Premijer liga BiH - aktuelno
-
opalaopala
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ja vam predlažem da srušite stadion pod BB, zamisli vi kao deklarirani rvati/ujke/fasisti igrate na stadionu kojeg je napravio drug Tito i vama mrski komunistički sistem. Srušite fino stadion kad ne želite imati bilo kakvu vezu sa komunizmom i vratite se u Medjugorje. Svoji na svome
, mislim da bi vas Dodig vrlo rado primio u svom kompleksu.
Veliki borci protiv komunizma koji koriste sva komunistička zdanja, čudni neki kerovi
Veliki borci protiv komunizma koji koriste sva komunistička zdanja, čudni neki kerovi
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
- LavoviGabela
- Kontakt:
Ja predlažem da se vi vratite na svoja vjekovna ognjišta u Gacko, Nevesinje i Podvelezje osugaste Mostar kako ste peksini , sreca samo ste u Istočnom dijelu, koji je nalik na Alepopalaopala je napisao/la: ↑29 jan 2026, 10:44Ja vam predlažem da srušite stadion pod BB, zamisli vi kao deklarirani rvati/ujke/fasisti igrate na stadionu kojeg je napravio drug Tito i vama mrski komunistički sistem. Srušite fino stadion kad ne želite imati bilo kakvu vezu sa komunizmom i vratite se u Medjugorje. Svoji na svome
Giorgos Tzavellas : "Bijeg iz sela. Čestitam svim suigračima"
- feniksptica
- Kontakt:
Predlazem da se nosis u mjesto nastanka.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
opalaopala
- Kontakt:
Vidi se da ne boraviš u Mostaru i to mi je veoma drago.LavoviGabela je napisao/la: ↑29 jan 2026, 10:49Ja predlažem da se vi vratite na svoja vjekovna ognjišta u Gacko, Nevesinje i Podvelezje osugaste Mostar kako ste peksini , sreca samo ste u Istočnom dijelu, koji je nalik na Alepopalaopala je napisao/la: ↑29 jan 2026, 10:44Ja vam predlažem da srušite stadion pod BB, zamisli vi kao deklarirani rvati/ujke/fasisti igrate na stadionu kojeg je napravio drug Tito i vama mrski komunistički sistem. Srušite fino stadion kad ne želite imati bilo kakvu vezu sa komunizmom i vratite se u Medjugorje. Svoji na svome
Veliki borci protiv komunizma koji koriste sva komunistička zdanja, čudni neki kerovi![]()
Hvala Bogu ima nas svugdje i biće, uvijek bili i na aveniji, rudniku, staro Velezovo, centar 2 i biće nas još vise. Provjeri malo koliko je bosnjaka kupilo stanova u Oazi. Kao sto si i sam rekao 30% bosnjaka radi na Bijelom, taj broj srećom raste a vas broj pada, evo sto ste manjina nego velikom brzinom idete ka procentualnoj greški. Zato je važno zapisati kao cuko gdje god jedan rvat ima( topic taktika ). Pojede se Gabela od muke, a jest ces se još vise dok ne crknes od muke
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
Nevjerojatno, ovdje nikog nije briga što oni rade na onoj vjetrometini, a furda svako malo dođe njuškat što mi radimo sa svojim stadionom. Kupite karte za crystal palace, nitko vam ne smeta. 
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Od pisanja saopstenja i kukanja danas nema nista, pa više UN rezolucije niko ne poštuje, niti važe, međunarodno pravo ne postoji, POSTOJI SAMO SNAGA I SILA. U pamet Veležovci.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- LondonBlues
- Kontakt:
E na Rudniku vas nema. Druge bojne neprobojne.opalaopala je napisao/la: ↑29 jan 2026, 10:57Vidi se da ne boraviš u Mostaru i to mi je veoma drago.LavoviGabela je napisao/la: ↑29 jan 2026, 10:49Ja predlažem da se vi vratite na svoja vjekovna ognjišta u Gacko, Nevesinje i Podvelezje osugaste Mostar kako ste peksini , sreca samo ste u Istočnom dijelu, koji je nalik na Alepopalaopala je napisao/la: ↑29 jan 2026, 10:44Ja vam predlažem da srušite stadion pod BB, zamisli vi kao deklarirani rvati/ujke/fasisti igrate na stadionu kojeg je napravio drug Tito i vama mrski komunistički sistem. Srušite fino stadion kad ne želite imati bilo kakvu vezu sa komunizmom i vratite se u Medjugorje. Svoji na svome
Veliki borci protiv komunizma koji koriste sva komunistička zdanja, čudni neki kerovi![]()
Hvala Bogu ima nas svugdje i biće, uvijek bili i na aveniji, rudniku, staro Velezovo, centar 2 i biće nas još vise. Provjeri malo koliko je bosnjaka kupilo stanova u Oazi. Kao sto si i sam rekao 30% bosnjaka radi na Bijelom, taj broj srećom raste a vas broj pada, evo sto ste manjina nego velikom brzinom idete ka procentualnoj greški. Zato je važno zapisati kao cuko gdje god jedan rvat ima( topic taktika ). Pojede se Gabela od muke, a jest ces se još vise dok ne crknes od muke
Ponosna moja je zemlja Hercegovina,
hrvatska gruda nam sveta već tisuć’ ljeta,
Ne dam te nikom’ majko, Hercegovino,
Neretvu, sunce i smokve, kamen i vino.
hrvatska gruda nam sveta već tisuć’ ljeta,
Ne dam te nikom’ majko, Hercegovino,
Neretvu, sunce i smokve, kamen i vino.
To vam i jeste jedina šansa da napunite tribinu tako sto bi vam kupovali karte oni koji ne navijaju za Zrinjski...I ono malo sto vas je ostalo vecinom prati Dinamo i Hajduk.. Žalosno
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Nek smo mi tebi obezbijedili školovanje u Mjedenici i liječenje kod metadonaca.
Dosta od nas sarajlijica. Nama sevap, tebi korist.
Sve isto je k'o nekada, sve isto je, ali ništa isto nije ! HB ♥️
-
opalaopala
- Kontakt:
Jesil siguran? Provjeri ko je kupio stanove prekoputa ep na rudniku.LondonBlues je napisao/la: ↑29 jan 2026, 11:06E na Rudniku vas nema. Druge bojne neprobojne.opalaopala je napisao/la: ↑29 jan 2026, 10:57Vidi se da ne boraviš u Mostaru i to mi je veoma drago.LavoviGabela je napisao/la: ↑29 jan 2026, 10:49
Ja predlažem da se vi vratite na svoja vjekovna ognjišta u Gacko, Nevesinje i Podvelezje osugaste Mostar kako ste peksini , sreca samo ste u Istočnom dijelu, koji je nalik na Alep![]()
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
Kad toliko kmečite i kukate sada, zamisli šta bi vam tek radili da nas je više. Morate se pomiriti da ste u svakom segmentu iza nas. Bit će vam lakše kasnije, vrijeme liječi sve. Već sutra se nećete sjećati ovog komada betona.
Sam si sebi dokazao da ste pravi židovi BiH, samo kapice pocnite stavljati. UpsRigoletto je napisao/la: ↑29 jan 2026, 11:26Kad toliko kmečite i kukate sada, zamisli šta bi vam tek radili da nas je više. Morate se pomiriti da ste u svakom segmentu iza nas. Bit će vam lakše kasnije, vrijeme liječi sve. Već sutra se nećete sjećati ovog komada betona.![]()
Kažu režu troškove. Čak su i botovima smanjili dnevnice na cvaju, a TO im daju u pekari Mimoza do 5 KM.

Sve isto je k'o nekada, sve isto je, ali ništa isto nije ! HB ♥️
Ovo me ni najmanje ne dira. Morate si utuviti u tintare da vas se ovdje ništa ne pita. Kad budu šalovali novi spomenik u vrapčićima otiđi i daj im ruke. Tamo možete gradit šta god hoćete. Od mene imate vreću cementa.bvsic je napisao/la: ↑29 jan 2026, 11:35Sam si sebi dokazao da ste pravi židovi BiH, samo kapice pocnite stavljati. Ups
Naučili ste sve raditi uz upotrebu sile.. Zato vam je i klub takav,politicke titule i pokusaj na silu da klub postane mostarski.. Ali ne ide vam baš.. Međugorski primitivizam se vidi na djelu,zajedno s cionistima.. Samo bi budala mogla vjerovati da je to pravi put na koji bi neko trebao biti ponosanRigoletto je napisao/la: ↑29 jan 2026, 11:26Kad toliko kmečite i kukate sada, zamisli šta bi vam tek radili da nas je više. Morate se pomiriti da ste u svakom segmentu iza nas. Bit će vam lakše kasnije, vrijeme liječi sve. Već sutra se nećete sjećati ovog komada betona.![]()
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
- LavoviGabela
- Kontakt:
Nadaj se, možete samo nastavit pleske dobivat kao i inače. U mo vas je sve manje i manje papane.opalaopala je napisao/la: ↑29 jan 2026, 10:57Vidi se da ne boraviš u Mostaru i to mi je veoma drago.LavoviGabela je napisao/la: ↑29 jan 2026, 10:49Ja predlažem da se vi vratite na svoja vjekovna ognjišta u Gacko, Nevesinje i Podvelezje osugaste Mostar kako ste peksini , sreca samo ste u Istočnom dijelu, koji je nalik na Alepopalaopala je napisao/la: ↑29 jan 2026, 10:44Ja vam predlažem da srušite stadion pod BB, zamisli vi kao deklarirani rvati/ujke/fasisti igrate na stadionu kojeg je napravio drug Tito i vama mrski komunistički sistem. Srušite fino stadion kad ne želite imati bilo kakvu vezu sa komunizmom i vratite se u Medjugorje. Svoji na svome
Prije da ćeš ti crknut od muke, španjolski vam je kapak, osim kad treba operacija
To je tvoje mišljenje i to je ok. Bitno da smo razlučili gdje tko ima jurisdikciju.rishovski je napisao/la: ↑29 jan 2026, 11:41Naučili ste sve raditi uz upotrebu sile.. Zato vam je i klub takav,politicke titule i pokusaj na silu da klub postane mostarski.. Ali ne ide vam baš.. Međugorski primitivizam se vidi na djelu,zajedno s cionistima.. Samo bi budala mogla vjerovati da je to pravi put na koji bi neko trebao biti ponosan![]()
70 godina je pascetu, jos malo i vakat krepat. Od tog dana ne postojite, doduse ni danas vi ne postojite, nebitni, mali. Samo blokirate drzavu jer imate ovo pasce.Rigoletto je napisao/la: ↑29 jan 2026, 11:39Ovo me ni najmanje ne dira. Morate si utuviti u tintare da vas se ovdje ništa ne pita. Kad budu šalovali novi spomenik u vrapčićima otiđi i daj im ruke. Tamo možete gradit šta god hoćete. Od mene imate vreću cementa.![]()
- LavoviGabela
- Kontakt:
dodji pomozi im, tastatura ratnik
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], primussucks i 26 gostiju.