razvoj.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
-
Sheyi
-
Kontakt:
DamirT je napisao/la: ↑24 jan 2026, 19:59
Lazio necu ni komentarisat. Inter onako, mada mislim da bi mu Njemacka najbolje legla.
Tad se aktivno Roma pratila, meni bio lijep period vala

a mislim da bi Roma mogla s Gasperinijel napraviti neke fine stvari taman da se i on afirmise dodatno

-
Roki50
-
Kontakt:
General505 je napisao/la: ↑24 jan 2026, 20:29
Bilo gdje, samo ne Leverkusen, Stutgart i slicne seljacke ekipee
Dortmund ako vec bi zelio Njemacku.
Inter zadovoljavajuci, kad god, jer mislim da nema neku prejaku konkurenciju, dobio bi prostor za igru a i ozbiljan je klub .
Skauti Reala, Bayerna, Man Utd, Milana, PSG... Bukvalno svaku utakmicu prate ga.
Polako Generale,nek se on dokaze u ove seljacke kao sto se dokazao u Salcburgu,u sta ne sumnjam da nece,pa onda nakon par godina nek ide u ove top 10 svjetskih ekipa,jedno je sigurno da on,Tarik i Kospo ce biti nasi najbolji igraci,naravno tu je i Dedic,jedino u koga sumnjam da ce biti neki igrac a najvise se pise o njemu je Barjaktarevic meni baca na onog malog Halilovica,puno buke oko njih a ovamo na kraju nista,ja bi volio da grijesim i da kazem pogrijesio sam u slucaju Besica mislio sam da ce biti zvijer ali njegova glava prvo a i povrede su ga sprijecile da to ne bude,a bio mi je najdrazi igrac u reprezentaciji i pratio sam ga od juniorskih dana u Hamburgu
-
DamirT
-
Kontakt:
Sheyi je napisao/la: ↑24 jan 2026, 21:07
DamirT je napisao/la: ↑24 jan 2026, 19:59
Tad se aktivno Roma pratila, meni bio lijep period vala

a mislim da bi Roma mogla s Gasperinijel napraviti neke fine stvari taman da se i on afirmise dodatno
Ma jest bila zanimljiva prve dvije sezone. Poslije vala smor, nikad nisu bili blizu trofeju.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
izdzezveubrazil
-
Kontakt:
Postao/la izdzezveubrazil » 24 jan 2026, 22:00
Leverkusen ima klauzulu sa Salzburgom, nema sa Alajbegovićem
Možda on neće nazad, imaju ekstremno puno igrača na sličnim pozicijama koje on igra, koji su usto sličnih godina, a u koje je uloženo puno više od mizerije koju moraju platiti da bi ga vratili.
-
Mostarska
-
Kontakt:
Kerim Alajbegović bi u finišu prelaznog roka mogao postati novi fudbaler Rome, koja se uključila u trku za reprezentativca Bosne i Hercegovine.