NBA 2025-26 Regular Season

Where amazing happens.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha

NEZALAGANJE
Kontakt:

Re: NBA 2025-26 Regular Season

Post Postao/la NEZALAGANJE » 10 feb 2026, 13:49

Slatinash_7 je napisao/la:
10 feb 2026, 13:41
A j.bg nezalaganje ne mogu svi biti u vrhu, ti si gore nabrojao bruku ekipa sa zapada koje kao treba da budu dobre,da se bore za PO ali ne može jednostavno..Pelicansi su preloše raspoređene kvalitete, Dallas sa zdravljem 0, Memphis je po meni morao bolje ali ne možeš sa onim luđakom..malo bolje kad pogledaš sve je to u par deka od onoga što se moglo očekivati..Jazz čak ima i više pobjeda nego što su mislili da će imati i po meni je loše ovo što rade i garantujem da će im se to loše i vratiti u lutriji..Wizardsi su kanta za nabijanje,skupina visokih tankih krila bez poštenog playa itd itd
Jednostavno nekad sezona krene loše i ode u nepovrat jer su ovi gore toliko bolji od tebe da se to ne može stići..Jedino mi nije jasno što neke druge ekipe nisu povukle Memphis/Dallas potez i trejdali svoje "najbolje" igrače, tipa Ziona
Cek ba, ne mogu svi biti u vrhu, ali ne mozes ni ovako bezobrazno tankirati kad ne ide i onda to porediti sa tankiranjem ekipa koje nemaju kvalitet .To je sustina mog posta.

Jedno je imati slab igracki kadar, pa si tu gdje jesi, a sasvim drugo imati solidan kadar, ali ga ne znati iskoristiti, ne razviti igrace, ne igrati najbolje igrace itd itd.

Apsolitno nemam problem s ovim sto si i ti potvrdio.Daj najbolje igrace za pikove, smanji kvalitet, pa ces svakako po "sili zakona" u dno.Opravdano.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 10 feb 2026, 13:50

Ne znam kako nije niko reagovao na ovo uvođenje klađenja na velika vrata, Giannis bukvalno vlasnik kladionice postao i tako sve više igrača radi, to će da uništi ligu i reg sezonu koja je sad u rangu sezone bejzbola od 162 tekme, negledljivo smeće od košarke bukvalno.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Amirutah1988
Kontakt:

Post Postao/la Amirutah1988 » 10 feb 2026, 14:33

A j.bg nezalaganje ne mogu svi biti u vrhu, ti si gore nabrojao bruku ekipa sa zapada koje kao treba da budu dobre,da se bore za PO ali ne može jednostavno..Pelicansi su preloše raspoređene kvalitete, Dallas sa zdravljem 0, Memphis je po meni morao bolje ali ne možeš sa onim luđakom..malo bolje kad pogledaš sve je to u par deka od onoga što se moglo očekivati..Jazz čak ima i više pobjeda nego što su mislili da će imati i po meni je loše ovo što rade i garantujem da će im se to loše i vratiti u lutriji..Wizardsi su kanta za nabijanje,skupina visokih tankih krila bez poštenog playa itd itd
Jednostavno nekad sezona krene loše i ode u nepovrat jer su ovi gore toliko bolji od tebe da se to ne može stići..Jedino mi nije jasno što neke druge ekipe nisu povukle Memphis/Dallas potez i trejdali svoje "najbolje" igrače, tipa Ziona
Sto ce se Juti lose vratiti,jasno je sta moraju uraditi do kraja sezone da bi dobili izbor

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 10 feb 2026, 14:44

Amirutah1988 je napisao/la:
10 feb 2026, 14:33
Sto ce se Juti lose vratiti,jasno je sta moraju uraditi do kraja sezone da bi dobili izbor
Pa ovo što namjerno vade igrače da gube skoro dobijenu utakmicu, mislim da će im se vratiti tako što će dobiti loš izbor na draftu..kreni tekmu bez najboljih igrača, trejdaj Markanena,radi nešto drugo nego ono..
Slatina Bog i batina

Fukare Slatina i Modra blatina

Amirutah1988
Kontakt:

Post Postao/la Amirutah1988 » 10 feb 2026, 14:47

10 feb 2026, 14:44
Pa ovo što namjerno vade igrače da gube skoro dobijenu utakmicu, mislim da će im se vratiti tako što će dobiti loš izbor na draftu..kreni tekmu bez najboljih igrača, trejdaj Markanena,radi nešto drugo nego ono..
Da su jedini koji su ovo ili slicno radili bilo bi osuđujuce,ovako,ako su mogli drugi,zasto ne moze i Juta.
Sta znaci dobiti los izbor na draftu,ko je dobar a ko loš izbor?
Zadnja izmjena: Amirutah1988, dana/u 10 feb 2026, 14:49, ukupno mijenjano 1 put.

Amirutah1988
Kontakt:

Post Postao/la Amirutah1988 » 10 feb 2026, 14:49

Ovako je trenutno stanje

slika

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 10 feb 2026, 14:50

10 feb 2026, 14:47

Da su jedini koji su ovo ili slicno radili bilo bi osuđujuce,ovako,ako su mogli drigi,zasto ne moze i Juta.
Mislio sam na visok i nizak pik ne izbor, pardon, ali mogao si to i sam skontati..

Mislim da niko to ne radi ofirno kao Utah, fola finjak igramo najbolje igrače ali kad vodimo izbacimo ih,to je toliko smiješno da..a jedna od gotivnijh franšiza su, makar meni
Slatina Bog i batina

Fukare Slatina i Modra blatina

rikimo
Kontakt:

Post Postao/la rikimo » 10 feb 2026, 15:23

Znate li što NBA igrači često čekaju deset sezona u NBA ligi? Kažu da je to kalkulacija zbog dobijanja NBA penzije i to maksimalnog iznosa.

https://ba.bloombergadria.com/sport/biz ... arica/news

TripleThreat
Kontakt:

Post Postao/la TripleThreat » 10 feb 2026, 16:04

Glede ovog tankovanja, najavio je Silver moguće promjene i restrikcije za naredni period, ne znam jeste li vidjeli to, ima više od mjesec kako se o tome pisalo.

Ova treća stavka je potpuno besmislena. Timovi su daleko u rupama tankovanja do prvog marta.
"Your favorite player's favorite player" - MB

Amirutah1988
Kontakt:

Post Postao/la Amirutah1988 » 10 feb 2026, 16:07

10 feb 2026, 14:50
10 feb 2026, 14:47

Da su jedini koji su ovo ili slicno radili bilo bi osuđujuce,ovako,ako su mogli drigi,zasto ne moze i Juta.
Mislio sam na visok i nizak pik ne izbor, pardon, ali mogao si to i sam skontati..

Mislim da niko to ne radi ofirno kao Utah, fola finjak igramo najbolje igrače ali kad vodimo izbacimo ih,to je toliko smiješno da..a jedna od gotivnijh franšiza su, makar meni
Pa sinoc su isto ucinili protiv Miamija,ali Miami nije uspio preokrenuti.

TripleThreat
Kontakt:

Post Postao/la TripleThreat » 10 feb 2026, 16:09

rio_Ferdy88 je napisao/la:
10 feb 2026, 13:50
Ne znam kako nije niko reagovao na ovo uvođenje klađenja na velika vrata, Giannis bukvalno vlasnik kladionice postao i tako sve više igrača radi, to će da uništi ligu i reg sezonu koja je sad u rangu sezone bejzbola od 162 tekme, negledljivo smeće od košarke bukvalno.
Kako ba negledljivo, jesi l' vidio fajta sinoć :mrgreen:

Šalu na stranu, bude itekako dobrih utakmica i tokom regularne sezone. Da, kvare utisak te neke utakmice gdje se tenkovi odmjeravaju, ali nije baš da je to uzorak za generalizaciju.
"Your favorite player's favorite player" - MB

RobertHrkac555
Kontakt:

Post Postao/la RobertHrkac555 » 10 feb 2026, 17:15

Vidio sam to za Giannisa, meni to sramotno jer je on još aktivni igrač
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario

UmjetnikZijad
Kontakt:

Post Postao/la UmjetnikZijad » 10 feb 2026, 19:06

NEZALAGANJE je napisao/la:
10 feb 2026, 12:48
UmjetnikZijad je napisao/la:
10 feb 2026, 09:55
Ja ne znam sto se sad dize ovolika halabuka oko tankiranja, Spursi su to radili skoro 5 godina i nikom nista.
O cemu ti ba pricas? Prvo, SA jeste u lutriji 6 godina, ali 2 od tih 6 godina je ekipa bila u play inu.Dakle, nije se tankiralo, nego si bio mediokritet.Pravo tankiranje se desilo za draft Wembya i to ne na nacin kako to sramotno rade gotovo sve ekipe ove sezone.SA je tad trejdovao svoja 3 najbolja mlada igraca u Murrayu, Whiteu u Poeltlu da bi "kvalitetom" bio u mogucnosti da bude medju prva 4 izbora na draftu.Svaka sezona poslije toga je rezultat slabog rostera i postepena gradnja. To je rizik koji te moze staviti 10 godina u dubiozu i koji ne zna svaka fransiza iznijeti.

To ekipe ove sezone, izuzev BKN i SAC koji je u rasulu, ne rade vec bezobrazno tankiraju.Jel to IND sa de facto samiponskom ekipom, doduse bez glavnog igraca, ali i sa All starom u Siakamu cak i ove sezone treba da bude ovako losa? Pa sad kad dobiju visoki pik i trejdom za Zubca, slijedece godine ce biti 1.favorit na Istoku. Jel to WSH treba da bude ovako los sa visestrukim lutrijskim pikovima plus su trejdovali za 2 All star igraca od cega jednog svjesno ne igraju? Jel to NOP treba da bude ovako los za Zionom i igracima u rosteru koje trazi fakticki "pola lige" od Murphya, Jonesa, Beya, pa nadalje plus jos 2 lutrijska pika koja super igraju ove sezone.Jel to DAL trebao da bude ovako los sa jednim od najplacenijih rostera lige itd itd.

E to je besramno tankiranje i ima razlike.Meni je ok tankiranje, ali to vise i nije tankiranje kad trejdujes svoje najbolje igrace, poput sad MEM kad su dali JJJa, pa te ekipe KVALITETOM ne mogu da dobiju tekmu u NBAu. Sramno je i ovo sto UTA radi da sjedne najbolje igrace u 4/4.

SA to nikad nije radio, nego je dao sve svoje najbolje i usao u rizik.Isto tako smo mogli i ispusiti, jer po ovim tank pravilima, cak i sa najlosijim rekordom nemas garanciju da ces birati medju 4 prva pika.To najbolje zna DET.
Tankali su prvo za Duncana pa onda za Wembija. Izmislili su hack a Shaq, Bowen je među prvima skakao u noge šuteru i povrijeđivao igrace. Sas su uvijek lukavo nalazili rupe u pravilima i ista zaobilazili. Nema se tu pricati o kakvom obrazu.

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 10 feb 2026, 19:10

Ne treba zaboraviti da su pioniri load menadzmenta :mrgreen:
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

GIBRA
Kontakt:

Post Postao/la GIBRA » 10 feb 2026, 19:26

Cuban prema Steinu hoće da otkupi Mavse natrag

:rol:
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆

FK ŽELJEZNIČAR 💙

"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "

SUPER MAX 🧡

allegri OUT

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 11 feb 2026, 07:08

Knicks kompletni od Indiane kuci gube :urnebes: :rol:

UmjetnikZijad
Kontakt:

Post Postao/la UmjetnikZijad » 11 feb 2026, 08:21

L-Train je napisao/la:
10 feb 2026, 19:10
Tako je. Ne kazem nuzno da je sve negativno sto su oni patentirali ili usavrsili, ali definitivno nije fransiza primjer cistoce i obraza.

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 11 feb 2026, 10:37

alemsa je napisao/la:
11 feb 2026, 07:08
Knicks kompletni od Indiane kuci gube :urnebes: :rol:
Bez Anunobyja, Robinsona i McBridea.

Pacersi su svakako nejasni, Siakam igra možda i bolju sezonu nego prošlu, nisu uopšte loša ekipa, ali ubi tank managment.
Koševo Zapad

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 11 feb 2026, 10:41

L-Train je napisao/la:
Ko, Lakersi? :problem:
Koševo Zapad

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 11 feb 2026, 11:32

Shategabri je napisao/la:
11 feb 2026, 10:41
L-Train je napisao/la:
Ko, Lakersi? :problem:
Spursi,Spursi :yawn:
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

Odgovori

Natrag na “NBA”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.