opalaopala je napisao/la: ↑29 jan 2026, 11:52
LavoviGabela je napisao/la: ↑29 jan 2026, 11:46
opalaopala je napisao/la: ↑29 jan 2026, 10:57
Vidi se da ne boraviš u Mostaru i to mi je veoma drago.
Hvala Bogu ima nas svugdje i biće, uvijek bili i na aveniji, rudniku, staro Velezovo, centar 2 i biće nas još vise. Provjeri malo koliko je bosnjaka kupilo stanova u Oazi. Kao sto si i sam rekao 30% bosnjaka radi na Bijelom, taj broj srećom raste a vas broj pada, evo sto ste manjina nego velikom brzinom idete ka procentualnoj greški. Zato je važno zapisati kao cuko gdje god jedan rvat ima( topic taktika ). Pojede se Gabela od muke, a jest ces se još vise dok ne crknes od muke
Nadaj se, možete samo nastavit pleske dobivat kao i inače. U mo vas je sve manje i manje papane.
Prije da ćeš ti crknut od muke, španjolski vam je kapak, osim kad treba operacija
Vidiš da ne znaš šta pišeš i to je dokaz da si se pogubio. Jutros pises 30% bosnjaka radi na Bijelom a sad kapak Spanski ? A kako to glupane ?
Boli te istina da nas je svugdje bilo, svugdje nas ima i svugdje će nas biti jer ovo je nas grad. A dobro znaš kako terorisemo papke i negatore grada Mostara koji nisu sigurni ni u svom stanu pa ni u Pologu.
De ispričaj raji kako se Čapljinci učlanjuju u torcu u Čapljini i vatromet kakav je bio, medjugorce ni oni ne vole.
ili ces da postavim video kako se pripadnici ugasenih zakljucavaju u auto prilikom bijega u capljini, nakon sto su pokusali skinut parolu
gotov na srmt prebili covjeka palicama sa ledja i vezali ga u stanu, s tim se hvalis , ne znam zašto plačete onda na sudu, budi mudonja preuzmi odgovornost
Cinjenica je da vas je u mostaru sve manje, pa jedan siroki ima vise zivorodjenih beba od istocnog mostara, samo polako

Giorgos Tzavellas : "Bijeg iz sela. Čestitam svim suigračima"