Jeb.eš mu mater ja sve hoću napisat da mi svaki sat sve više ovo sa Lukom šuhveli a neću jer kontam da će objavit pa onda ispadam levat al' eto napisa, nisam mogao više izdurat
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Kralju 4vorokruzini je sistem imas 2x bojac i 1 zrinjski pobjedis ove 3 tekme ti si na -7StriktnoZlo je napisao/la: ↑04 feb 2026, 09:36Svaka čast na optimizmuplisek je napisao/la: ↑04 feb 2026, 09:27sve se slazem s tobom osim ovo da titulu ne mozemo osvojit. Imamo daleko najjaci tim u ligi, mozemo svaku tekmu dobit do kraja.StriktnoZlo je napisao/la: ↑04 feb 2026, 08:54Ode i Mlinarić.
Hvala mu i sretno. Igrač koji je najmanje igrao na svojoj primarnoj poziciji, ali opet odigrao solidnu polusezonu.
Igrač koji je zahvalan i siguran sam da svakoj ekipi je dobrodošao.
Menalo hairli da nam bude s tobom, a i tebi Bogme s nama.
Šuška se za Marića... po meni nepotreban. Treba pokušati sa Renanom i Turkešom izgurati polusezonu. Posljednja šansa da pokažu, trebaju li ostati nakon sezone ili zauvijek aufiderzen.
Titulu ne možemo osvojiti, tako da dovođenje Marića, za sada nema potrebe. Sačekaj ljeto i dovedi još bolje.
A ako su tolike lopate ova dvojica, da ne možemo evropu osigurat, onda nemam rijeći.
Raja učlanite se, to je obaveza !![]()
Iako očekujem ok suđenje od Čeferina, nekako ne mogu vjerovati da možemo dobiti sve utakmice, a da će taj Zrinjski i Borac do kraja napraviti toliko kikseva.
Puno je drug 14b. Da bi to stigao, moraš imati toliko sreće, suđenje bar 60/40 na tvoju stranu.
Mi ulazimo bez Guliše, i to ćemo osjetiti sigurno. Koliko god mi živaca pojeo, ono je bio potez igrač.
Igrački se slažem da imamo najbolju ekipu, ali koliko godina smo je imali?
Amin iz tvojih usta u Božije uši, ali to je po meni nemoguća misija.
Bacit karte na kup i super kup, a liga ako se otvori![]()
Nekazem da je lahko al sigurno ako uspijemo dobit ove 3 tekme (od 3 ove utakmice 2 je igramo kuci i jednu bl)
Takodje smatram da imamo najbolji raspored od prvih 5 ekipa.
Prvih 5-6 utakmica igramo protiv slabi ekipa na kojima mozemo uigrat ekipu i ostvarit sve pobjede
Radnik
Sloga
Posusje
Vico
Velez
Plus celik i velez u kupu
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Pa i jeste trenirao, nisu ljudi ništa slagali.
Što naši još nisu ozvaničili, to ne znam, ali tačni su im navodi povodom treninga.
Što naši još nisu ozvaničili, to ne znam, ali tačni su im navodi povodom treninga.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Da nije Nijaz podebljao cifru.DoktorXabaras je napisao/la: ↑04 feb 2026, 16:28Jeb.eš mu mater ja sve hoću napisat da mi svaki sat sve više ovo sa Lukom šuhveli a neću jer kontam da će objavit pa onda ispadam levat al' eto napisa, nisam mogao više izdurat![]()
Da budemo iskreni, nije niko ni demantivao a objavise i Hr portali danas da dolazi kod nas, iz tog razloga mi jos vise ide na zivce sto nema nista zvanicno!fks74 je napisao/la: ↑04 feb 2026, 16:40Da nije Nijaz podebljao cifru.DoktorXabaras je napisao/la: ↑04 feb 2026, 16:28Jeb.eš mu mater ja sve hoću napisat da mi svaki sat sve više ovo sa Lukom šuhveli a neću jer kontam da će objavit pa onda ispadam levat al' eto napisa, nisam mogao više izdurat![]()
![]()
U novi boj ...
Nisam ja rekao da su oni slagali ili nešto. Samo kažem da su smeće od portala (što i jesu) i da dok Klub ne objavi/potvrdi - Luka Menalo nije naš igrač pa makar to hiljadu Faktora, Klixova i inih portala napisalo.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑04 feb 2026, 16:35Pa i jeste trenirao, nisu ljudi ništa slagali.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Trenirao je i Kravcik...GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑04 feb 2026, 16:35Pa i jeste trenirao, nisu ljudi ništa slagali.
On je jos od jucer nas novi igrac, to sto su nesposobni ljudi u marketing to je druga priča 
A novi stadion u Pazaru? Svaka čast!
-
rimljanin90
- Kontakt:
Navodno čeka se neki papir od NK RijekaPendulum je napisao/la: ↑04 feb 2026, 17:54Nisam ja rekao da su oni slagali ili nešto. Samo kažem da su smeće od portala (što i jesu) i da dok Klub ne objavi/potvrdi - Luka Menalo nije naš igrač pa makar to hiljadu Faktora, Klixova i inih portala napisalo.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑04 feb 2026, 16:35Pa i jeste trenirao, nisu ljudi ništa slagali.
Kod nas u državi uvijek fali neki papir.visokohz je napisao/la: ↑04 feb 2026, 18:18Navodno čeka se neki papir od NK RijekaPendulum je napisao/la: ↑04 feb 2026, 17:54Nisam ja rekao da su oni slagali ili nešto. Samo kažem da su smeće od portala (što i jesu) i da dok Klub ne objavi/potvrdi - Luka Menalo nije naš igrač pa makar to hiljadu Faktora, Klixova i inih portala napisalo.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑04 feb 2026, 16:35Pa i jeste trenirao, nisu ljudi ništa slagali.
- nedimmmm1337
- Kontakt:
"Jer znaš kako kažu moji ovdje – nije to samo ljubav, to je bolest.”
Evo ga mama stigo je
Konacno
Najbolje pojacanje otkako je mirvic u klubu
Najbolje pojacanje otkako je mirvic u klubu
-
umrobihzbogtebe1946
- Kontakt:
Nerealno je da imamo Ljajića, Cimirota, Gojkovića, Ristovskog i Menala u ekipi.
E hajmo sad malo na terenu pokazati nešto.
E hajmo sad malo na terenu pokazati nešto.
Volim te Saraj'vo!
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
-
NajvecaRadosti
- Kontakt: