KUPOVINE! COVJEK JE SAMOSTALNO KUPIO VIP ULAZNICU.
Premijer liga BiH - aktuelno
- prisonbreak
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
-
zeljodogroba
- Kontakt:
Najjaci lik, bukvalno izjavio na javnom forumu da se vrse ilegalne radnje tj. kamatarenje
Uostalom, pustite ljude kad misle da im je sve top, da su na pravom putu.. sve ce se samo reci kad/ako udju u PLBiH..
Uostalom, pustite ljude kad misle da im je sve top, da su na pravom putu.. sve ce se samo reci kad/ako udju u PLBiH..
Sve ok, meni ne smeta što je vama Nikšić izgradio stadion u Vrapčićima i to federalnim parama, halal bila i moja marka ako je tamo otišla.Threeplanetrees je napisao/la: ↑10 feb 2026, 16:40Ništa brate zaboravi sve okchily-rz je napisao/la: ↑10 feb 2026, 16:39Pa mi smo grad i kanton, normalno da ćemo financirati sami sebe, ko puni budzet grada Zenice i kantona ?Threeplanetrees je napisao/la: ↑10 feb 2026, 16:33Taman kada čovjek pomisliš da postaju grupa on se izda kako im KN finansira grad i kanton![]()
![]()
Nije kamatarenje u bukvalnom smislu ali dugo sam na ovom forumu pa znam sa kakvim kapacitetima raspravljam, treba nacrtat ali mrzi me kad znam da i to je pije vode.zeljodogroba je napisao/la: ↑10 feb 2026, 16:46Najjaci lik, bukvalno izjavio na javnom forumu da se vrse ilegalne radnje tj. kamatarenje![]()
Vidi se da ste od dva brata djeca.
-
Hordas1990
- Kontakt:
zona072 je napisao/la: ↑10 feb 2026, 16:40Halo Đipke, nemoj da zovem Pauka.

Kontinuirani napredak je prisutan, levati prozivaju nekog za zagađenost, poseban kalibar ljudi definitivno.
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Ne da se citati, ko da sam usao na temu druge lige. Sigurno je na nekom mostu bila parola svi na forum, nema drugog objasnjenja.
Najgore je forumsko bjesnilo i agresija na tastaturu.
-
zeljodogroba
- Kontakt:
Ma ja, kamatarenje u sirem i uzem smislu rijeci..chily-rz je napisao/la: ↑10 feb 2026, 16:49Nije kamatarenje u bukvalnom smislu ali dugo sam na ovom forumu pa znam sa kakvim kapacitetima raspravljam, treba nacrtat ali mrzi me kad znam da i to je pije vode.zeljodogroba je napisao/la: ↑10 feb 2026, 16:46Najjaci lik, bukvalno izjavio na javnom forumu da se vrse ilegalne radnje tj. kamatarenje![]()
Pa pročitaj raspravu na ovoj temi bez Zeničana, od dva brata djeca se svađaju koji je veći četnik i to tako iz mjeseca u mjesec, hiljadu puta obrnuli istu debilnu raspravu.ErosViverosViv je napisao/la: ↑10 feb 2026, 16:58Ne da se citati, ko da sam usao na temu druge lige. Sigurno je na nekom mostu bila parola svi na forum, nema drugog objasnjenja.
Najgore je kad fočanska gradska raja misli da je kalibar da nekom soli pamet, prosto izaziva reakciju.
-
GavranBeli
- Kontakt:
Vi pitari samo o kamatarenju. Vidi se da onaj lažni navijac Zelje Pablo isto tako o Amaru pisao. Ono smece od čovjeka. Svi pitari skoro isti.chily-rz je napisao/la: ↑10 feb 2026, 16:49Nije kamatarenje u bukvalnom smislu ali dugo sam na ovom forumu pa znam sa kakvim kapacitetima raspravljam, treba nacrtat ali mrzi me kad znam da i to je pije vode.zeljodogroba je napisao/la: ↑10 feb 2026, 16:46Najjaci lik, bukvalno izjavio na javnom forumu da se vrse ilegalne radnje tj. kamatarenje![]()
Kakvih prenosa ovdje ima
Brat Chily nikome ne ostaje duzan, sam protiv svih
Brat Chily nikome ne ostaje duzan, sam protiv svih
Kolega Vanja, hajd sto ovaj terorista sa sugavice nije skonto sta je covjek napisao, ali ti i ti se primio.Vanja8 je napisao/la: ↑10 feb 2026, 16:32U kakvom je lik zanosu ili je se napucao dobrano, ne zna ni sta pise vise...19vendetta87 je napisao/la: ↑10 feb 2026, 16:30Covjek se ponosi s cinjenicom da ljudi iz jezgra grupe uzimaju sebi pare namjenjenu klubu.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Celik je klub navijaca, clanovi kluba tj navijaci su vlasnici. Kod vas toga nema, vi samo dobijete popust 10% na crno crveni sal, onaj nedavno sto vam je izasao u fan sopu
Vi vise nemate nikakva prava, ni vi niti ovi sa druge strane. Zato vam i jest Ajlah u klubu, sta mozete? Nista. Ko je moze otjerat, da vidimo.
Ismir sta kaze tako ce i bit. Ne benda vas covjek ni 2% eeee tugo
Skoro ko Adem kad ga zabije Želji iz slobodnjaka.
-
GavranBeli
- Kontakt:
To Rile bezobraznice kako si ga uvalioDajdza11 je napisao/la: ↑10 feb 2026, 17:20Kolega Vanja, hajd sto ovaj terorista sa sugavice nije skonto sta je covjek napisao, ali ti i ti se primio.Vanja8 je napisao/la: ↑10 feb 2026, 16:32U kakvom je lik zanosu ili je se napucao dobrano, ne zna ni sta pise vise...19vendetta87 je napisao/la: ↑10 feb 2026, 16:30
Covjek se ponosi s cinjenicom da ljudi iz jezgra grupe uzimaju sebi pare namjenjenu klubu.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Celik je klub navijaca, clanovi kluba tj navijaci su vlasnici. Kod vas toga nema, vi samo dobijete popust 10% na crno crveni sal, onaj nedavno sto vam je izasao u fan sopu
Vi vise nemate nikakva prava, ni vi niti ovi sa druge strane. Zato vam i jest Ajlah u klubu, sta mozete? Nista. Ko je moze otjerat, da vidimo.
-
sanjinusto
- Kontakt:
chily-rz je napisao/la: ↑10 feb 2026, 16:23Robijasi **** komplet političku scenu u Zenici i otjerali bagru iz kluba, sad tu istu bagru kamatare, ide keš od grada i kantona za klub navijača, niko ne smije kontru opalit.sanjinusto je napisao/la: ↑10 feb 2026, 16:15Pa nije im bas zabranio, ali dao im je procenat od karata tako da su sad mirni.![]()
S druge strane horde nisu u stanju polupijanu Ajlu otjerati iz kluba, draža je Mirviću nego sto pitara da se sastave.
Je li ovo moguce?
Pa dobro šta sad, vidiš da im je bogojavljanje kad Sarajevo dolazi.
Sutra neradni dan u Zenici, nisu ovako bili sretni bruku godina. Meni je drago da ih malo usrećimo i da se furaju da su bitni, pa ja.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Dobrodosli u 21. vijek. Kako se osjecate?Dajdza11 je napisao/la: ↑10 feb 2026, 17:20Kolega Vanja, hajd sto ovaj terorista sa sugavice nije skonto sta je covjek napisao, ali ti i ti se primio.Vanja8 je napisao/la: ↑10 feb 2026, 16:32U kakvom je lik zanosu ili je se napucao dobrano, ne zna ni sta pise vise...19vendetta87 je napisao/la: ↑10 feb 2026, 16:30
Covjek se ponosi s cinjenicom da ljudi iz jezgra grupe uzimaju sebi pare namjenjenu klubu.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: nedimmmm1337, Paromlinac i 10 gostiju.