Da nije Nijaz podebljao cifru.DoktorXabaras je napisao/la: ↑04 feb 2026, 16:28Jeb.eš mu mater ja sve hoću napisat da mi svaki sat sve više ovo sa Lukom šuhveli a neću jer kontam da će objavit pa onda ispadam levat al' eto napisa, nisam mogao više izdurat![]()
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Da budemo iskreni, nije niko ni demantivao a objavise i Hr portali danas da dolazi kod nas, iz tog razloga mi jos vise ide na zivce sto nema nista zvanicno!fks74 je napisao/la: ↑04 feb 2026, 16:40Da nije Nijaz podebljao cifru.DoktorXabaras je napisao/la: ↑04 feb 2026, 16:28Jeb.eš mu mater ja sve hoću napisat da mi svaki sat sve više ovo sa Lukom šuhveli a neću jer kontam da će objavit pa onda ispadam levat al' eto napisa, nisam mogao više izdurat![]()
![]()
U novi boj ...
Nisam ja rekao da su oni slagali ili nešto. Samo kažem da su smeće od portala (što i jesu) i da dok Klub ne objavi/potvrdi - Luka Menalo nije naš igrač pa makar to hiljadu Faktora, Klixova i inih portala napisalo.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑04 feb 2026, 16:35Pa i jeste trenirao, nisu ljudi ništa slagali.
Što naši još nisu ozvaničili, to ne znam, ali tačni su im navodi povodom treninga.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Trenirao je i Kravcik...GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑04 feb 2026, 16:35Pa i jeste trenirao, nisu ljudi ništa slagali.
Što naši još nisu ozvaničili, to ne znam, ali tačni su im navodi povodom treninga.
On je jos od jucer nas novi igrac, to sto su nesposobni ljudi u marketing to je druga priča 
A novi stadion u Pazaru? Svaka čast!
-
rimljanin90
- Kontakt:
Navodno čeka se neki papir od NK RijekaPendulum je napisao/la: ↑04 feb 2026, 17:54Nisam ja rekao da su oni slagali ili nešto. Samo kažem da su smeće od portala (što i jesu) i da dok Klub ne objavi/potvrdi - Luka Menalo nije naš igrač pa makar to hiljadu Faktora, Klixova i inih portala napisalo.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑04 feb 2026, 16:35Pa i jeste trenirao, nisu ljudi ništa slagali.
Kod nas u državi uvijek fali neki papir.visokohz je napisao/la: ↑04 feb 2026, 18:18Navodno čeka se neki papir od NK RijekaPendulum je napisao/la: ↑04 feb 2026, 17:54Nisam ja rekao da su oni slagali ili nešto. Samo kažem da su smeće od portala (što i jesu) i da dok Klub ne objavi/potvrdi - Luka Menalo nije naš igrač pa makar to hiljadu Faktora, Klixova i inih portala napisalo.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑04 feb 2026, 16:35Pa i jeste trenirao, nisu ljudi ništa slagali.
- nedimmmm1337
- Kontakt:
"Jer znaš kako kažu moji ovdje – nije to samo ljubav, to je bolest.”
Evo ga mama stigo je
Konacno
Najbolje pojacanje otkako je mirvic u klubu
Najbolje pojacanje otkako je mirvic u klubu
-
umrobihzbogtebe1946
- Kontakt:
Nerealno je da imamo Ljajića, Cimirota, Gojkovića, Ristovskog i Menala u ekipi.
E hajmo sad malo na terenu pokazati nešto.
E hajmo sad malo na terenu pokazati nešto.
Volim te Saraj'vo!
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Sretno Luka
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
DOBRO DOSAO MAJSTORE...
Mašallah
E ovo je bombasticno pojacanje, dobro nam dosao Luka!!!
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
Trenutno korisnika/ca: benko21, nedimmmm1337 i 47 gostiju.