FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
- muharemovicdzelo
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Ima ih par u opticaju. Očigledno imamo još insajdera. Ko su te druge opcije? Opet samo laži. Štoper je pružio ruku i stiže uskoro. Ne kontam šta tu nije jasno?
Vjerujem da bi takav igrač samo svojom pojavom podigao ekipu mentalno. Možda nam to i treba u ovom trenutku. Nama je trenutno Suljo lider slačionice i to mnogo govori. Jedan od najboljih naših strijelaca a sa njim u ekipi smo jedino osvojili turnir u Hrasnici. Ako Ermin dođe, svakako je dobrodošao. Ovoj ekipi treba lider.sanjinusto je napisao/la: ↑10 feb 2026, 13:18Veliko ime i velika karijera. Strasan igrac sigurno, ali 36 godina i nije igrao od juna, pitanje je koliko jos moze i koliko je uopste spreman u ovom momentu. Dobrodosao, ako dodje.AhmedNurudin je napisao/la: ↑10 feb 2026, 13:08Realno, iako bi to više bio neki marketinški potez, a još jedan razlog mi je to što je primarno desni stoper gdje smo pokriveni, upitne kvalitete ali pokriveni sa dva igrača. Puno mi je logičnija priča recimo Nermin Zolotić kojem na ljeto ističe ugovor u armeniji a nije već dugo prva opcija plus nije registrovan ni za evropu.sanjinusto je napisao/la: ↑10 feb 2026, 12:52
Znaci vec je u penziji manje vise. Ja iskreno sumnjam da mi pregovaramo sa njim, a sumnjam i da se njemu uopste jos uvijek igra fudbala. Do sad je mogao naci klub.
Zadnja izmjena: Levin, dana/u 10 feb 2026, 13:25, ukupno mijenjano 1 put.
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić
Pa napisao sam da ne znam osim da imaju nekoliko igraca koji su klubu interesatni
Drug mi je rekao “ima nekoliko igraca koji su klubu interesatni” i to je sve sto znam
Nisam upucen ko su ti igraci, jer je gotov rok i sad idu ovi sto nemaju kluba, a oni mene ne zanimaju
Moji igraci imaju klubove i za repku igraju
Sad Djurica i Mahmica spremamo za baraz
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Drug opusti se. Uvijek će toga biti. Ja se lično samo nadam da je adekvatna zamjena za Karamarka jer Edin je prečesto opasan za naš gol.muharemovicdzelo je napisao/la: ↑10 feb 2026, 13:19Ima ih par u opticaju. Očigledno imamo još insajdera. Ko su te druge opcije? Opet samo laži. Štoper je pružio ruku i stiže uskoro. Ne kontam šta tu nije jasno?
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić
Edin je opasan za naš gol kad ga reprezentativni golman ukopa loptom. Stoper koji je opasan po nas je ovaj drugi.Levin je napisao/la: ↑10 feb 2026, 13:28Drug opusti se. Uvijek će toga biti. Ja se lično samo nadam da je adekvatna zamjena za Karamarka jer Edin je prečesto opasan za naš gol.muharemovicdzelo je napisao/la: ↑10 feb 2026, 13:19Ima ih par u opticaju. Očigledno imamo još insajdera. Ko su te druge opcije? Opet samo laži. Štoper je pružio ruku i stiže uskoro. Ne kontam šta tu nije jasno?
- AhmedNurudin
- Kontakt:
Došao bi i mlađi od Cocalića i rekao bi i u boljoj formi, kada bi došao sada imao bi 32, a na ljeto bi imao 33 što znači da ima sigurno još dvije sezone fudbala u nogama, bar gledajući jakovljevića i barišića sa koliko godina igraju i Evropu. Stvarno bi volio da dođe, mislim da bi bio pojačanje posebno što bi mogao biti adekvatno i plaćen a ne kao Coca simbolično. Svakako je dobrodošao kao i Bičakčić.Pact1921 je napisao/la: ↑10 feb 2026, 13:14Zolotic bi mogao doci na fazon kao Cocalic kad je dosao . Naravno tad Cocalic ne znam je li primao hiljadu maraka u Zelji ali je bila prica da je htio da se vrati u Sarajevo zbog svoje djece da odrastaju gdje je i on odrastao .AhmedNurudin je napisao/la: ↑10 feb 2026, 13:08Realno, iako bi to više bio neki marketinški potez, a još jedan razlog mi je to što je primarno desni stoper gdje smo pokriveni, upitne kvalitete ali pokriveni sa dva igrača. Puno mi je logičnija priča recimo Nermin Zolotić kojem na ljeto ističe ugovor u armeniji a nije već dugo prva opcija plus nije registrovan ni za evropu.sanjinusto je napisao/la: ↑10 feb 2026, 12:52
Znaci vec je u penziji manje vise. Ja iskreno sumnjam da mi pregovaramo sa njim, a sumnjam i da se njemu uopste jos uvijek igra fudbala. Do sad je mogao naci klub.
Pažljivo biram riječi, jer Klub si najveći.
Kako stariš, sve te više volim. Kako starim, sve te više bodrim!
Manijak pravi zna kako stoje stvari, zbog tebe su u vrhu sarajevski Plavi.💙
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Definitivno Zolotic bi bio puno bolja opcija... Pa cak da se i krenulo po Graovca,kojem isto istice ugovor na ljeto,iako je i on desni stoper..AhmedNurudin je napisao/la: ↑10 feb 2026, 13:08Realno, iako bi to više bio neki marketinški potez, a još jedan razlog mi je to što je primarno desni stoper gdje smo pokriveni, upitne kvalitete ali pokriveni sa dva igrača. Puno mi je logičnija priča recimo Nermin Zolotić kojem na ljeto ističe ugovor u armeniji a nije već dugo prva opcija plus nije registrovan ni za evropu.sanjinusto je napisao/la: ↑10 feb 2026, 12:52Znaci vec je u penziji manje vise. Ja iskreno sumnjam da mi pregovaramo sa njim, a sumnjam i da se njemu uopste jos uvijek igra fudbala. Do sad je mogao naci klub.
Ali svakako moram se radovat i Bicakcicu, i bilo kome samo da ne gledam bar jednog od dvojca Seedorf Osmanovic
- AhmedNurudin
- Kontakt:
Ne znam gdje se školovao ali je diplomirao u bijeljini kada mu se pantelić ubacio i zabio gol. Tu je palo u vodu i ono da je "defanzivno dobar", bez obzira na sve sudijske odluke na štetu Željezničara u toj utakmici.
- AhmedNurudin
- Kontakt:
Raduje svakako bilo koja opcija, jer imamo samo tri stopera u opticaju, ukoliko uigramo Pejića kao korektora u veznom redu neće biti smisla to razbijati da bi se spuštao na stopera, a isto tako sa Nastićem na stoperu ostajemo samo sa jednim lijevim bekom. Suspenzija će sigurno biti, Alića recimo nije bilo već dva puta zbog tri žuta kartona, povreda nadam se neće biti ali na sve treba biti spreman.avalPacidoroP je napisao/la: ↑10 feb 2026, 14:02Definitivno Zolotic bi bio puno bolja opcija... Pa cak da se i krenulo po Graovca,kojem isto istice ugovor na ljeto,iako je i on desni stoper..AhmedNurudin je napisao/la: ↑10 feb 2026, 13:08Realno, iako bi to više bio neki marketinški potez, a još jedan razlog mi je to što je primarno desni stoper gdje smo pokriveni, upitne kvalitete ali pokriveni sa dva igrača. Puno mi je logičnija priča recimo Nermin Zolotić kojem na ljeto ističe ugovor u armeniji a nije već dugo prva opcija plus nije registrovan ni za evropu.sanjinusto je napisao/la: ↑10 feb 2026, 12:52
Ali svakako moram se radovat i Bicakcicu, i bilo kome samo da ne gledam bar jednog od dvojca Seedorf Osmanovic
-
Ferroviere1987
- Kontakt:
Ranije nismo mogli doci u poziciju da pricamo sa ovakvim igracima, samo kazem.
Zolotić ne može doći jer je pod ugovorom. Sada mogu doći samo igrači bez ugovora.
-
tiagofaria25
- Kontakt:
Izbaci GOŠK iz kupa ekipu koju mi nismo u dvije utakmice do sad pobijedili.
-
GavranBeli
- Kontakt:
Štoper je pružio ruku. Počinje igrati za šest sedam kola, mjesec ipo otprilike.
Dobar Rudar, trebamo dovesti njihovih igraca spanaca vidi se kvalitet nema sta.
Dobar Rudar, trebamo dovesti njihovih igraca spanaca vidi se kvalitet nema sta.
Ma sta ce Bicakcic..Ferroviere1987 je napisao/la: ↑10 feb 2026, 14:40Ranije nismo mogli doci u poziciju da pricamo sa ovakvim igracima, samo kazem.
Fk Željezničar.
- AhmedNurudin
- Kontakt:
Da, da nažalost je tako. Nismo nikako dobro odradili ovu situaciju sa još jednim stoperom, a Zola je sigurno realna opcija bio.
Ma na penale, bilo je dosta kombinovanja u rudaru, važnija je njima ova naredna sa nama. Ne vjerujem da ih je ovo nešto potreslo, ne treba im sigurno dvomeč sa zrinjskim dok se bore za opstanak. Očekujem ih nabrijane na Grbavici.tiagofaria25 je napisao/la: ↑10 feb 2026, 14:57Izbaci GOŠK iz kupa ekipu koju mi nismo u dvije utakmice do sad pobijedili.
- WeekendOffender
- Kontakt:
Evo stigao je Pejic, hoce li biti registrovan za utakmicu protiv Rudara?
Curva Sud
-
Ferroviere1987
- Kontakt:
Veza Pejic-Prokop-Milosevic
Visina,tehnika,iskustvo obecava ovakva sredina iskreno
Visina,tehnika,iskustvo obecava ovakva sredina iskreno
Hoce.WeekendOffender je napisao/la: ↑10 feb 2026, 16:18Evo stigao je Pejic, hoce li biti registrovan za utakmicu protiv Rudara?
Fk Željezničar.
-
sanjinusto
- Kontakt:
Zvanicno raskid sa Simonijem.
-
tiagofaria25
- Kontakt:
Je li na kraju Bicakcic taj stoper ili neko drugi?
Trenutno korisnika/ca: Arma00, avalPacidoroP, Bing [Bot], Cwirek, doncarlo, Pact1921, perodeformero i 69 gostiju.