Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Sam si sebi dokazao da ste pravi židovi BiH, samo kapice pocnite stavljati. UpsRigoletto je napisao/la: ↑29 jan 2026, 11:26Kad toliko kmečite i kukate sada, zamisli šta bi vam tek radili da nas je više. Morate se pomiriti da ste u svakom segmentu iza nas. Bit će vam lakše kasnije, vrijeme liječi sve. Već sutra se nećete sjećati ovog komada betona.![]()
Kažu režu troškove. Čak su i botovima smanjili dnevnice na cvaju, a TO im daju u pekari Mimoza do 5 KM.

Sve isto je k'o nekada, sve isto je, ali ništa isto nije ! HB ♥️
Ovo me ni najmanje ne dira. Morate si utuviti u tintare da vas se ovdje ništa ne pita. Kad budu šalovali novi spomenik u vrapčićima otiđi i daj im ruke. Tamo možete gradit šta god hoćete. Od mene imate vreću cementa.bvsic je napisao/la: ↑29 jan 2026, 11:35Sam si sebi dokazao da ste pravi židovi BiH, samo kapice pocnite stavljati. Ups
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Naučili ste sve raditi uz upotrebu sile.. Zato vam je i klub takav,politicke titule i pokusaj na silu da klub postane mostarski.. Ali ne ide vam baš.. Međugorski primitivizam se vidi na djelu,zajedno s cionistima.. Samo bi budala mogla vjerovati da je to pravi put na koji bi neko trebao biti ponosanRigoletto je napisao/la: ↑29 jan 2026, 11:26Kad toliko kmečite i kukate sada, zamisli šta bi vam tek radili da nas je više. Morate se pomiriti da ste u svakom segmentu iza nas. Bit će vam lakše kasnije, vrijeme liječi sve. Već sutra se nećete sjećati ovog komada betona.![]()
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
- LavoviGabela
- Kontakt:
Nadaj se, možete samo nastavit pleske dobivat kao i inače. U mo vas je sve manje i manje papane.opalaopala je napisao/la: ↑29 jan 2026, 10:57Vidi se da ne boraviš u Mostaru i to mi je veoma drago.LavoviGabela je napisao/la: ↑29 jan 2026, 10:49Ja predlažem da se vi vratite na svoja vjekovna ognjišta u Gacko, Nevesinje i Podvelezje osugaste Mostar kako ste peksini , sreca samo ste u Istočnom dijelu, koji je nalik na Alepopalaopala je napisao/la: ↑29 jan 2026, 10:44Ja vam predlažem da srušite stadion pod BB, zamisli vi kao deklarirani rvati/ujke/fasisti igrate na stadionu kojeg je napravio drug Tito i vama mrski komunistički sistem. Srušite fino stadion kad ne želite imati bilo kakvu vezu sa komunizmom i vratite se u Medjugorje. Svoji na svome
, mislim da bi vas Dodig vrlo rado primio u svom kompleksu.
Veliki borci protiv komunizma koji koriste sva komunistička zdanja, čudni neki kerovi![]()
Hvala Bogu ima nas svugdje i biće, uvijek bili i na aveniji, rudniku, staro Velezovo, centar 2 i biće nas još vise. Provjeri malo koliko je bosnjaka kupilo stanova u Oazi. Kao sto si i sam rekao 30% bosnjaka radi na Bijelom, taj broj srećom raste a vas broj pada, evo sto ste manjina nego velikom brzinom idete ka procentualnoj greški. Zato je važno zapisati kao cuko gdje god jedan rvat ima( topic taktika ). Pojede se Gabela od muke, a jest ces se još vise dok ne crknes od muke
Prije da ćeš ti crknut od muke, španjolski vam je kapak, osim kad treba operacija
Giorgos Tzavellas : "Bijeg iz sela. Čestitam svim suigračima"
To je tvoje mišljenje i to je ok. Bitno da smo razlučili gdje tko ima jurisdikciju.rishovski je napisao/la: ↑29 jan 2026, 11:41Naučili ste sve raditi uz upotrebu sile.. Zato vam je i klub takav,politicke titule i pokusaj na silu da klub postane mostarski.. Ali ne ide vam baš.. Međugorski primitivizam se vidi na djelu,zajedno s cionistima.. Samo bi budala mogla vjerovati da je to pravi put na koji bi neko trebao biti ponosan![]()
70 godina je pascetu, jos malo i vakat krepat. Od tog dana ne postojite, doduse ni danas vi ne postojite, nebitni, mali. Samo blokirate drzavu jer imate ovo pasce.Rigoletto je napisao/la: ↑29 jan 2026, 11:39Ovo me ni najmanje ne dira. Morate si utuviti u tintare da vas se ovdje ništa ne pita. Kad budu šalovali novi spomenik u vrapčićima otiđi i daj im ruke. Tamo možete gradit šta god hoćete. Od mene imate vreću cementa.![]()
- LavoviGabela
- Kontakt:
dodji pomozi im, tastatura ratnik
Normalno. Ovoj hrpi neznalica u klubu je grehota platiti bilo šta. Pored toga što nas je sve manje na stadionu, odlična poruka bi bila i to da je nikad manje članskih kupljeno, ali sad je kasno nažalost.
Nego, koliko ste opterećeni gradskim rivalom od nula do visim na temi gradskog rivala?
-
opalaopala
- Kontakt:
Vidiš da ne znaš šta pišeš i to je dokaz da si se pogubio. Jutros pises 30% bosnjaka radi na Bijelom a sad kapak Spanski ? A kako to glupane ?LavoviGabela je napisao/la: ↑29 jan 2026, 11:46Nadaj se, možete samo nastavit pleske dobivat kao i inače. U mo vas je sve manje i manje papane.opalaopala je napisao/la: ↑29 jan 2026, 10:57Vidi se da ne boraviš u Mostaru i to mi je veoma drago.LavoviGabela je napisao/la: ↑29 jan 2026, 10:49
Ja predlažem da se vi vratite na svoja vjekovna ognjišta u Gacko, Nevesinje i Podvelezje osugaste Mostar kako ste peksini , sreca samo ste u Istočnom dijelu, koji je nalik na Alep![]()
Hvala Bogu ima nas svugdje i biće, uvijek bili i na aveniji, rudniku, staro Velezovo, centar 2 i biće nas još vise. Provjeri malo koliko je bosnjaka kupilo stanova u Oazi. Kao sto si i sam rekao 30% bosnjaka radi na Bijelom, taj broj srećom raste a vas broj pada, evo sto ste manjina nego velikom brzinom idete ka procentualnoj greški. Zato je važno zapisati kao cuko gdje god jedan rvat ima( topic taktika ). Pojede se Gabela od muke, a jest ces se još vise dok ne crknes od muke![]()
Prije da ćeš ti crknut od muke, španjolski vam je kapak, osim kad treba operacija![]()
Boli te istina da nas je svugdje bilo, svugdje nas ima i svugdje će nas biti jer ovo je nas grad. A dobro znaš kako terorisemo papke i negatore grada Mostara koji nisu sigurni ni u svom stanu pa ni u Pologu.
De ispričaj raji kako se Čapljinci učlanjuju u torcu u Čapljini i vatromet kakav je bio, medjugorce ni oni ne vole.
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
Izvinjavam se sto prekidam diskusiju, ali moze li mi neko objasniti zasto se osoba iz Gabele osjeca pozvanom da drzi predavanja o Mostaru?
Podsjeca me na ove silne navijace Sarajeva iz raznih sela diljem nase domovine kojima je taj klub privlacan cisto zbog imena, a sam grad Sarajevo vide maksimalno jednom godisnje.
Podsjeca me na ove silne navijace Sarajeva iz raznih sela diljem nase domovine kojima je taj klub privlacan cisto zbog imena, a sam grad Sarajevo vide maksimalno jednom godisnje.
- LavoviGabela
- Kontakt:
ili ces da postavim video kako se pripadnici ugasenih zakljucavaju u auto prilikom bijega u capljini, nakon sto su pokusali skinut paroluopalaopala je napisao/la: ↑29 jan 2026, 11:52Vidiš da ne znaš šta pišeš i to je dokaz da si se pogubio. Jutros pises 30% bosnjaka radi na Bijelom a sad kapak Spanski ? A kako to glupane ?LavoviGabela je napisao/la: ↑29 jan 2026, 11:46Nadaj se, možete samo nastavit pleske dobivat kao i inače. U mo vas je sve manje i manje papane.opalaopala je napisao/la: ↑29 jan 2026, 10:57
Vidi se da ne boraviš u Mostaru i to mi je veoma drago.
Hvala Bogu ima nas svugdje i biće, uvijek bili i na aveniji, rudniku, staro Velezovo, centar 2 i biće nas još vise. Provjeri malo koliko je bosnjaka kupilo stanova u Oazi. Kao sto si i sam rekao 30% bosnjaka radi na Bijelom, taj broj srećom raste a vas broj pada, evo sto ste manjina nego velikom brzinom idete ka procentualnoj greški. Zato je važno zapisati kao cuko gdje god jedan rvat ima( topic taktika ). Pojede se Gabela od muke, a jest ces se još vise dok ne crknes od muke![]()
Prije da ćeš ti crknut od muke, španjolski vam je kapak, osim kad treba operacija![]()
Boli te istina da nas je svugdje bilo, svugdje nas ima i svugdje će nas biti jer ovo je nas grad. A dobro znaš kako terorisemo papke i negatore grada Mostara koji nisu sigurni ni u svom stanu pa ni u Pologu.
De ispričaj raji kako se Čapljinci učlanjuju u torcu u Čapljini i vatromet kakav je bio, medjugorce ni oni ne vole.
gotov na srmt prebili covjeka palicama sa ledja i vezali ga u stanu, s tim se hvalis , ne znam zašto plačete onda na sudu, budi mudonja preuzmi odgovornost
Cinjenica je da vas je u mostaru sve manje, pa jedan siroki ima vise zivorodjenih beba od istocnog mostara, samo polako
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Na stranu sto je realan i iskren, brat sam sebi upada u recenicu
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Aerosmith - dream on.mp3bvsic je napisao/la: ↑29 jan 2026, 11:4770 godina je pascetu, jos malo i vakat krepat. Od tog dana ne postojite, doduse ni danas vi ne postojite, nebitni, mali. Samo blokirate drzavu jer imate ovo pasce.
Športski pozdrav s novog parkinga stadiona pod BB
-
opalaopala
- Kontakt:
Moze samo postavi i dokazi ko je, da vas nisu medjigorci napali ti torcu capljinu.LavoviGabela je napisao/la: ↑29 jan 2026, 11:54ili ces da postavim video kako se pripadnici ugasenih zakljucavaju u auto prilikom bijega u capljini, nakon sto su pokusali skinut paroluopalaopala je napisao/la: ↑29 jan 2026, 11:52Vidiš da ne znaš šta pišeš i to je dokaz da si se pogubio. Jutros pises 30% bosnjaka radi na Bijelom a sad kapak Spanski ? A kako to glupane ?LavoviGabela je napisao/la: ↑29 jan 2026, 11:46
Nadaj se, možete samo nastavit pleske dobivat kao i inače. U mo vas je sve manje i manje papane.![]()
De ispričaj raji kako se Čapljinci učlanjuju u torcu u Čapljini i vatromet kakav je bio, medjugorce ni oni ne vole.![]()
Cinjenica je da vas je u mostaru sve manje, pa jedan siroki ima vise zivorodjenih beba od istocnog mostara, samo polako![]()
![]()
Pa glupane koristimo nasu imovinu koju smo financirali na Bijelom, mozemo birat gdje cemo se radjat. A manjina nije sigurna u svom stanu i na Pologu i tu vlada strah. Od manjine do procentualne greške - 3 godine.
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
-
1981oldschool
- Kontakt:

Plastika će uvijek biti plastika, daba da 100 titula osvojite kad nemate dušu, imate samo zlo napumpano politikom. Politike će se mjenjati ali vi ćete ostati plastika, vješttacko **** sa rokom trajanja. Samo vi pokazujete lice svoje i nastavite sa svojim zlom, nećete još dugo, kao da vas istorija nije ništa naučila pa ponavljate iznova greške. Mali miševi puni primitivizma i mržnje, nećete još dugo!
“Nije važno učestvovovati, važno je pobjediti.”
“Ako misliš pobjediti, ne smiješ izgubiti.”
“Ko izgubi dobitak dobije gubitak!”
“Prvo hopni, pa reci skoč.”
“Ko izgubi dobitak dobije gubitak!”
“Prvo hopni, pa reci skoč.”
Nije bolan to toliko loše. Šta se bolan odmah uzbuđuješ.NoProfit je napisao/la: ↑29 jan 2026, 11:50Normalno. Ovoj hrpi neznalica u klubu je grehota platiti bilo šta. Pored toga što nas je sve manje na stadionu, odlična poruka bi bila i to da je nikad manje članskih kupljeno, ali sad je kasno nažalost.
Nego, koliko ste opterećeni gradskim rivalom od nula do visim na temi gradskog rivala?![]()
Vjerujem da vam je bolji presjek stanja nego lani u ova doba. Obzirom da imate segmentaciju članova, interesatno bi bilo da izbacite statistiku po proizvodu.
Nego hoćeš da ti posudim hrčka da ga učlaniš ? Da poguramo malo komšiluk.
Sve isto je k'o nekada, sve isto je, ali ništa isto nije ! HB ♥️
-
primussucks
- Kontakt:
Politika i domicilne legende gurnuli Velež prema nestajanju,a obrnuto napravili u Zrinjskom,tko je tu sposobniji i cija je ljubav veca ?
Sta se upale, vidis li da ti ruse drzavu, vidis li da gaze simbole, vidis li da traze svaku priliku da te potlace, jesi li svjestan, ako im pustis Mostar, da ce ici dalje, jer nikad im nije dosta, sreca je samo da su greska u statistici, i da nismo sposobni da naselimo 10000 ljudi iz Bosne i preuzmemo grad bez problema, zato dobro pogledaj sta ti se radi
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 12 gostiju.