HDZ ministar pravde. Preko kojeg odugovlace usvajanje statuta.Vanja8 je napisao/la: ↑10 feb 2026, 15:14Kakav si druze...BarbareZeljin je napisao/la: ↑10 feb 2026, 13:02Ma nek uziva jos malo.Koliko je on opterecen Zeljom. Zavrsice se duska i to,pa sta ces onda stavit kao sliku.
Ovo je nesto u vezi vas?
Halalite onda nisam htio podgrijavati prepucavanje...Sorry
Mada i sad ne znam o kome se radi...
Premijer liga BiH - aktuelno
-
BarbareZeljin
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Pa mi smo grad i kanton, normalno da ćemo financirati sami sebe, ko puni budzet grada Zenice i kantona ?Threeplanetrees je napisao/la: ↑10 feb 2026, 16:33Taman kada čovjek pomisliš da postaju grupa on se izda kako im KN finansira grad i kanton![]()
Ma para vrti gdje burgija nece...
Od pljuvanja, prijetnji, psovanja do poklona u vidu VIP ulaznice...

Od pljuvanja, prijetnji, psovanja do poklona u vidu VIP ulaznice...
- Threeplanetrees
Ništa brate zaboravi sve okchily-rz je napisao/la: ↑10 feb 2026, 16:39Pa mi smo grad i kanton, normalno da ćemo financirati sami sebe, ko puni budzet grada Zenice i kantona ?Threeplanetrees je napisao/la: ↑10 feb 2026, 16:33Taman kada čovjek pomisliš da postaju grupa on se izda kako im KN finansira grad i kanton![]()
Boga mi vi ste bolesni mitomani. HDZ se petlja da se ne usvoji vas statut ? Zar vi stvarno vjerujete u te lazi, ljudi ruse drzavu, hoce treci entitet, lobiraju za izborni zakon, ali sad su oko zeljinog statuta se pozabavili.BarbareZeljin je napisao/la: ↑10 feb 2026, 16:37HDZ ministar pravde. Preko kojeg odugovlace usvajanje statuta.Vanja8 je napisao/la: ↑10 feb 2026, 15:14Kakav si druze...BarbareZeljin je napisao/la: ↑10 feb 2026, 13:02
Ma nek uziva jos malo.Koliko je on opterecen Zeljom. Zavrsice se duska i to,pa sta ces onda stavit kao sliku.
Ovo je nesto u vezi vas?
Znaci nije moguce da vam nesto ne stima, nego vas sabotiraju i ata oni imaju od toga ako moze pojasnjenje ?
Sa ovom HDZ glavom ako se pojavi na nasoj temi mogao bi put Banovica...BarbareZeljin je napisao/la: ↑10 feb 2026, 16:37HDZ ministar pravde. Preko kojeg odugovlace usvajanje statuta.Vanja8 je napisao/la: ↑10 feb 2026, 15:14Kakav si druze...BarbareZeljin je napisao/la: ↑10 feb 2026, 13:02
Ma nek uziva jos malo.Koliko je on opterecen Zeljom. Zavrsice se duska i to,pa sta ces onda stavit kao sliku.
Ovo je nesto u vezi vas?
- prisonbreak
- Kontakt:
KUPOVINE! COVJEK JE SAMOSTALNO KUPIO VIP ULAZNICU.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
-
zeljodogroba
- Kontakt:
Najjaci lik, bukvalno izjavio na javnom forumu da se vrse ilegalne radnje tj. kamatarenje
Uostalom, pustite ljude kad misle da im je sve top, da su na pravom putu.. sve ce se samo reci kad/ako udju u PLBiH..
Uostalom, pustite ljude kad misle da im je sve top, da su na pravom putu.. sve ce se samo reci kad/ako udju u PLBiH..
Sve ok, meni ne smeta što je vama Nikšić izgradio stadion u Vrapčićima i to federalnim parama, halal bila i moja marka ako je tamo otišla.Threeplanetrees je napisao/la: ↑10 feb 2026, 16:40Ništa brate zaboravi sve okchily-rz je napisao/la: ↑10 feb 2026, 16:39Pa mi smo grad i kanton, normalno da ćemo financirati sami sebe, ko puni budzet grada Zenice i kantona ?Threeplanetrees je napisao/la: ↑10 feb 2026, 16:33Taman kada čovjek pomisliš da postaju grupa on se izda kako im KN finansira grad i kanton![]()
![]()
Nije kamatarenje u bukvalnom smislu ali dugo sam na ovom forumu pa znam sa kakvim kapacitetima raspravljam, treba nacrtat ali mrzi me kad znam da i to je pije vode.zeljodogroba je napisao/la: ↑10 feb 2026, 16:46Najjaci lik, bukvalno izjavio na javnom forumu da se vrse ilegalne radnje tj. kamatarenje![]()
Vidi se da ste od dva brata djeca.
-
Hordas1990
- Kontakt:
zona072 je napisao/la: ↑10 feb 2026, 16:40Halo Đipke, nemoj da zovem Pauka.

Kontinuirani napredak je prisutan, levati prozivaju nekog za zagađenost, poseban kalibar ljudi definitivno.
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Ne da se citati, ko da sam usao na temu druge lige. Sigurno je na nekom mostu bila parola svi na forum, nema drugog objasnjenja.
Najgore je forumsko bjesnilo i agresija na tastaturu.
-
zeljodogroba
- Kontakt:
Ma ja, kamatarenje u sirem i uzem smislu rijeci..chily-rz je napisao/la: ↑10 feb 2026, 16:49Nije kamatarenje u bukvalnom smislu ali dugo sam na ovom forumu pa znam sa kakvim kapacitetima raspravljam, treba nacrtat ali mrzi me kad znam da i to je pije vode.zeljodogroba je napisao/la: ↑10 feb 2026, 16:46Najjaci lik, bukvalno izjavio na javnom forumu da se vrse ilegalne radnje tj. kamatarenje![]()
Pa pročitaj raspravu na ovoj temi bez Zeničana, od dva brata djeca se svađaju koji je veći četnik i to tako iz mjeseca u mjesec, hiljadu puta obrnuli istu debilnu raspravu.ErosViverosViv je napisao/la: ↑10 feb 2026, 16:58Ne da se citati, ko da sam usao na temu druge lige. Sigurno je na nekom mostu bila parola svi na forum, nema drugog objasnjenja.
Najgore je kad fočanska gradska raja misli da je kalibar da nekom soli pamet, prosto izaziva reakciju.
-
GavranBeli
- Kontakt:
Vi pitari samo o kamatarenju. Vidi se da onaj lažni navijac Zelje Pablo isto tako o Amaru pisao. Ono smece od čovjeka. Svi pitari skoro isti.chily-rz je napisao/la: ↑10 feb 2026, 16:49Nije kamatarenje u bukvalnom smislu ali dugo sam na ovom forumu pa znam sa kakvim kapacitetima raspravljam, treba nacrtat ali mrzi me kad znam da i to je pije vode.zeljodogroba je napisao/la: ↑10 feb 2026, 16:46Najjaci lik, bukvalno izjavio na javnom forumu da se vrse ilegalne radnje tj. kamatarenje![]()
Kakvih prenosa ovdje ima
Brat Chily nikome ne ostaje duzan, sam protiv svih
Brat Chily nikome ne ostaje duzan, sam protiv svih
Trenutno korisnika/ca: prisonbreak, Vanja8 i 18 gostiju.